BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #859133 przez tweety
Kiniaczek. Z om na 22 z usg na 15 kwietnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #859135 przez tweety
HEJ! TYLKO MY ZOSTALISMY BEZ ZEBOW?

10 lata 9 miesiąc temu #859137 przez Kiniaczek
tweety napisał:

Kiniaczek. Z om na 22 z usg na 15 kwietnia

To już tuż tuż :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: zycze Ci tak szybkiego porodu jak mój... ale połogu dramatycznego jak mój już nie :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #859142 przez Alex_87
Podpaski Bella powinny być w każdej aptece, przynajmniej u mnie nie ma z tym problemu.

Placki zrobie jutro i te przepisy z kaszy jaglanej też muszę przejrzeć, bo moje dziecko ma jakiś bunt jedzeniowy :dry: chyba potrzebuje nowych smaków.

U nas tez w końcu się rozpogodziło, mam wielką nadzieje, że jutro będzie duuużo słońca.

Haha a ja zapomniałam, że dzisiaj urodziny mojego J. tzn złożyłam mu rano życzenia, potem miałam pomyśleć o czymś specjalnym do jedzenia, i w końcu dzień minął, z wieczoru nici bo idzie na noc. w sumie to tylko dziś się na niego wydzieram, ale ma urodziny biedaczek :dry:
ale jednogłośnie stwierdziliśmy, że czas zacząć obchodzić imieniny, bo już się gubimy w tym latach :D

10 lata 9 miesiąc temu #859143 przez tweety
Czekam na wyniki usg bo moze bedzie cesarka. Ale oby nie. Mam tyle i takie ladnie skurcze przepowiadajace ze wierze ze Adas pcha sie drogami natury. Dzieki Kiniaczek

10 lata 9 miesiąc temu #859145 przez tweety
Alex, a w loginie to twoj rocznik? Bo jak tak to jeszcze mozna urodziny obchodzic. Ja w tym roku 30ste, mam nadzieje ze nie w szpitalu, i potem juz nie obchodze.

10 lata 9 miesiąc temu #859147 przez Kiniaczek
tweety napisał:

Czekam na wyniki usg bo moze bedzie cesarka. Ale oby nie. Mam tyle i takie ladnie skurcze przepowiadajace ze wierze ze Adas pcha sie drogami natury. Dzieki Kiniaczek

Nie obrócił się Adaś?

10 lata 9 miesiąc temu #859149 przez Kiniaczek
Mi w tym roku pęknie 31 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: B) B) B)

10 lata 9 miesiąc temu #859153 przez Alex_87
Tweety tak to mój rocznik :) ale powiem Wam, że ja się zatrzymałam w wieku 25 lat, serio gdyby ktoś mnie teraz spytał ile mam to bym musiała się zastanowić haha ten czas tak szybko leci :huh: jak ma się dzieci to obchodzi się ich urodziny :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #859155 przez tweety
Obrocil juz dawno ale jest duzy plus dochodzi zagrozenie ze powtorza sie problemy pierwszego porodu. Ale mam stracha laski.

Ale pogadajmy o starszych maluchach. Czekam az maz wroci z malym bo z reguly o 19 kapiel a dzisiaj malo spal. U nas tez pobudki w nocy i wstajemy o 5. Potem pierwsza drzemka o 7. Nie ma zmiluj, ja tez podobno lubilam rano wstawac. Widze jeden zab ale tak raczej z przodu dziasla i to juz 2 tygodnie a on nadal pod dziaslem. Raczkuje normalnie ale woli chodzenie, najlepiej jak prowadza go dwie osoby. My ciagle jemy tylko mleko i zupki oraz deserki, nie moge podac nabialu i mam z tym problem. Kaszek nie chce jesc. Zadnych eksperymentow nie robilam bo nie mam weny i sily. Mam nadzieje ze po rozwiazaniu, mimo tego ze bedzie ciezko, zaczne wreszcie sama opikowac sie moimi synkami.

10 lata 9 miesiąc temu #859158 przez paninka87
tweety napisał:

HEJ! TYLKO MY ZOSTALISMY BEZ ZEBOW?

Nie!!! U nas też ani widu ani rusz!!!

Kiedyś wydawało mi się że widzę kreseczkę hehe omamy miałam :P

10 lata 9 miesiąc temu #859161 przez Alex_87
Tweety początki najgorsze, później już wpadniesz w swój rytm :) tyle matek daje radę to i Ty :woohoo: ja się cieszę, że nie wiedziałam że Zuzka będzie taka duża, tylko bym się denerwowała, ale jeśli pierwszy poród był ciężki to wiadomo, że trzeba dmuchać na zimne.

Wiecie co mój J. ostatnio kontrolował dwie siostry były z tego samego rocznika, tylko jedna ze stycznia a druga z grudnia, ale jaja :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #859164 przez KarinaM
Irina też spała dzisiaj od około 9:30 do 11:30 i na tym koniec. Już jest wykąpana i zjadła mleczko a teraz leży u nas na łóżku i skiełczy żeby Ją wziąć na ręce. Zastanawiałam się czy uśnie szybko i bez wczorajszych kłopotów bo muszę pojechać do apteki po lekarstwa dla Igora a do tej apteki najlepiej iść tak po 20 bo tak to kolejki do drzwi. No i chyba kupię sobie Asequrelle bo moje libido jest na minusie.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #859165 przez tysiiiak
Tweety dasz radę :) początek może być ciężki ale pooozniej chłopcy będą się razem super bawić :) i nie będzie mamooo nudzi mi się :p
Alex ja w klasie miałam koleżankę ona była z lutego a jej brat z grudnia :) chodzili do różnych klas a najlepsze jest to ze jej mama urodziła ich mając 16-17 lat to jest wyzwanie!

10 lata 9 miesiąc temu #859167 przez lili91
Hej Dziewczyny.

Mam pytanie dostalam @ tak jak co miesiac ale jakos w tym miesiacu boli mnie tam od srodka cos jakbym miala pecherz przeziebiony. Tylko ze te ostatnie dni to raczej w domu przesiedzialam wiec nie mialam gdzie go zaziebic.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka