- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vika Diana też ostatnio z większym zainteresowaniem ogląda bajki, bo wcześniej tylko waliła w klawiaturę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak w skrócie
Karina a co policja.... oni to by chcieli,żeby im przyprowadzić złodzieja na komisariat . W tej chwili są zgrywane obrazy z różnych kamer od sąsiada, może tam coś ciekawego zobaczymy a ubezpieczenia nie było, ponieważ samochód miał 12 lat, więc firmy takich "staroci" nie ubezp, chyba, że jest to kontynuacja, tu nie było, gdyż auto wcześniej miało innego właściciela, więc DU...PA WIELKA
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agat Gratulacje dla Adasia Oglądaliśmy z Kubulkiem jak ładnie drepta Kubuś bił brawo a jak dostrzegł kota to ledwo szczękę mu z podłogi zbierałam
U nas jest odwrotnie to w wózku najdłużej śpi a w łóżeczku to różnie Właśnie śpi na balkonie
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja mam, chetnie bym Ci go wypożyczala na spacery, ale ciut daleko mieszkam, ale jak juz wyjedziemy do siebie jad morze na wakacje, to moze wtedy wpadniesz po moja wielka czarną sucz i wtedy biegaj ile dusza zaprqgnie. Ty bezpieczna a ona przeszxzesliwa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
A co do bajek to dla Adasia istnieje tylko i wyłącznie rybka mini mini, bajki olewa, ale jak rybka pływa to świat przestaje istnieć Mam na telefonie 2.5-minutowy mix filmików z rybką i w kryzysowych momentach włączam i nastaje błogi spokój
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Hugo jest boski
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
...i tak trochę z innej beczki...
Wiecie często też jest tak że jak ktoś mówi "nie bede się odzywać, boję się...nie zrobię nic" to jak przychodzi co do czego to pomaga, staje w obronie (słabszych, krzywdzonych)...a te osoby co dużo krzyczą by coś zrobić i nie stać i nie patrzeć biernie to w ekstremalnych sytuacjach chowają głowe w piach i ida drugą stroną ulicy udając że problemu nie ma.
Pamiętacie może sytuację policjanta który został na przystanku zadźgany nożem bo zainterweniował chociaz nie musiał bo był w cywilu? Stanął w obronie właśnie...nie bał się...a może i się bał? ale pomógł...tyle ze przypłacił to życiem...
To wzór osoby...nie mówi a działa...
...ale świat stał się tak pokręcony i tak bezwzględny że garstka ludzi nie uleczy...
...wiem, że garstka do garstki i uzbiera się trochę...i nie neguję tego...ale same zobaczcie co można w sprawie tej dziewczyny? mamy tylko słowny wpływ...i jeśli nie posłucha to nie wiem...ona będzie sobie winna...u nas koleżanki mówiły jej ( ja też) na samym poczatku kiedy ona jeszcze nie była pewna ciąży a napomknęła o aborcji żeby nie podejmowała pochopnych decyzji...żeby sie tysiąc razy zastanowiła zanim cos zrobi...itp. itd. Ciężka to sprawa...
...jest Wam smutno, przykro, czujecie, złość wściekłość, żal...ale jesteście tu i piszecie...normalnie...wesoło...no bo co? więc zrozumcie też choć trochę nas...czasem nie da się czegoś przeskoczyć choćby nie wiem jak bardzo się chciało...
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Jutro czekają mnie 2 kłucia, najpierw musze jechać do miasteczka na glukoze na czczo i toxo, a następnie do krakowa na beta hcg bo mam zlecone przez lekarza do powtórki. Jeśli męża nie bedzie bede musiała pojechać z Antkiem to pojade z wózkiem i później dalej autobusem do moich rodziców. Tam na osiedlu mam przynajmniej i dziadków i koleżanki...
Mam też zajęcia jutro do wieczora na uczelni ale nie rozdwoje sie niestety
Co do biegania to ja mam uszkodzony troszke staw skokowy. Jak biegam w terenie to mi puchnie później. Dawałam rade biegać wyłącznie na bieżni, ale w domu nie mamy. Zresztą. Nie zapowiada się na bieganie w najbliższym czasie i tego się trzymam