- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
aa lalka podłoga nie zając zrobi się jutro
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
ps Oczywiście wczoraj się pochwaliłam, że głowa mnie praktycznie nie boli, to mam...od rana ból łba
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tylko lania proszę Cię nie czytaj nic o ruchach w necie!!!!!!
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
No dobra rozumiem ze bym się tylko dołowała...na razie tłumaczę sobie, że pierwsze tak normalnie to koło 20 tc, a regularne to wiem, ze dopiero później tak spytałam, sama wiesz, że jak kilka osób ma podobnie to jakoś tak lżej
tylko lania proszę Cię nie czytaj nic o ruchach w necie!!!!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
u nas juz byl siedzial ponad godzine ale za to w tym czasie julka sie oswoila z nim i sie pobawili bo na poczatku byl strach i placz
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja za to dostalam od mojego Mikolaja pieknie umyta kuchenke, pozmyane naczynia i posprzatana kuchnie
chyba komus sie nudzilo przed praca ;p jak wstalam to zastanawialam sie czy nie pomylilam mieszkan ;p ;D
na szczescie bol glowy dzis odpuscil
mam nadzieje ze na swieta poczuje juz jakiegos kopniaka ;p
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
U nas koniec remontu,a co za tym idzie mega-wielkie sprzątanie Dziś wstaliśmy z moim M o 6 rano,on przed pracą dokańczał kuchnię ,a ja potem jak pojechał na popołudniówkę-szlifowałam kuchnie i pokój w którym śpimy!!!!!Boże!!!!!!!jaki syf Aż się wstyd przyznać,ale taka prawda.Skończyłam o 21!!!!Padam z nóg, a wygladam jak niewygląd...
U nas też pada snieg,a rano było -9 stopni!!!!
Jutro sprzątania ciąg dalszy!!!!
Trzymajcie kciuki!!!!
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja tez bez pudru nie wyjde bo wygladam jakbym nie spala z 3 noce ;p najgorszy jednak mam dekold, co tam sie dzieje ...
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha,ha,ha ale sie naśmiałam...... hexia ,,wyglądam jak niewygląd...,,powalił mnie na nogi!!!! Teraz już wiem jak nazwac to co czuje jak na siebie patrze
Ojjj ja wygladam okropnie-chyba szykuje sie córa bo naprawde odbiera mi urode(jaką urodę )Achhhh a puder to mój najlepszy przyjaciel-nie rozstaje sie z nim na krok-bo tak to jestem przezroczysta
Haha,któraś z was napisała wczesniej że ,,mając 60 kg.czuje sie jak by miała 30 lat,,-to mnie też rozbawiło Ja mam 30 lat i normalna waga u mnie to ok.55,57 kg(nie licze ciąży)
i powiem szczerze kochana że w 99 przypadkach ludzie ktorzy mnie poznaja daja mi nie wiecej jak 25 lat...więc w sumie nie rozumiem co ma 60 kg.do tych 30 lat???? Mam 30 lat,prawie 60 kg.i uwierz że nie jest ze mna aż tak zle jak mogłabys myślec
Co do igraszek z mężem to wczoraj ,,dałam,, mu prezent od MIkołaja i w stroju śnieżynki wpadłam do sypialni-BYŁ w SZOKU!!!!Dzis niestety JA od Mikołaja nic nie znalazłam w bucie poza zimnem ,ale za to mąż obiecał mi umyc wszystkie okna iiiii....umył jedno Zmachał sie straszliwie,i pow.że będzie mył po jednym dziennie ;-P Uśmiałam sie i pow.mu że ja zawsze (oprocz ciąży )myje w jeden dzien wszystkie okna...a on na to ,,SZACUN KOBIETO,, Kocham go niesamowicie
Ostatnio zrobił mi ogromną niespodziankę i wziął wolne cały GRUDZIEN -strasznie sie cieszę-a najbardziej z tego że mam wizytę i GINA w poniedziałek iiiii jedziemy razem zobaczyc malenstwo
Achhhh dziewczyny znikam ,bo miałąm ciężką noc(nie myślę o igraszkach )zaczynam miec dziwne sny o ktorych niektore z was juz wspominały,do tego czesciej musze siusiu i jak już wstaję o 2 czy 4 w nocy to czuje sie wyspana-chwile potrwa zanim znowu wpadne w sen Tak więc nocki nie ciekawe ostatnio Aaa dziewczynki miałam was juz wczesniej pytac-bo jakies 2 tyg.temu jak by zaczynało mnie chorubsko brac ,poszlam do apteki i pani mi poleciła takie tabletki PRENATAL Grip Care (na bazie czosnku,dzikiej róży ,aronii,witaminy C ,cynku i wit.D3 )i naprawde po dwoch dniach czułam sie super-czy ktoras z was to moze brała???? BO w sumie nie dzwoniłam do swojego GINA po ,,pozwolenie,,i posłuchałam jej ,,rady,,-brałam po jednej tabletce dziennie (zalecane 1-2) i w sumie oprocz tego biore tylko kwas foliowy bo witamin mi nie kazal brac.Myslicie że te tabletki moga mi jakos zaszkodzic????Moze ktoras to brala i wczesniej pytała lekarza????Od jutra mam zamiar brac tylko rutinoscorbin (zapobiegawaczo na chorobę)i kwas f.,ale moze dalej pociagne ten Prenatal-hmmmm-sama nei wiem !!!!!
DObra nie ma mnie już
POgoncie mnie bo jak nie zagladam ,to nie zagladam ale jak zaczne pisac to nie moge skonczyc...,,a kysz ty 30-letnia ,,staruszko,,-spac i nie marudzic,, (JAK JUŻ SAMA DO SIEBIE PISZĘ TO JESTEM POWAŻNIE ZMĘCZONA )paaaaaaaa