BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859645 przez Olga60
ewela taki fotelik mamy po Kacprze, one są zazwyczaj od 9 kg, ale ten zrobił na mnie wrażenie, wydaje mi się, że jest idealny dla naszych maluszków, zaraz filmik wkleję

www.myweeride.pl/index.php?id=101

ten jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #859647 przez ewela86
rodzina czasem wkurza i chciałoby sie uciec gdzie pieprz rośnie ale to tylko chwilowe i potem nie wyobrazasz sobie żeby ich nie było... tymbardziej teraz kiedy ich pomoc jest tak potrzebna :silly:

paninka u nas przed blokiem nie ma takiej możliwości żeby coś nawet postawić :ohmy: balkonu brak... wkurza mnie to zwłaszcza jak robi się ciepło i chciałoby się wyjść przed dom. jedno wspólne podwórko gdzie wszystko wspólne a zarazem nic nie jest twoje :ohmy: no masakra... dlatego jak męża nie ma pakuję się i jadę do rodziców nawet nie muszę Wam mówić jak te latanie z tobołami mnie wkurza :angry:
a teraz jak wróciłam do pracy to juz wogóle kosmos. o 7 wyjeżdzam z domu żeby zawieżć małą i miedzy 17 a 18 jestem z powrotem. godzinka zabawy z małą, kąpanie i spać. na ogarnięcie mieszkania czasem brakuje czasu :P
fakt bardzo cenie sobie że jestem u siebie i nikt mi się nie miesza do niczego ale plusów wyprowadzki jest chyba więcej. z resztą zawsze można zamknąć drzwi jak się ma dość :)

10 lata 9 miesiąc temu #859650 przez ewela86
Olga60 napisał:

ewela taki fotelik mamy po Kacprze, one są zazwyczaj od 9 kg, ale ten zrobił na mnie wrażenie, wydaje mi się, że jest idealny dla naszych maluszków, zaraz filmik wkleję

www.myweeride.pl/index.php?id=101

kurde no fajowy ten fotelik (oglądałam go też wcześniej) ale cena robi wrażenie :dry: no ale jakiś czas bedzie przecież służył...

10 lata 9 miesiąc temu #859653 przez Sevilla
Demoniqe byłabym wdzięczna za pomoc. Mój e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., jaki wstyd jeszcze nie zmieniłam nazwiska w mailu a od ślubu minęło już trochę czasu.

10 lata 9 miesiąc temu #859660 przez Olga60
foteliki montowane z tyłu są o tyle nie wygodne gdyż, nie widać dziecka, jak masz plecak to dziecko ma go centralnie przy twarzy, no i ma ograniczoną widoczność

10 lata 9 miesiąc temu #859679 przez Sevilla
Fotelik fajna sprawa, ale muszę sobie najpierw rower sprawić :)

10 lata 9 miesiąc temu #859714 przez paninka87
Olga60 napisał:

foteliki montowane z tyłu są o tyle nie wygodne gdyż, nie widać dziecka, jak masz plecak to dziecko ma go centralnie przy twarzy, no i ma ograniczoną widoczność

No właśnie i nie wiem czy to będzie wygodne dla rocznego berbecia ;) zobaczymy w praktyce.

Sevilla ja specjalnie oszczędzałam ze stypendium na nowy rower :silly: mam go już z 5 lat... hehe tylko że ja się napaliłam na męski bo takie wyłącznie mi się podobają:p
coś w tym stylu
www.kross.pl/pl/2014/trekking/trans-global

10 lata 9 miesiąc temu #859715 przez Olga60
Dziewczyny co się stało ze stroną zmniejszacz.pl, beznadziejnie to teraz funkcjonuje :ohmy:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #859723 przez Olga60
Też nie mam roweru i chcę sobie sprawić ło taki :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859724 przez Olga60
Też nie mam roweru i chcę sobie sprawić ło taki :laugh:

Jakiś koślawy ten zmniejszacz :ohmy: ratunku :ohmy:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #859729 przez vika
Olga Nataszka jak pastelowy cukiereczek do schrupania :kiss: :kiss: :kiss: śliczna niunia :woohoo: rower fajny....tez planowalam w tym roku sobie kupić bo mamy tylko dwa....ale teraz to nie wiem po co :unsure: chyba w tym roku już się na rowerek nie zalapię :huh: hmmmmmmmmm a tego to akurat mi szkoda :dry:
będziemy na piechty łazić :lol: :woohoo: :side:
co ja mam dzis za dzień :dry: sidzę cały czas w chałupie a na dworku tak pięknie :dry: Toskę uśpilam w wózku na balkonie nich nie będzie stratna tego świeżego powietrza :woohoo: :side:

10 lata 9 miesiąc temu #859736 przez paninka87
Olga60 napisał:

Dziewczyny co się stało ze stroną zmniejszacz.pl, beznadziejnie to teraz funkcjonuje :ohmy:

Olga mi to ułatwia... zmniejszam ile zdjęć chce kopiuję dolny link i wklejam w poście tyle linków ile chcę :P

10 lata 9 miesiąc temu #859740 przez Sevilla
Vika widać, że dopadł Cię leń, bo dopiero teraz na forum zajrzałaś :silly: :lol: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #859750 przez vika
Sevi czytam Was od 7 rano :) i cos tam skrobie co jakiś czas na forum ale dzień nie ten....
wczoraj 4 godz na dworku a dziś ledwo się zmusiłam by by z piżamy wyskoczyć ....hmmmmmmm a to taki w :blink: wyjątkowy dziś dzień :huh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #859776 przez Olga60
Dziewczyny, sąsiadka Suzi rzuciła hasło, czy by nie stworzyć wspólnego wątku, bo i tak się czytamy i do siebie piszemy. Co Wy na to? ??????? Ja daję głos na TAK :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka