- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ja nikogo nie bronie o zauwazylam ze reszta dzoewczyn takze co Ty taka jeates na nas cieta caly czas nas wyzywasz ....
Ka ciagle rycze ale i to nie ppmoze i Twoje slowa tez nie wiec nie naskakuj juz bo to juz niepptrzebne
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie potrzebnie co niektóre z Was atakują dziewczyny które się wypowiadają co do kakaszki i tylko kakaszki więc to nie my a te osoby sieją zamęt...ja nie moge przejść z tym do porządku dziennego a te ataki z waszej strony są nie do przyjęcia ...A I POZWOLĘ SOBIE ZACYTOWAĆ WYPOWIEDZ JEDNEJ Z WAS
"A jeśli nadal chcecie żyć tym co się stało to proszę Was róbcie to u siebie. my mamy swoje życie i chcemy iść dalej bez obelg i zbędnego gadania o tym co zostało zrobione. Mnie Wasze zdanie na nasz temat nie interesuje"
CIĄGLE CZYTAM,ŻE wAS NIE INTERESUJE NASZE ZDANIE WIĘC NIE WIEM O CO CHODZI
JAK KAŻDY MAM PRAWO DO SWOJEJ WYPOWIEDZI
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nieodpowiedzialna dziewczyna i tyle. Nie ma na kasy zeby wychowac dziecko to powinna sie zabezpieczyc, nie ma na to kasy to powinna nie ulegac uniesieniu i tyle. Jej partner wcale nie jest lepszy. Rodzina ja popiera , wiec wszyscy sa siebie warci. My jfynie mozemy sie pomodlic za to nienarodzone malenstwo.
Przykre jest tylko to ze ona mowi o tym jakby to bylo zwykla codzienna czynnoscia.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale wkurza mnie to rze wnieciły taki bunt a teraz obracaja to przeciwko nam wszystkim...wlasnie czytałam sobie co niektorej wypowiedzi od dwóch dni wstecz nie wiem po co same podsycają ogień...niech pogodzą się z faktem,że niektóre muszą powiedzieć do słuchu tej dziewuszce i sprawa się skończy....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ALBO TO GDZIE OBRAŻA NASZE MATKI I BABCIE.....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
NAS BYŁO 9 więc raczej mama się nie skrobała u babci było 8 więc też wątpie...ciekawe z kąd ona ma takie informacje....może u niej to rodzinne i takie ludzkie
nie wspominając już o tym,że to IKUNIA nazwała to dziecko tylko fasolką a potem dziewczyny obróciły to przeciwko nam..a teraz Ikunia wzywa na chwile ciszy dla ANIOLKA
i w każdym poście są same sprzeciwności tego co wcześniej powiedziala...
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szkoda, że rodzice kakaszki nie poddali jej aborcji..faktycnie nie powinna mieć dzieci pierwszego też nie bo nie wychowa tego dziecka ....
Trafniej bym tego nie ujęła...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
A Ty Vika juz tak sie nie denerwuj tamtemu malenstwu nie pomozesz a swojemy mozesz zaszkodzic.
Zakonczmy temat i tak jak Kiniaczek pisze rozmawiajmy o naszych SZCZESCIACH
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napisz lepiej, co słychać u naszej Gwiazdeczki Tosieńki, chętnie bym jakiś filmik z jej udziałem obejrzała
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale te cytaty Iki sa najlepsze
Jesli chodzi o moje zdanie to ja rozumiem 100% kakaszke i mam takie samo podejscie do tego. Fakt ze teraz sa takie środki i zabezpieczenia ze mozna uniknąć niechcianych ciąż zanim one dojdą do "skutku" ale jesli juz sie zdazy "przypadek".......
. Sama osobiscie wolalabym usunac niz nosić urodzic i oddac i całe życie zastanawiać sie gdzie jest moje dziecko bo usowa sie jedynie fasolkę a oddaje juz 100% rozwiniete piekne dzieciatko.......
Ciąży już nie ma, nie ma o czym pisać, jeszcze raz żegnam z naszego wątku o macierzyństwie i życiu codziennym , jeśli macie jakies niedokończone myśli wygadajcie się gdzie indziej. Przynajmniej ze względu na chwile ciszy która należy się kazdemu aniołkowi.
ok ja juz nie pisze o tej sprawie.....mam dośc....
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zaszla w ciaze z moim bratem poszla do lekarza byl 12 tc. Nie miala praktycznie szyjki macicy i mogla w kazdej chwili poronic , lekarz powiedzial ze to jest do
usuniecia. Nie zgodzila sie. Mama prawie cala ciaze lezala, miala taty, moje i siostry wsparcie. Brat urodzil sie w 38 tc ZDROWY. Dzisiaj ma 11 lat, ma sie dobrze i jest wspanialym wujkiem dla mojej malej. Lekarz stwierdzil ze cuda sie zdarzaja i dlatego mama dońsila ta ciaze.