BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #859312 przez lili91
Olga nic o takim prawie nie znalazla. To zalezy od ksiedza. Niby ja nie majac slubu bede dawala zly przyklad dziecku.
Dla mnie to chore. Jak cos to zapytam ile jest w naszej parafii dzieci ksiezy i sie zamknie bo wiem ze kilkoro jest.
:blush: :blush: :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #859313 przez Alex_87
Lilli tak bez recepty, urofuraginum, reklamują go często, zresztą w aptece babka będzie wiedziała o co chodzi ;)

Vika Ty już 8 tydzień zaczynasz :ohmy:
Jak ja bym chciała żeby ten czas szybciej leciał, jeszcze tydzień muszę czekać do testowania :dry: chociaż cycki mnie pobolewają, a od czasów karmienia piersią mnie nie bolały, i zaczęła mi śmierdzieć cebula (miałam tak w pierwszej ciąży), ajj pewnie się nakręcam tylko :dry:
Tośka na ostatnim zdjęciu ma śliczną czapkę.

Trzeba założyć jakieś konto na YT żeby dodawać filmy? Też bym jakiś wrzuciła ale jakoś mam opory, mam wizję że moje dziecko będzie krążyło w całej sieci heheh

10 lata 9 miesiąc temu #859315 przez Olga60
lili Alex pisała o furaginum, on jest na receptę, a bez recepty dostaniesz urofuraginum, reklamowany tv, podobno ten sam skład :)

10 lata 9 miesiąc temu #859320 przez lili91
Jak wroci moj to chyba go wysle a pozniej zagonie do pozmywania po kolacji bo ja nie dam rady patrzec na wode.

Dzwonilam ma byc za 30 min uff moze jakos wytrzymam.

10 lata 9 miesiąc temu #859321 przez lili91
Jak wroci moj to chyba go wysle a pozniej zagonie do pozmywania po kolacji bo ja nie dam rady patrzec na wode.

Dzwonilam ma byc za 30 min uff moze jakos wytrzymam.

10 lata 9 miesiąc temu #859322 przez Kiniaczek
Gusia napisał:

A tak wogole Kiniaczek witaj spowrotem :) i od razu pytam czy Twoj Hugo wolny ??? :) szukam kawalera dla mojej Pyśki ;)
Hugo byłby idealny :) Oczyska ma cudowne, nic tylko sie zakochac :)

Wony wolny... :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: Wpisuje Pyśkę jako pierwszą :D na listę :silly: :silly: :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #859325 przez agat
Alex na yt trzeba mieć konto, ale filmiki można robić publiczne (dla wszystkich), niepubliczne (widoczne tylko po okazaniu linka) i prywatne (w ogóle dla nikogo niewidoczne). Jak masz maila na gmailu to chyba na ten sam login można się logować, ale nawet bez tego konto bez problemu się zakłada.

10 lata 9 miesiąc temu #859334 przez paninka87
Ale dziś nadgoniłam... w pracy, 2 moje seriale obejrzałam, byłam na spacerku ochłonąc po tym wszystkim, poprzutulałam się do mężusia... heh ale wyczyny :laugh:

Jutro M bierze Amelię na sparing zuzlowy :P potem ma w planach jedzonko dostarczyc hehe za to sobota będzie moim dniem.

Wasze dzieciaczki jedza juz takie roznosci... jestem znow w tyle. Choc w szpitalu dostawala 2 dania ale na drugie ciagle marchewke ziemniaczki i miesko gotowane. Zupki pochlaniala ale reszte ciezko.
Ratowaly nas deserki lub Danonki.

Dziś już ładnie ponoć jadła. Ufff może szpital tak wpływał.

No to teraz siup do wanny i chyba pozostaje mi zyczyc spokojnej nocki

10 lata 9 miesiąc temu #859338 przez Alex_87
Agat dzięki, akurat na gmailu mam konto, więc może później spróbuje zapodać jakiś film :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859340 przez vika
Alex no to juz Ci Agat wytlumaczyła...a po jakimś czasie usuwaj sobie filmiki
no zaczyna mi sie 8 tydz a brzuszek juz widać :ohmy: :ohmy: :ohmy:
wiesz co ja od razu wiedzialam,że jestem w ciąży... pierwszy test robilam na tydz przed @ :) nie moglam się powstrzymać :lol:
moja intuicja mnie nie zawiodła...
z Tośką było tak samo :woohoo: więc trzymam kciuki za Twoją intuicje :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #859343 przez Alex_87
vika napisał:

Alex no to juz Ci Agat wytlumaczyła...a po jakimś czasie usówaj sobie filmiki
no zaczyna mi sie 8 tydz a brzuszek juz widać :ohmy: :ohmy: :ohmy:
wiesz co ja od razu wiedzialam,że jestem w ciąży... pierwszy test robilam na tydz przed @ :) nie moglam się powstrzymać :lol:
moja intuicja mnie nie zawiodła...
z Tośką było tak samo :woohoo: więc trzymam kciuki za Twoją intuicje :kiss: :kiss: :kiss:

gdzieś mi tam z tyłu głowy siedzi, że może może się udało, boje się trochę zrobić teraz już test, ale najbardziej się boje, że wyjdzie pozytywny a dostanę @ i dojdzie do naturalnego poronienia. Za pierwszym razem było łatwiej, bo nie spodziewałam się tak szybko ciąży, a teraz wyczekuje, nie wiem jak wytrzymam jeszcze tydzień :P ale coś czuje że jutro w końcu trafie do apteki przy okazji spaceru z Zuzką :P

10 lata 9 miesiąc temu #859344 przez violcia00
Gusia napisał:

Widać ze czerwcowki tez nie wiedziały jak temat ugryźć zeby Kakaszce przykrości nie zrobic , slodzily , miodzily a na końcu takie zszokowane ze jednak to zrobiła i co , jedna po drugiej modly odprawia a na Kakaszke psy wieszaja i zabraniaja na forum sie udzielać , chore pindy !!!
A ta cała Ikunia, to prowodyrka nr.1 !!!![/quote]

gusia
Dlaczego nas obrażasz?

10 lata 9 miesiąc temu #859346 przez Sophie25
Gusia dziekuje ze powiedziałas o nas " chore pindy" ....

przykro ze o kazdej z nas wyrobilyscie sobie zdanie .......

Mnie zabolało ze przez cala sytuacje takze inne my mamusie cierpimy taka opinia od was ale juz tak bywa ja poprostu jestem za wrazliwa na to wszystko ...

Jedna kolezanka pisała ze bedzie testowac ja tez bede wiec powodzenia dla Ciebie i 2 kreseczek zycze :*

Zagnajcie 3majcie sie

10 lata 9 miesiąc temu #859348 przez Kiniaczek
violcia00 napisał:

Gusia napisał:

Widać ze czerwcowki tez nie wiedziały jak temat ugryźć zeby Kakaszce przykrości nie zrobic , slodzily , miodzily a na końcu takie zszokowane ze jednak to zrobiła i co , jedna po drugiej modly odprawia a na Kakaszke psy wieszaja i zabraniaja na forum sie udzielać , chore pindy !!!
A ta cała Ikunia, to prowodyrka nr.1 !!!!

gusia
Dlaczego nas obrażasz?[/quote]

Violcia00 U nas ten temat już zamknięty. Nie chcemy już go poruszać !!!! Także bardzo proszę nie pisać żadnych postów z nim związanych!!! Dzięki

10 lata 9 miesiąc temu #859349 przez Daarikaa
Oj ale mnie dzis Klaudia zaskoczyla... zasnela o 19 :ohmy: :ohmy: Kurka wodna ale fajnie miec taki dlugi wolny wieczor :)

Tosia jak zawsze przeurocza!

Blanka pelna ennergii sliczna dziewczynka

mialam tyle pisac i zapomnialam o czym, w ogole zauwazylam ze po porodzie ma problemy z pamiecia jk to mozliwe?! :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka