- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vika sadzasz Tosię na nocnik o stałych porach? Już wam tak regularnie robi na nocnik?
U nas tak 1-2 razy siku dziennie to już reguła, ale jak chce jej się kupe i ją posadzę to jakoś jej się odechciewa, raz tylko zrobiła na nocnik.
W sumie to i tak duży sukces

Anek ja się staram nigdy nie kłócić z J. przed pracą, w sumie ma taką pracę, że różnie może być, więc wolę żeby nie wychodził na mnie wkurzony

Pauluska ojj ja się tego boje, że drugie nie będzie spało w nocy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Otrzymane podziękowania: 0

Magda łobuzuje

W weekend idziemy na impreze kupiłam sobie dzisiaj sukienkę

Wczoraj byłam na delegacji we Wrocku a w przyszłym tyg do Tarnowa. Mnóóstwo pracy ...
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alex na swoim przykładzie potwierdzam że każde dziecko inne

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zjadłam dzisiaj dwa pączki czuje się tak objedzona że aż mi niedobrze i spać mi się chce po co mi to było ?

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Joasia w ogóle mnie nie pocieszyłaś

Ja zjadłam chyba z 5 pączków, Zuza zjadła pół

a ja bym poszła na jakąś "domówkę", może do klubu to nie, jakoś odechciało mi się chodzić do klubów jak skończyłam studia.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Pauluska zobaczę później na chomiku czy nie ma

Kuba ucieka z nocka i płacze

Moniak super, ze chorobsko męża zarzegnane

M brava udanej imprezki

Ja lubię i domowki i na imprezę do klubu wyjść ale fakt na drugi dzień.zajmowanie się dzieckiem to koszmar

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do drugiego to ja właśnie chce jak Iga już duża będzie przypomnieć sobie jak było z maluchem takim. Byłam wczoraj w sali zabaw z Igą godzinę i myślałam że zwariuję nie mogłabym pracować z dziećmi to wiem no i z dwójką też bym nie chciała w domu siedzieć ale jestem egoistyczna ale Tobie Alex życzę oczywiście powodzenia mam koleżankę w moim wieku co ma dwójkę dzieci rok po roku i planuje trzecie więc jak widać są mamy co mają większy instynkt niż ja

A co do tej sali zabaw ale była akcja do tej pory się śmieje jak sobie przypomnę. Byłu takie samochodziki. Jedna koleżanka wsadziła synka to ten pięknie przebiera nóżkami, druga wsadziła ten też nóżkami przebiera aż miło wsadzam Igę a ta co ?! Nogi założyła sobie na koła i pchaj mnie mamo

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Chociaz starsza pokazuje ostatnio rogi ... pyskuje nie slucha 100 razy jej trzeba powtarzac. Masakra. Czy Wasze starsze dzieci też tak robią? Niedługo zaczną obydwie sie buntowac a ja szybko osiwieje.
Mąż dopiero zlądował z pracy... mam ochote go udusic... niech wraca najlepiej o 21 dzieci go beda widzialy 2 godz dziennie.
Czy ochraniacze na lozeczko zdaja u Was egzamin? Czy tak i tak nogi laduja miedzy szczebelkami?
Młoda dzis uciekla na korytarz i Amela przyczasnela jej palce drzwiami ale byl ryk... obydwie dudlały.... heh ale wszystko ok:)
- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
nie chce mi sie w kuchni siedziec wole przyjsc
na gotowe:)ja dzis wogole
pączka nie jadlam bo
nie lubię slodyczy..
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do nocnika to jeszcze nie kupiłam. U nas ostatnio Irina kupy robi podczas snu i przez to budzi się bo trzeba przebrać. Dzisiaj zrobiła 3 kupsztale z czego dwa przez sen i przez nie spała tylko po 40 minut. Dlatego padła o 18:30.
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Paninka jeżeli chodzi o starszaka to mój Igor bardzo się stawia. Dla Niego wszystko kręci się wokół komputera. Jak ma zrobić przerwę lub wyłączyć to krzyk i płacz razem.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ochraniacz na łóżeczko - u mnie jest jeden bok zwinięty, żeby Zuzka patrzyła sobie na pokój jak usypia, w sumie to mam go żeby nie obijała główką o szczebelki, a nogi i tak są pomiędzy szczebelkami, bo nie mam takiego ochraniacza na całe łóżeczko.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Oj tam Pauluska od razu egoistyczna, przecież nikt nie musi mieć od razu gromadki dzieci i z nimi siedzieć w domu. O mnie też można by było powiedzieć, ze jestem egoistyczna, bo chce "odchować" sobie dwójkę a później mieć spokój
a nie jest ze mnie jakaś miłośniczka dzieci, ale swoje to jednak swoje
jak dzieciaki trochę podrosną to chce zainwestować w siebie. No jeśli oczywiście w miarę szybko zrobimy drugie
Ochraniacz na łóżeczko - u mnie jest jeden bok zwinięty, żeby Zuzka patrzyła sobie na pokój jak usypia, w sumie to mam go żeby nie obijała główką o szczebelki, a nogi i tak są pomiędzy szczebelkami, bo nie mam takiego ochraniacza na całe łóżeczko.
ooo mam takie samo podejście ;D
nie jestem jakąś wybitną miłośniczką dzieci, ale babcia zawsze podkreślała, że własne dzieci i wnuki to najwiekszy skarb

podglądnęłam u szwagierki, że dzieci rok po roku to później się same bawią bo są na podobnym etapie. W szkole również mogą się razem uczyć czy chodzić razem na zabawy, tym samym jedno pilnuje drugiego

Tak więc w sumie to też egoistyczne

Wolę się pomęczyć z 2-3 maluszków, a później wysłać wszystkich do szkoły i móc sobie spokojnie pracować czy rzucić całą bandę do dziadków i pojechać na tydzień na wakacje

Albo do kina, albo ... cokolwiek

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

Paninka moja ma 13 lat i jest masakra

no ja zjadłam 3 pączki
1 na pieniądze
2 na milośc
3 na SEX

A MĄZ WŁAŚNIE KOŃCZ SZPRYKOWANIE PĄCZKÓW...WYSZŁO JEMU 45 SZT

U na ochraniach od początku był tylko w główce i na ścianie bo musialam ją widzieć....teraz jakaś porażka bo Tośka zrywa go cały czas ale mamy jakieś zjeb...łóżeczko i ma kany w górze za głowką a Ona wiecznie się tam obija

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Przedstawiam Wam pana ząbka u góry

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.