BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #846396 przez vika
Pauluska Alex nie weiem czy wiecie jutro jutro jest darmowa dostawa w milovia :blink:
Sisina po pierwsze nie zamartwiaj się nie potrzebnie bo tylko sie nakręcasz :ohmy: A chodak to samo zło więc nie wiem jak to sie ma do tego by pomuc Fabiankowi....Tylko możesz zaszkodzić, bo skoro jest za słaby by samodzielnie stawać to jak chcesz go zostawiać w chodaku....Oczywiście każdy robi po swojemu...
Joasiuhmmmmm gdzie Mikus jest gruby :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: hahaaaa ja nie wiem w co Ty go musialaś ubrać :blink: a co do gadania to ja wiecznie słyszę po kim Tośka ma takie oczy... :ohmy: Hmmmm po sobie :ohmy: :ohmy: to jest unikat :blink:
U nas caly czas pięknie na dworku ...mam nadzieję,że zima juz nie zawita :ohmy:
Joasiu Ubranka świetne i ceny super :) ja poluję teraz na buciki czapeczkę i chustę :) świetne ciuszki są w H&M ale ceny powalaja :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #846401 przez KarinaM
Dziewczynki jutro tłusty czwartek więc trzeba zjeść pączusie i niech wejdą nam w boczki.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #846405 przez tysiiiak
Karina tylko nie w boczki !!! :silly:
Robicie coś smakowitego na tłusty czwartek ? :lol:

Vika super łupy :) i Tośka boska :) urosło się panience :) spodnie ma czadowe ;D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #846417 przez pauluska
No Vika dobrze że jesteś :kiss: a widziałam info o dostawie ale ja już pieluch nie kupuję wystarcza mi żeby prać co trzeci dzień a i tak zawsze zostaje czysty otulacz i wkłady. Tosiunia boskaaaaaaa ! łupy świetne :) te spodnie w kwiaty to spodnie czy leginsy ?

Joasia ohh szafa ale tam kiedyś handlowałam mam dużo ciuszków po Iguni na sprzedaż schodzą na szafie ciuszki dziecięce ? (dawno mnie tam nie było a jak handlowałam to swoją garderobą ;) )

Karina w jakie boczki ?! Oszalałaś :laugh: w cycki niech nam idzie :lol:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #846435 przez vika
Pauluska to są leginsy Ajjjjjjjj zaraziłas mnie tymi bucikami.....cały czas szukam i szukam a wszystkie takie śliczne :ohmy: i drogie :ohmy:
Olga U danego wypoczynku jak Nataszka lepiej się czuje ? a Wy ? bardzo Was rozebrało :unsure: :blink:
Tysiak ja planuje zrobic faworki ale jeśli nogi nie przestaną mnie boleć to jutro na pewno leże i placze :ohmy: no jakie mi się zakwasy robią ja idę a nogi kucają :ohmy: :ohmy:

A i mamy juz trzy ząbki :lol: 2 dolne jedynki i górną lewą dwójkę :) wyszla w trybie natychmiastowym :ohmy: bezobjawowo,tylko troszke w piątek była nie swoja ...

10 lata 10 miesiąc temu #846437 przez KarinaM
Mi to pójdzie w uda. Niestety. A Wam niech pójdzie gdzie tylko chcecie. Chciałabym w cycochy bo powróciły do swojego dawnego rozmiaru -A.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #846445 przez paninka87
Ciuszki boskie wynajdujecie... ja na szczęście mam po Amelii :blink:

Seriale powróciły więc już obejrzałam Lekarzy :laugh: :laugh: teraz Prawo Agaty :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #846447 przez tysiiiak
ooo są Lekarze na tvn player? :D już wiem co będę robić jak Kuba zaśnie :D

