BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #859354 przez Kiniaczek
Hug jak zasnie o 19 to sie budzi o 4 :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #859355 przez Kiniaczek
Hugo jak zasnie o 19 to sie budzi o 4 :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859356 przez violcia00
U nas dziewczyny tez prosily!!!ja tylko zadalam proste pytanie,ja tam nikogo nie obrazałam wiekszosc dziewczyn czerwcowych tez nie,ale kolezanka Gusia musiała bo by nie przeżyła!!!

Kiniaczek Prosze!!!!!!!!!!!!!!nie zamierzam nic juz pisac!!!!!!!!!!

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859357 przez vika
Sophie Violcia jeśli odnosimy się do czerwcówek to piszemy o tych co usilnie najpierw przytakiwały kakaszce w tym co chce zrobic...potem atakowały Nas i broniły tą dzieciobójczynie....oczywiście nie wszystkie tak się zachowywały i która tego nie robiła wie to najlepiej....Nas też zabolały te ataki w naszym kierunku tylko dlatego,że to Wasz wątek i nie mamy prawa pisać na temat dzieciobojczyni...nie potrzebie co niektóre tak atakowały zranione dziewczyny :(
skończmy już ten temat bo to do niczego nie prowadzi...czytac umiemy i widzimy kto najwięcej namieszał...a w jakim celu :unsure: :unsure: :unsure:
a za II kreseczki trzymam kciuki .....

10 lata 9 miesiąc temu #859359 przez violcia00
Vika wiem ze Ci o mnie nie chodziło,ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialam co Kakaszka zrobila,wiec nie wiele napisalam,ale masz racje co do naszych dziewczyn,mimo to tez poczulam sie urazona bo do nich naleze...sorki ze napisałam.

dobranoc :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #859360 przez Kiniaczek
violcia00 napisał:

U nas dziewczyny tez prosily!!!ja tylko zadalam proste pytanie,ja tam nikogo nie obrazałam wiekszosc dziewczyn czerwcowych tez nie,ale kolezanka Gusia musiała bo by nie przeżyła!!!

Kiniaczek Prosze!!!!!!!!!!!!!!nie zamierzam nic juz pisac!!!!!!!!!!

Ja do czrwcówek nic nie mam !!! ale denerwuja mnie te posty !!! popiszcie na privie i bedzie po problemie!!
DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

10 lata 9 miesiąc temu #859364 przez vika
kiniaczek już wcześniej ustaliliśmy,że forum jest publiczne i tak samo jam my pisałyśmy w ich wątku tak i one mogą w naszym...przeganianie w niczym nie pomoże...sprawiedliwość musi być...niech piszą temat kiedyś w końcu ucichnie....jeśli ktoś nie chce niech się nie udziela i tyle ;) ;) ;) bez nerw dziewczyny ;)

10 lata 9 miesiąc temu #859370 przez Gusia
Violcia00, Sophie, Hania, przepraszam pisałam ogólnie, a każda wie co pisała i do kogo kierowane byly moje słowa .
Czy Wy nigdy nie pisalyscie do nas jako do ogółu , bo cos sobie przypominam ze jednak tak, wiec nie rozumiem Waszego poruszenia .
Mi tez jest przykro ze wszystkie majowki wpychacie do jednego wora, napisałam u Was 3 czy 4 posty, z czego 2 były do Kakaszki a 2 do Ikuni .
Post ktory tak Was urazil napisałam u nas na forum i fakt nie wymienilam do kogo jest kierowany tylko uogolnilam, nie rozumiem po co ten cały zgiełk .
Wydaje mi sie ze juz wszystko zostało napisane !!!!

10 lata 9 miesiąc temu #859371 przez Gochens
Rozumiem mozna sie wkurzyc, bo mozna, emocje sa duze wiadomo ale co najbardziej mnie wkurwia to fakt wieszania psow na nas pozostalych dziewczynach. Macie lasce za złe ze usunela ciaze, MY TEZ !!! To nie jest nasza wina !! To ze publicznie nie piszemy co w danej chwili nami targa nie oznacza ze mamy znieczulice .. . A moze czasem napiszemy za duzo, ale w ostatnim czasie w ogole za duzo sie pisze.

Gusia Tobie juz napisalam odpowiednia wiadomość bo Twoj tekst mnie rozwalił :cheer:

Milego kontynuowania watku niekoniecznie z naszym udziałem :)

10 lata 9 miesiąc temu #859373 przez Gusia
Tak wlasnie taka oto wiadomość na priv dostalam od Gochens

Gusia a Tobie to cos sie w glowie nie popierdolilo przypadkiem ?? Jeszcze Ci malo emocji ? Ja sie kurwa przed nikim z wlasnych przemyslen nie mam zamiaru tlumaczyc tym bardziej na forum. Jak Cie tak wkurwiaja te glupie pindy to wypieprzaj z naszego forum i zajmij sie swoim zyciem a nie bedziesz nas tu po innych watkach oczerniac !

Nie musze chyba nic wiecej dodawać, odpowiadać tym bardziej nie zamierzam , bo to nie moj poziom !!!!

10 lata 9 miesiąc temu #859376 przez vika
heheee Gusia niezla wiadomość ...potem się dziwi co nie jedna,że wrzucamy do jednego wora....na forum piszą jedno na priv drugie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
łoooooo matko.....
Gochnes z naszego forum też próbujesz Nas wykurzyć????
no tu to już będziemy pisały co chcemy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: kurcze dziewczyno tyle agresji masz w sobie :ohmy: :ohmy: :ohmy: skup się lepiej dziewczyno na ciąży i dziecku :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #859377 przez Gochens
Ciesze sie ze podoba Ci sie moja wiadomosc. Szukasz teraz poparcia czy co ? Najpierw na nas jedziesz a teraz udajesz biednego zuczka.

10 lata 9 miesiąc temu #859378 przez malutkamilka
A jeśli mogę to z innej beczki chciałam o coś zapytać.

W sumie jednej z majoweczek. Chciałabym Ewela86 abys rozwiała moje wątpliwości. Na awatarze masz zdjęcie na którym jesteś nieziemsko podobna do znajomej z mojej rodzinnej miejscowości kolo Stargardu. wiem że to moze byc tylko podobienstwo ale od jakiegos czasu zastanawiam sie nad tym?

zdjecie niby podobne, ale jezeli nick to Twoje imie to juz mi sie nie zgadza. piszesz ze siostre masz w Kanadzie a ta znajoma ma brata i siostre mlodsza....

10 lata 9 miesiąc temu #859380 przez Gochens
Vika wyobraz sobie ze tak mam w sobie tyle agresji a wiesz dlaczego ? Dlatego ze od dwoch dni rozne panny jada po mnie ,po nas jak im sie to podoba !! Tak mam w sobie tyle agresji bo osoba ktora mnie totalnie nie zna i nic o mnie nie wie powie mi ze ja daje ptzyzwolenie czy przyklaskuje !

Chcecie sobie dalej jechac to sobie jedzcie ale ja i moje dziewczyny mamy DOSC , jestem w ciazy i nie mam zamiaru poronic z tych nerwow bo komus COS sie wydaje

10 lata 9 miesiąc temu #859381 przez Gusia

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka