- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazdroszczę babskiej imprezy, ja póki co nie mam z kim
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Vika ale jakaś normalna ta rozmiarówka, bo ja kiedyś kupiłam Zuzce legginsy w rozmiarze 92 i w wieku 7 miesięcy były już na nią za ciasne, a z kolei te takie w paski (Ty też je masz) nosi w rozmiarze 86 i są na styk. Także w Pepco dziwnie wszywają te metki
Zazdroszczę babskiej imprezy, ja póki co nie mam z kim
wiesz co chyba normalna choć wydaja mi sie dośc wąskie a długie...Ale tak mam z pepco na 6msc i są dobre a na 9 msc są za krótkie ja kupuję bardziej na oko te są duże ale moga być lekko marszczone
co do wyjścia to ja mam z kim ale nie korzystam i na siłke i na zumbe i co tydzien jakies kino albo knajpa raz lub dwa razy w msc do clubu tak moje dziewczyny szaleją wiecznie gdzies się włuczą a ja rzadko sie wyrywam ....
- madzia1210
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas akcja zeby juz prawie 4 wyszedl
Szymon teraz caly czas wstaje i trzeba caly czas miec go na oku, najlepsza zabawa to pokretla w kuchence jak sie zapomni to kreci na dwie rece zapominajac o tym ze trzeba sie trzymac, ale ciesze sie bo przewaznie osroznie siada na tyleczek jak traci rownowage.
Ja tak teraz przytylam ze szok nawet na wage nie patrze, niby mam duzo ruchu ale to chyba nie to samo co takie cwiczenia.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
hehe aż tak często to pewnie by mi się nie chciało wychodzić ale tak mi się chce iść do kina, planuje na męża urodziny w marcu...tylko u mnie w mieście zamknęli kino i do Wawy musimy jeździć, więc już trochę dłuższy wypad.
no i zapomniałam napisać, że Zuza wzięła się za nasze talerze, otworzyła zabezpieczenie od szafki i zaczęła sobie wyjmować talerze.
przyznam się, że ja to nawet jej aż tak nie pilnuje, oczywiście mam ją na oku, ale jak zaczęła wstawać to jakoś nigdy nie asekurowałam jej żeby się nie przewróciła, może dlatego szybko zaczęła kontrolować swoje upadki.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny widze ze bardzo ruchliwie sie zrobilo u nas na forum, wszystkie cwiczycie juz czuc wiosne w powietrzu i wizje strojow kapielowych:D:D Witajcie w klubie, a ja dzisiaj glupia du..pa zapomnialam wziazc skarpetek na silownie i drylowalam na biezni na boso w adidasach i taaaaak mnie obtarky ze szok jutro nie wiem jak pocwicze...
Olga szkoda ze nie udal sie Wam wyjazd, ale jest zawsze jeden plus nawdychaliscie sie jodu
Joasia super lupy, uwielbiam czaic na allegro ciuszki dla Pysi, musze sie hamowac bo szafa sie nie zamyka
Vika hehe dobra akcja z tym nocnikiem :D Udanej imprezy zycze
Tysiiak ostatnio bylas niepocieszona ze dawno mnie nie bylo widac wiec prosze z wczorajszego spaceru
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja pofarbowałam włosy i obejrzałam Lekarzy chyba najlepszy polski serial od czasów Magdy M.
Co do rozmiarówki w Pepco to czasem naprawdę masakra. Ja zawsze biorę rozmiar większe niż zazwyczaj i wtedy są ok.
Ojj poszłabym do klubu potańczyć muszę się z kuzynką zgrać wkońcu bo coś nam nie wychodzi
Kubulek też ładnie siada ze stania najpierw kuca a potem dopiero albo siada albo raczkuje odrazu do szafek się nie dobiera narazie Najardziej go interesuje szklany stolik. Kocha przy nim stać ;D ostatnio zdzierałam ze stolika zaschnięte flipsy, które Kubula rozmazał rękami po nim
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Super jest sama sie napaliłam
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciekawe co u Moniakk bo też dawno Jej nie było.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mam pytanie a te Lekarze to nowe odcinki???i czy czasami na tvn player nie trzeba płacić zeby obejrzec nowe odcinki bo za powtorki to nie trzeba bo sama ogladałam
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Sisina Lekarzy nowa seria;)i nic nie płacisz Premiera dopiero w przyszłym tygodniu w TV, ale ja już nie mogłam się doczekać!!!
Moja Maluda ma stałe pobudki w nocy ok 1 i 4 no i 6:40 dziś już pobudka
Dawno nie byłam na zakupach ciuszkowych... ostatnio zamówiłam przez internet dzieciakom. A dziś muszę sobie kupić jakieś spodnie Poza tym idę z Amelią do fryzjera.
W marcu muszę znaleźć opiekunkę... możliwe że wypadnie opieka co 2 tyg. Siora od pon wraca do pracy, szwagier chodzi na 2 zmiany wiec od rana będzie z Jasiem a moja mama byłaby z Blanką i odbierałaby Amelie ze szkoły. A ten tydzień co wszyscy na rano to nie wiem może zorganizuję prababcię do pomocy, ale nie wiem czy ona da radę i zechce w ogóle... heh wszystko na mojej głowie teściowa nieprzejęta, M też
heh ale z 2 miesiące nie będę musiała jej oglądać.
Dziewczyny macie już lokal na roczek??? To będzie okres komuń i pewnie ciężko będzie...u nas będzie z 12 osób więc nie wiem czy warto coś zamawiać... myślałam o grillu ale to tak u mamy
Ja 7 marca mam babski wieczór... moje kuzynki mamuśka ciotki spotykamy się w kawiarni z okazji Dnia Kobiet takie oderwanie od dzieci i co najważniejsze od mężów
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nocka taka sobie. Kuba o 2.30 się obudził i kręcił, kręcił i nie mógł zasnąć i okazało się, że jest cały przesikany więc przebieranie i oczywiście mega płacz ale dostał piciu i zasnął. Potem sie o 4.30 obudził i o 6 i do 8.40 pospaliśmy
Ale mam zakwasy na tych boczkach masakroza!
Sisina na tvn player nic nie płacisz a odcinki są z tygodniowym wyprzedzeniem ja tak Lekarzy oglądam bo jak byli w tv to jakiś mecz eMek zawsze sobie wynalazł to Ipla jest chyba płatna :/
Ja jeszcze nie zastanawiałam się głębiej nad roczkiem ale chyba trzeba będzie. Może u moich rodziców zrobimy
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj miała dwie drzemki i to każda po 1,5 godziny. Wymeczy się tym siupaniem w kojcu i chodzeniem przy meblach i musi odespac. A jak wstaje to cała w skowronkach i bez płaczu.
Dzisiaj teściowa ma przyjść do dzieciaków a ja z mamą pojedziemy posprzątać na cmentarzu bo od pogrzebu nie byłyśmy.
No i przebiła się Irinie prawa górna jednynka. Czekamy na drugą. Już wiem czemu tak nie jadła.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do roczku u nas wypada w Lany Poniedziałek mam nadzieję że pogoda będzie zrobimy grilla dla rodziny i chrzestnych a jakąś oddzielną imprezkę dla koleżanek z dziećmi może też zrobię