10 lata 10 miesiąc temu #846453 przez paninka87
tysiiiak napisał:

ooo są Lekarze na tvn player? :D już wiem co będę robić jak Kuba zaśnie :D

hihih SĄ!!!!! :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #846463 przez Olga60
Vika :kiss: Natasza już rozrabia ;) , ale jest bardzo biedna bo wychodzą jej górne jedynki i nie potrafi sobie poradzić, tzn wszystko gryzie, trze , płacze, piszczy :( . Ogólnie wyjazd mega nie udany :angry: , my przez nos gadamy, ale spacer po plaży 2h się odbył i później poszłam z Kacprem na basen-najwyżej padnę :P

Dziewczyny ale zakupy zrobiłyście, wow :cheer: , ja jestem na etapie sprzedawania rzeczy Nataszy :lol:

Karina Ty artystko :laugh: -A, to mi, nie w boczki, (cyce są) ale w brzuch wszystko idzie, mam nadzieję, że jak wrócę do pracy choć trochę odpuści :dry: . Nie potrafię przestać jeść. pauluska jak Twoja dieta, dajesz radę, chudniesz? ??????

10 lata 10 miesiąc temu #846477 przez Anabelle
Pogoda piękna, ale mam zakaz wychodzenia z Antkiem.

Dzisiaj byłam na egzaminie ustnym, na szczęście sesja szczęśliwie zdana - wreszcie.

Jutro tłusty czwartek? Faktycznie! Oh! Może coś teściowa upichci :D

10 lata 10 miesiąc temu #846478 przez pauluska
Olga dieta ok jem mniej i ćwiczę daje sobie 3 msc jak się nic nie zmieni to chyba zostanę "grubasem' :D Gdzie ciuszki sprzedajesz?

10 lata 10 miesiąc temu #846484 przez Olga60
pauluska oczywiście allegro ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #846486 przez Alex_87
Vika ojj współczuje tych zakwasów...ja też już nakupiłam pieluch, zakupy z Milovii robię w innym sklepie bo tam jest taniej niż u producenta :D to w Pepco takie fajne legginsy? Kurcze a dziś byłyśmy obok Pepco ale nie chciało mi się z mała wchodzić.
Muszę małej teraz wyszukać jakiś rzeczy na wiosnę/lato.

Ja słyszałam, ze zimy ma już nie być, ale wolę poczekać do końca marca, bo jak będzie jak w tamtym roku to nawet nie chce myśleć :D

Karina jesteś pewna, że masz miseczkę A :D bo ja też kiedyś byłam święcie przekonana, że mam A albo małe B, poszłam do braffiterki i się okazało, że przed ciążą miałam 60D, a teraz mam 65E ;)

Anabelle gratuluje zdanej sesji :) to jeszcze nie możecie wychodzić na dwór z Antkiem?

Dziewczyny motywujecie z tymi ćwiczeniami, może i ja zacznę, bo jak patrze jak mąż codziennie robi swój trening, a ja leżę na łóżku to aż mi się głupio robi :)

10 lata 10 miesiąc temu #846497 przez vika
Olga szkoda :( no i Nataszki szkoda ucałuj biedulkę :kiss: :kiss: :kiss:
Alex tak w pepco kupilam te leginsy tylko w rozmiarze ponad 90 dla starszych dziewczynek ;)
ja wczoraj bylam na siłowni jutro kino kobiet a w sobotę do clubu na babską imprezę Ojjjjj też się na ćwiczę :lol: I zostawiam sobie siłownię na razie raz w tyg.
Karinka nie przejmuj sie ja też mam -A :blink:
ZAPOMNIALAM WAM NAPISAĆ ...MOJE DZIECIĘ DZIŚ WŁOŻYLO RĄCZKĘ DO NOCNICZKA W KTÓRYM BYŁA NIESPODZIANKA ....CIEKAWSKA BESTIA :ohmy: :ohmy: :ohmy: W CIĄGU 15 SEKUND WYMAZAŁA SIEBIE I PÓŁ ŁAZIENKI ....TATUŚ SPRZĄTAL A JA UMYŁAM DZIECKO :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka