BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #859213 przez vika
Gusia nie szargaj sobie nerw...one są siebie warte...ja juz nie mogę...a pojąć to co pisza to juz w ogóle dla mnie czarna magia.....jedna broni drugą .....a za chwilę same zaprzeczaj temu co powiedziały :ohmy: :ohmy: :ohmy: staja w obronie jak lwice choć same nie wiedzą czego bronią :ohmy: :ohmy: :ohmy: gubia sie w swoich wypowiedziach .....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #859216 przez paninka87
Kiniaczek napisał:

Mój syn już wybrał zawód :

A Huguś to może trafi do Unii Leszno :laugh: :P :P :P

10 lata 9 miesiąc temu #859223 przez Sophie25
Vika mowisz o nas ?
Ja nikogo nie bronie o zauwazylam ze reszta dzoewczyn takze co Ty taka jeates na nas cieta caly czas nas wyzywasz ....
Ka ciagle rycze ale i to nie ppmoze i Twoje slowa tez nie wiec nie naskakuj juz bo to juz niepptrzebne

10 lata 9 miesiąc temu #859228 przez vika
tak mówię co o niektórych czerwcówkach....nie chce mi się wyszczególniać ...ja nie obrażam...nie widzę w swoich wypowiedziach żadnego obrażliwego słowa w waszym kierunku....
nie potrzebnie co niektóre z Was atakują dziewczyny które się wypowiadają co do kakaszki i tylko kakaszki więc to nie my a te osoby sieją zamęt...ja nie moge przejść z tym do porządku dziennego a te ataki z waszej strony są nie do przyjęcia ...A I POZWOLĘ SOBIE ZACYTOWAĆ WYPOWIEDZ JEDNEJ Z WAS

"A jeśli nadal chcecie żyć tym co się stało to proszę Was róbcie to u siebie. my mamy swoje życie i chcemy iść dalej bez obelg i zbędnego gadania o tym co zostało zrobione. Mnie Wasze zdanie na nasz temat nie interesuje"
CIĄGLE CZYTAM,ŻE wAS NIE INTERESUJE NASZE ZDANIE WIĘC NIE WIEM O CO CHODZI
JAK KAŻDY MAM PRAWO DO SWOJEJ WYPOWIEDZI

10 lata 9 miesiąc temu #859238 przez lili91
Vika szkoda Twoich nerwow i dzieciatka ktore masz pod sercem.

Nieodpowiedzialna dziewczyna i tyle. Nie ma na kasy zeby wychowac dziecko to powinna sie zabezpieczyc, nie ma na to kasy to powinna nie ulegac uniesieniu i tyle. Jej partner wcale nie jest lepszy. Rodzina ja popiera , wiec wszyscy sa siebie warci. My jfynie mozemy sie pomodlic za to nienarodzone malenstwo.

Przykre jest tylko to ze ona mowi o tym jakby to bylo zwykla codzienna czynnoscia.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859243 przez vika
lili masz rację szkoda moich nerw...i tak od dwóch dni cały czas o tym myślę :(
ale wkurza mnie to rze wnieciły taki bunt a teraz obracaja to przeciwko nam wszystkim...wlasnie czytałam sobie co niektorej wypowiedzi od dwóch dni wstecz :ohmy: :ohmy: :ohmy: nie wiem po co same podsycają ogień...niech pogodzą się z faktem,że niektóre muszą powiedzieć do słuchu tej dziewuszce i sprawa się skończy....
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 9 miesiąc temu #859254 przez munnecabrava
Szkoda, że rodzice kakaszki nie poddali jej aborcji..faktycnie nie powinna mieć dzieci pierwszego też nie bo nie wychowa tego dziecka ....

10 lata 9 miesiąc temu #859261 przez Kiniaczek
Myślę moje drogie Majóweczki że najlepiej będazie jak zostawimy już tą sprawe w spokoju... po co nerwy po co spięcia? Niech sie wali ciemnogród białoruski!!! Mamy wspaniał dzieciaczki ,kolejne w drodze ...piszmy o dobrych radosych rzeczach a nie zaśmiecajmy głów i forum kimś kto kompletnie na to nie zasługuje!!!!

10 lata 9 miesiąc temu #859262 przez Kiniaczek
munnecabrava napisał:

Szkoda, że rodzice kakaszki nie poddali jej aborcji..faktycnie nie powinna mieć dzieci pierwszego też nie bo nie wychowa tego dziecka ....

Trafniej bym tego nie ujęła... B) B)

10 lata 9 miesiąc temu #859265 przez vika
kiniaczek

10 lata 9 miesiąc temu #859266 przez lili91
Kiniaczek popieram Cie w 100%.
A Ty Vika juz tak sie nie denerwuj tamtemu malenstwu nie pomozesz a swojemy mozesz zaszkodzic.

Zakonczmy temat i tak jak Kiniaczek pisze rozmawiajmy o naszych SZCZESCIACH

10 lata 9 miesiąc temu #859267 przez Kiniaczek
Vika

10 lata 9 miesiąc temu #859270 przez Olga60
Vika KOCHANA, nie warto już, daj spokój. Cieszmy się z faktu, że jesteśmy mamusiami cudownych dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss:
Napisz lepiej, co słychać u naszej Gwiazdeczki Tosieńki, chętnie bym jakiś filmik z jej udziałem obejrzała :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #859272 przez vika
macie rację

ok ja juz nie pisze o tej sprawie.....mam dośc....

10 lata 9 miesiąc temu #859275 przez lili91
A co do mojej mamy jestem w 100 % pewna ze nie usunela zadnego dziecka.

Zaszla w ciaze z moim bratem poszla do lekarza byl 12 tc. Nie miala praktycznie szyjki macicy i mogla w kazdej chwili poronic , lekarz powiedzial ze to jest do
usuniecia. Nie zgodzila sie. Mama prawie cala ciaze lezala, miala taty, moje i siostry wsparcie. Brat urodzil sie w 38 tc ZDROWY. Dzisiaj ma 11 lat, ma sie dobrze i jest wspanialym wujkiem dla mojej malej. Lekarz stwierdzil ze cuda sie zdarzaja i dlatego mama dońsila ta ciaze.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka