BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #846138 przez Suzi
joasiamtu masz linki do wózków, ktore polecają sobie lutowki

www.wozkidzieciece.net.pl/szczegolowo.php?ktory=485
www.smykolandia.pl/p3293,wozek-spacerowy-bomiko-xl-ocean.html

allegro.pl/wozek-parasolka-bomiko-model-...ola-i3911670950.html

www.sklep-tosia.pl/bebe-beni-izzy_p2468
A tu masz opinie o tym. Beni izzy
www.bangla.pl/opinie/p24314/bebe-beni-izzy-spacerowka

I jeszcze taki -http://allegro.pl/ultralekka-spacerowka-izzy-alu-roan-gratisy-i3990170858.html

Jedna z nich kupuje ten -http://www.tosia-sklep.pl/baby-design-walker_p170
Tu masz filmik o nim-http://www.youtube.com/watch?v=Egt0g7v4lgc

No. Zadowolona? :silly: to teraz wybieraj..... :cheer: :side: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #846143 przez anusias22
Sisina moja tez niechciala wstawac ani raczkowac. Wolala sie przekrecac by do czegos sie dostac. Ale o
przez ten weekend zaczela wstawac i raczkowac. Wiec niemasz co sie martwic bo nasze dzieci sie nieprzywidywalne. Ja Ole wsadzam do chodzika 3x po max 10 min.

11 lata 1 miesiąc temu #846158 przez pauluska
No u nas zimno nie wiem jak u Was max 3 stopnie :P więc na teraz jest ok w ogóle ma wrócić zima jeszcze więc do wiosny wcale nie tak bliziutko a kożuszek kosztował grosze i do tego Emu nie chce mi się już Igi w te kombinezony wkładać :) Mam szał na wyszukiwanie perełek na all :D ile kasy zaoszczędzonej będzie na garderobie Mychy :D

11 lata 1 miesiąc temu #846241 przez pauluska
O Tysiak dopiero zobaczyłam Tiffany ćwiczyłaś nieźle ruszałaś tyłeczkiem :lol: ja ABS Mel B robię w przyszłym tygodniu ćwiczenia na brzuch dodaję bo są mega ciężkie nie byłabym w stanie ich zrobić teraz :)

11 lata 1 miesiąc temu #846330 przez joasia10015
Kurcze dziewczyny ile u nas nagle reklam sie pojawiło pod każdym postem-też to widziecie?

Pauluska kożuszek piękny - ja tez szukam takich perełek-dziś właśnie paczka z takimi doszła do mnie allegro.pl/zestaw-dla-chlopca-rozm-80-hm-ca-i3963058380.html rzeczy są cudne,wcale nie zniszczone i myślę że warte swojej ceny bo pewnie za same bodziaki z muszką zapłaciłabym koło 40 zł.Jestem mega zadowolona ,do tego doszło cos dla Miłcia allegro.pl/zestaw-dla-syna-hm-5-10-15-reserved-i3979698555.html a już do mnie idzie takie cudeńko za pare groszy allegro.pl/zestaw-czapka-i-chusteczka-sl...-46-i3994524221.html :blink: :blink: :blink: Uwielbiam allegro :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #846339 przez KarinaM
U nas ciepło było więc poszłam z dzieciakami na plac zabaw. Igor zjeżdżał na rurze a Irinka huśtała się na huśtawce. Później zakupy i do domku. Wypróbowałam spacerowke i jestem zadowolona bo jest lekka i zwrotna.

Joasiu niestety też widzimy te reklamy i jest strasznie.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #846342 przez joasia10015
Karinka a jaką masz spacerówke?

11 lata 1 miesiąc temu #846344 przez joasia10015
Kurcze gdzie jest Vika,m-brava,sewi

11 lata 1 miesiąc temu #846346 przez KarinaM
Joasiu Britax B-Agile kolor chilli czyli czerwoną. Tą samą co ma Ewela.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #846347 przez KarinaM
Tak znowu cisza się zrobiła. Dziewczyny pewnie biegają za dzieciaczkami i nie mają czasu na pisanie.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #846367 przez pauluska
Joasia super ciuszki :) ile satysfakcji sprawia takie szukanie hihi :) a korzystałaś z tablica.pl ? tam jeszcze więcej ogłoszeń niż na allegro :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #846371 przez tysiiiak
My byliśmy na spacerku do mojej mamy i z powrotem po 40 min w każdą stronę ;)
Ja tam liczę na to, że żadna zima już nie wróci :P
U mnie też reklam pełno ale cóż na czymś zbijać kasę trzeba :P

Pauluska hehe no pokręciłam tyłkiem :D fajne te ćwiczenia ma Tiffany i z Mel B też mi się fajnie ćwiczyło więc i to będę robić jak Kubulek pozwoli bo dziś najpierw uczepił się mojej nogi to włożyłam go do łóżeczka i wyrzucał smoka i miałam dodatkowe zginania przy podnoszeniu mu :P

11 lata 1 miesiąc temu #846374 przez pauluska
Oj tak i od razu samopoczucie lepsze jak się coś dla siebie robi :) Ja odpuściłam bycie perfekcyjną panią domu i więcej czasu poświęcam na przyjemności.

11 lata 1 miesiąc temu #846392 przez joasia10015
pauluska JES OF KORS :laugh: siedzę na TABLICY.ale i na SZAFIE (haha jak to zabrzmiało :blink: ) ALe jakoś do allegro jestem najbardziej ,,u siebie,, :blink: Na tablicy akurat najczęsciej jest odbiór osobisty :dry: Uwielbiam buszować w allegro -i tak sie czasem sama zastanawiam kiedy znajduje czas :laugh: Dziś sąsiadka jak zobaczyła co listonosz przyniósł to oszalała z zazdrości :S Mówi że za same spodnie dżinsowe Miłka z H7M dałabym więcej jak cała paczka :ohmy: No tak ,czasem mozna coś fajnego dostać...choć zdarzyły mi sie rzeczy ,,nie do noszenia,, :angry: Na szczęście raz albo dwa :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #846393 przez vika
Jetem jestem...Witam....Jakos ostatnio nie miałam weny i czasu na pisanie...weekend był dla mnie jakąś cholerną traumą...nawet nie chce mi sie wracać do tamtych dni.... MASAKRA....
wczoraj koleżanka wyciągła mnie na siłownie bo z zumby zrezygnowałam i co :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: cały dzień dzis płacze na nogi ale trener wczoraj sie na mnie uwziął i musialam dotrzymać tępa wszystkim....musieli mi pomagać schodzic ze schodów :ohmy: dzis mialam leżeć i sie nad sobą użalać to koleżanka rano wpadła na kawę :) no i wyszłyśmy na spacer 4 godzinny :)wróciłyśmy z małymi łupkami :) a mialam ja się obkupić to wszystko Tosi :angry: na mnie nie ma ciuchów :ohmy: :ohmy: :ohmy: serio nic nie moglam dopasować....
tu są łupki z lumpka suma 4 zl :)
to śa ciuszki z pepco 50 zł
i kubeczki dla siebie do kawy oj jakie w rzeczywistości są śliczne no i Tosieńka na spacerku :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka