BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #845437 przez Anabelle
tweety moja siostra miała diagnozowane jak była w brzuszku - poźniej jej zaniknęło. Dzisiaj nie ma już nic.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #845470 przez joasia10015
Dziewczyny jaki rozmiar czapeczek nosza wasze dzieci?Gdzies wyczytałam ze trzeba zmierzyc obwód główki i to jest rozmiar -czyli Miki ma 44 ,a na allegro w wiekszosci jest podane ze 44 to dla dzieci w przedziale 1-2 latka....hmmmm czy moje dziecko ma az taka duza głowe??????

10 lata 10 miesiąc temu #845479 przez tysiiiak
Sto latek dla Juleczki i Irinki z wczoraj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nocka masakra :/ Kuba budził się co godzinę albo pół żeby podać mu smoczka :cheer: Fakt, że to wstanie na pół minuty ale trzeba wstać :cheer: Za to pospaliśmy do 9 :)

Joasiu właśnie tak. Rozmiar główki to rozmiar czapeczki :) Kubuś 2 tygodnie temu miał 45 cm więc chyba ta rozmiarówka na all jest popsuta :P

10 lata 10 miesiąc temu #845543 przez Anabelle
joasia10015 napisał:

Dziewczyny jaki rozmiar czapeczek nosza wasze dzieci?Gdzies wyczytałam ze trzeba zmierzyc obwód główki i to jest rozmiar -czyli Miki ma 44 ,a na allegro w wiekszosci jest podane ze 44 to dla dzieci w przedziale 1-2 latka....hmmmm czy moje dziecko ma az taka duza głowe??????

29 stycznia antek mial 46,5 cm
nosi czapki w przedziale 46-48 cm

10 lata 10 miesiąc temu #845576 przez Alex_87
Joasia u nas rozmiar główki 46 cm, nie przejmuj się tą rozmiarówką ;) Zuza teraz nosi ubranka dla 2-latków, więc teoretycznie powinna być olbrzymem, ale oni tą rozmiarówkę ustalają chyba wg jakiś średnich.

A może któraś wie czy buty dla dzieci Kornecki są warte uwagi? widziałam w sklepie śliczne trzewiki dla Zuzki i zastanawiam się czy kupić.

10 lata 10 miesiąc temu #845629 przez anek
Alex moj Szymek miał chyba z 4 pary butów Kornecki i byłam bardzo zadwolona.Noga ładnie sie układała,nie obcierały,synek lubiał w nich chodzic a to najwazniejsze.

10 lata 10 miesiąc temu #845630 przez Daarikaa
Spoznione zyczenia dla Irinki i aktualne dla Julki :kiss: Buziaki?

Ja nawet nie wiem jaki rozm czapki ma Klaudia ja kupuje czapki na oko:)

Poweidzcie co tam u Domisia, ma ktoras kontakt z nia?

Spacer juz mamy zaliczony, w taka pogode to az nie chce sie siedziec w domu...

10 lata 10 miesiąc temu #845635 przez KarinaM
Irinka dziękuje za życzenia.
My też spacer zaliczony. Ale u nas wieje dość mocno.
Co do czapek to też biorę na oko albo jadę z Iriną i przymierzamy. Teraz nosi 46 ale wydaje mi się na styk.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #845645 przez pauluska
My pierwsze buciki kupimy Emel

www.emel.com.pl/trzewik-sznurowka.html,4,31
jestem zakochana mają cudne modele tylko czekam chwilowo bo chce płaszczyk kupić Iguni i pod kolor buciki :lol: tamtego płaszczyka nie wylicytowałam bo 80 zł doszła cena a za używkę tyle bym nie dała wolę coś nowego za taką cenę :P ale u nas pogoda beznadziejna zimno jest więc jeszcze daje sobie czas bo może zima wróci

Świetne buciki są jeszcze firmy Gucio takie "stylowe" :D
gucio24.com/sklep

10 lata 10 miesiąc temu #845651 przez Daarikaa
Dziewczyny macie pomysl na prezent na 60-te urodziny. Ciotka wyprawia impreze i niemma pojecia co jej kupic (do maks 200zl)

10 lata 10 miesiąc temu #845659 przez demoniqe
hej kochane!

Trochę się zaczynam bać bo Kuba nadal nie strawił końcówki od gruszki, ale nic mu nie dolega. Nie płacze, nie marudzi.

Ja jestem 2 dzień na diecie Ewy i powiem wam, że czuję się super i jestem meeeega najedzona :) zaczynają mi się super zarysowywać mięśnie brzucha a to dopiero 4 treningi.

Ja czasem daję Kubie paróweczki z indyka.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #845664 przez KarinaM
Chciałam dodać zdjęcie ze spaceru ale zrobiłam za duże.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #845669 przez pauluska
demoniqe dietka z książki czy z profilu na FB ? Ja schudłam 3 kg ćwiczę z Mel B jakoś jej treningi dla mnie fajniejsze niż Chodakowskiej (nie nudzą mnie i fajnie motywuje) do lata będziemy laski :lol:

Wciągnęłam się w wyszukiwanie perełek dla Iguni na all ale cuda są i ceny niskie :)

Olga, Vika co z Wami ?

10 lata 10 miesiąc temu #845718 przez joasia10015
O w morde pauluska ale ceny te buciki mają -MASAKRA!!!Ale faktycznie są świetne ,i aż szkoda ,ze dzieciom tak szybko nogi rosną :huh:

lassski ale sie dziś wkórzyłam -no moze nie wkórzyłam ale ciśnienie mi sie podniosło :S POjechałam po Milosza do przedszkola z Mikusiem ,w połowie drogi sobie zasnął i na placu zabaw razem z bawiącymi sie dziecmi były różne ,,znajome,,i przedszkolanki...No i Miki sobie spokojnie spał a te wścibskie babszytle zaczeły mi do niego zaglądać ... I poprostu jak usłyszałam rozmowę która sie wywiązała to nie mogłam ,,Asia a za kim on taki gryby?Za kim on tahttp://www.zapytajpolozna.pl/components/com_kunena/template/MOClite_1.5.3/images/polish/emoticons/unsure.pngki okrągły i wielkiiii,,????Heeee???????? Jaki wielki :unsure: :unsure: Jedna nawet niby żartem mówi,,ciekawe z kim go masz-bo do twojego męża nie podobny,, :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure: WTF?????? I nie chodzi mi tu o to ze on niby gruby,czy duży,ale fakt że one kuzwa chyba innych dzieci nie widziały-gdyby były inteligentne to bym im opowiedziała o naszym forum i powiedziała że tak na prawde Miki jest jednym z mniejszych dzieci :S Jedna babka pow.ze chyba za pradziadkami gruby bo my szczupli,dziadki tez to moze pradziadki :dry: Ja pitole jak ja słysze takie gadanie :S :S :S :S

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #845742 przez paninka87
Hej!!! Ale dzień... spałam tylko 3 godziny... dobrze mi się spało ale Amelia szła na 7:20 do szkoły a ja do pracy, ale pojechałam godzinkę później :silly: heh ale po koncercie mam powera, gorzej pewnie będzie na wieczór.
Przeszłam się z dziećmi na spacer ale zimno jak nie wiem choć wcześniej termometr wskazywał 12 stopni.

My czapeczke nosimy 46 rozm.

A buciki kupię Nike albo Puma adidaski. Koleżanka już kupiła... jej mała ma 21.5 rozm :ohmy: Blanka to może 16 ma :lol:

Joasia laski jakieś niekumate... przecież małe bobasy są zaokrąglone a to że z kim go masz to już przegięcie totalne.
Patrz co mam dla Ciebie...

Łódż ogólnie brzydkie miasto... ale z parkingiem nie mieliśmy problemu i dojazd też super z autostrady 20 km do centrum do Areny mieliśmy 5 min pieszo z parkingu... tylko gastronomia kuleje byliśmy po 16 i godzinę szukaliśmy lokalu ;) w końcu znaleźliśmy jakąś kulawą pizzerie ale smacznie było.
a na samym koncercie myślałam że zdejmę buty i stanę w samych skarpetach tak mnie stopy bolały... nie dość że tam się nachodziliśmy to w niedzielę zrobiliśmy spacer maraton jakieś 5 km... zamiast siedzieć przed TV i oszczędzać się na koncert :silly: :lol: ale co tam :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka