BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 miesiąc temu #492523 przez MoNiaaa
mi sie wydaje ze mozesz byle uwazac zeby nie upasc:)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #492526 przez lalka
wiesz Anabelle,że to byłaby nawet fajna impreza!!!!tylko biedny ten mój mąż....jednej lasce kocyk,drugiej podusię pod plecy...herbatkę..kakao.....kondycja by mu się poprawiła!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #492527 przez Anabelle
lalka napisał:

wiesz Anabelle,że to byłaby nawet fajna impreza!!!!tylko biedny ten mój mąż....jednej lasce kocyk,drugiej podusię pod plecy...herbatkę..kakao.....kondycja by mu się poprawiła!!!!

Haha, no, 5 kg lżejszy by był po takim weekendzie :D

12 lata 1 miesiąc temu #492547 przez lalka
jakoś ciężko mi dzisiaj!!!byłam na zakupch z m

12 lata 1 miesiąc temu #492683 przez hexia
Jezus,Dziewczyny Wy moje kochane-dziargałam do Was wczoraj po 22,a dziś prawie 60 odpowiedzi musiałam nadrabiać,tak szalałyście na forum :P :P :P :P
Po pierwsze-wybaczcie,że nie piszę dziś po Nickach,ale jestem padnięta ,że szok!!!!
Gratuluję:
-zmiany fryzurki i avataru (nie poznałam Cię laska!!!! ;) ) Zajebiście wyglądasz!!!!
- któraś koleżanka pisała o pierwszych ruchach Dzidzi-również duże brawa :lol: ,mam nadzieję,że i ja je wkrótce poczuję!!!!!
-gratuluję też synusia,u koleżanki,która poznała płeć na dzisiejszym usg!!!!Super!!!!!

A ja moje kochane...posprzątałam mieszkanko na tip-top!!!!!!!!!!!!!!! Tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ten sajgon,tę gimelę i syf i góry kurzu wielkości Everestu-wszystko mam za sobą :lol: :lol: :lol: :lol: Remont sie skończył,mój M się uwinął jak torpeda,mamy zupełnie nową łazieneczkę i kuchnie po dość dużych zmianach wizualnych :ohmy: :ohmy: :ohmy: Nadal się nie mogę przyzwyczaić :silly: :silly: :silly:
Padam na ryj,tzn nie to,zebym coś na siłe wbrew sobie robiła,wręcz przeciwnie-dostałam takiego powera do tego sprzątania,że nawet o kolacji zapomniałam,teraz nadrabiam :side: :side: WYglądam jak Chochoł:włosy sterczą od kurzu,prostownicy to to z 2 tyg nie widziało,kwalifikują się do niezwłocznego mycia dziś;maku-up spłynął mimo,że rano sie trochę umalowałam,żeby sklepowa na zawał nie padła jak wleciałam po bułki :woohoo: ,czerwona jak burak jestem i ciuchy mam brudne,że ogień :woohoo:

Ale kurna,skończyłam i jestem bardzo dumna!!!!A,ze dupę z fotela ruszyłam,to tylko na zdrowie-ruch mi się przyda,nie ma co!!!!Na spacerku od kilku dni nie byłam bo zimno,więc wyżyłam się w domu (M w pracy na popołudniu ,pies u mamy więc nikt mi się nie kręcił pod nogami :P )
A jutro ubieramy choinkę :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Nastrój świąteczny już być musi,a co!!!!

Spadam,bo ledwo patrzę na oczy!!!
Miłego weekendu Lalunie moje :kiss: :kiss: :kiss:
Cmoki w brzusie od ciotki Hexi :silly: :silly: :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #492693 przez Anabelle
To miałaś jednym słowem pracowity dzień hexia :D
Zazdroszczę skonczonego remontu :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #492712 przez tysiiiak
lalka zeby to bylo blizej ... :( jednak ja i lyzwy w tym stanie to nie jest dobry pomysl ;p

hexia gratuluje expresowego uwiklania sie z porzadkami :D dobra jestes :) teraz relax Ci sie nalezy :) i gratulacje rowniez dla twojego M ze tak szybko uwinal sie z remontem :)
u mojego to by bylo " spokojnie, mamy czas, nie panikuj " i dupa ;p

właśnie znalazłam :D ale mi sie cos takiego podoba : demotywatory.pl/3988727/Album-rodzinny

12 lata 1 miesiąc temu #492727 przez Gosia 2712
Witam. Nie pisalam ostatnio bo powiem wam ze jestem zalamana:( bylam w srode na usg i lekarz stwierdzil ze z dzidzia jest cos nie tak... ze glowka mu sie nie rozwija tak jak powinna:( raczki nozki i tlow jest oki ale glowka nie:( dostalam skierowanie na badania prenatalne do katowic i tam zadecyduja co dalej z dzidzia czy dalej prowadzic ciaze czy ja usunac:( poszlam do innego gina zeby nie opierac sie na tylko jednej opini i lekarz mi powiedzial ze dziecku nie wyksztalcila sie czaszka:( i dal mi skierowanie do szpitala na usuniecie:( na 17go grudnia jestem umowiona do katowic i bede czekac na opinie specjalisty:( jestem zalamana to juz drugie moje dzieciatko juz nie wiem co mam robic:(

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #492728 przez hexia
Gosia 2712:
Gosiu...nie wiem co ci powiedzieć...jest mi bardzo bardzo przykro,aż nie wiem co ci napisać...chyba żadne słowa cię nie pocieszą...jestem z Tobą kochana...trzymaj się,dasz radę jesteś silna...Los cię jeszccze wynagrodzi,zobaczysz kochana...

Jesteśmy z Tobą!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #492730 przez tysiiiak
Gosiu... ;(

ja rowniez niewiem co mam napisac :( jest mi bardzo przykro :( mam nadzieje ze czas uleczy Twoj bol i wkrotce znow bedziesz miala powod do radosci ...
3maj sie kochaana i zawsze bedziemy tu dla Ciebie :*

12 lata 1 miesiąc temu #492731 przez Gosia 2712
Dziekuje dziewczyny za mile slowa:* ja sama nie wiem co mam robic jestem zalamana...:( ciagle mam nadzieje ze 17go jak pojade do tych katowic to mi tam powiedza ze to nie prawda ze dzidzia jest zdrowa... Najgorsza jest mysl ze gdy okaze sie ze to prawda bede musiec mojego aniolka urodzic...:(

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 1 miesiąc temu #492736 przez Anabelle
rany boskie! strasznie przykra wiadomość Gosiu!
aż mnie zatkało! zobaczysz co Ci powie jeszcze ten jeden specjalista.
bardzo Ci współczuję - oby wszystko potoczyło się dobrze - teraz lub w najbliższej przyszłości. trzymaj cię mocno!

12 lata 1 miesiąc temu #492745 przez joasia10015
O matko ,Gosiu brak słów...
Ale wiesz co ,ja też jakos mam dziwne przeczucie że dowiesz sie że jednak jest wszystko dobrze-ile razy lekarze sie mylą...Nie takie historie sie słyszało!
Ja wierze że będzie dobrze-musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestesmy z Tobą!!!!!
Kurcze sama mam wizytę w poniedziałek i zaczynam sie dziwnie martwic ;-(
Gosiu trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #492763 przez juliaa
Gosia- normalnie mnie wmurowalo w ekran kiedy to przeczytalam.. Bardzo Ci wspolczuje. Nie wiem co napisac...A moze sie 17 okaze ze wszystko jest dobrze..
Rowniez mam 17 wizyte i bede myslami z Toba i trzymala kciuki za Ciebie i za dzidzie.

Mnie rowniez troszke nie bylo troszke...A to dlatego ze
w srode zrobilam badania na TSH i cukier i wyszlo ze tsh mam 1.92 ale przy wyniku glukozy bylo napisane " niski poziom glukozy we krwi prosze powtorzyc badanie"
myslalam ze zalicze kolejny pobyt w szpitalu ale obylo sie. Cos mnie tknelo bo czasami slabo mi sie robilo i ciemno przed oczami, a przede wszystkim jestem ciagle blada jak sciana. mam bladsze dlonie niz moj Sebus plecy i mialam dziwne uczucie kolatania serca;/;/
Dzwonilam do lekarza i mowil zeby powtorzyc w poniedzialek i miec cos slodkiego przy sobie w razie gdy slabo mi sie zrobi ...
I zaczynam sie martwic czy to nie odbije sie na Malej..;(

12 lata 1 miesiąc temu #492780 przez sisina
Tysiiak ty z Gdanska no zobacz jak ładnie ja do Gdanska z mojej miejsowości mam godzine jazdy i często jezdze na zakupy :laugh: no jak sie ciesze że ktoś z tak bliziutka :laugh: pozdrawiam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka