BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #858976 przez Gusia
Matko Boska co ta dziewczyna zrobiła :(
Od dwóch dni chodziłam jak struta , o niczym innym myśleć nie mogłam , a ta s... chwali sie ze jest juz po, nosz k....a mac !!!!
Mam nadzieje ze jednak ma sumienie i bedzie ja meczylo do konca zycia !!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #858980 przez Alex_87
Hmm a jednak jest zimną s.... skoro nawet napisała, że to już zrobiła....na forum na którym matki starają się o dzieci i są w ciąży....

[*]

10 lata 9 miesiąc temu #858993 przez MINIA
Dziewczyny!Zadko sie tu udzielam ale musze napisac.
Naprawde aborcja to straszna rzecz i niewieze ze ktos moze przejsc obok tego obojetnie a matka ktora usowa swoje dziecko noewazne jakaby nie byla i niewazne z jakich powodow to zrobila zawsze bedzie o tym pamietac i nigdy to nie da jej spokoju.
A tak na marginesie to szkoda Waszych nerwow!! Znacie laske? Nie! Moze dzoewczyna maniezla fantazje, moze nie byla w ciazy, moze poprostu sie jej nudzi i maz tego zamieszania niezly ubaw.

P.S Ogromnegratulacje dla ciezaroweczek;)) trzymam kciuki za fasolinki i powiem ze tez zaczelismy z mezem starania o kolejnego bobaska ;))

10 lata 9 miesiąc temu #859009 przez demoniqe
ja polecam z bajek TVP ABC, jest też na naziemnej! fajne bajki z mojego dzieciństwa :)

10 lata 9 miesiąc temu #859011 przez agat
Haniu ja rozumiem o czym do nas piszesz i w dużej mierze masz rację. Stało się co się stało, nic na odległość żadna nie mogła zrobić. Tylko chodzi o reakcję, nie można moim zdaniem przyzwalać na pozbywanie się dzieci. Może i na Białorusi to norma, nic bulwersujacego, ale nie u nas, a już na pewno nie w takim miejscu jak to forum, gdzie kobietki czasami latami starają się o dzieciaczki, przechodzą trudne chwile w ciąży i życie by za swoje dzieci oddały. To nie jest miejsce dla laski, która ot tak sobie pisze, że pozbyła się juz dziecka. Trzymając swoje dzieci na rękach nie możemy pisać, że rozumiemy i akceptujemy bo to jej decyzja... Najlepiej by było, by sobie poszła stąd, niech sobie idzie rozprawiać o aborcji jak o wyciśnięciu pryszcza gdzieś indziej.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859015 przez ewela86
MASAKRA!!!!

ta dziewucha musi mieć ostro zrytą psychikę skoro oczekuje tolerancji na zabijanie człowieka :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: jeśli tak to wolę być najmniej tolerancyjną na świecie i żyć w tak bardzo nietolerancyjnym na zabijanie kraju jak Polska!

haniu w dużej mierze masz rację.

10 lata 9 miesiąc temu #859021 przez Sophie25
Dziewczyny nie oceniajcie nas tak surowo my tego niegdy nie zaakceptujemy bo to straszliwe, niemiałaysmy zadnego wpływu na to mimo ze prosilysmy by przemyslała wszystko ...
Zrobiła okropna rzecz ale My chcemy dalej pisac razem, podejrzewam ze juz nie wroci do nas ...

Ja sama staram sie z przyczyn zdrowotnych o 2 dziecko i płakałam jak tylko dowiedziałam sie co zamierza zrobic takze nie oceniajcie czerwcowek ...

10 lata 9 miesiąc temu #859028 przez Alex_87
Sophie25 napisał:

Dziewczyny nie oceniajcie nas tak surowo my tego niegdy nie zaakceptujemy bo to straszliwe, niemiałaysmy zadnego wpływu na to mimo ze prosilysmy by przemyslała wszystko ...
Zrobiła okropna rzecz ale My chcemy dalej pisac razem, podejrzewam ze juz nie wroci do nas ...

Ja sama staram sie z przyczyn zdrowotnych o 2 dziecko i płakałam jak tylko dowiedziałam sie co zamierza zrobic takze nie oceniajcie czerwcowek ...

Ja się staram Was nie oceniać, rozumiem, że też chcecie mieć swój wątek i dzielić się na nim wszystkimi radościami :) wiadomo życie jest życiem, za chwilę wszystko wróci do normy, ale jednak po takich sytuacjach zawsze zostaje coś z tyłu głowy...

Trzymam kciuki za dwie kreski na teście :) Ja też się staram, jeśli po drodze nie przytrafi się @ to za tydzień testuje :)

10 lata 9 miesiąc temu #859030 przez ewela86
sophie ja w żadnym wypadku nie utożsamiam postępowania tej dziewczyny z wami. przecież to ona tak zdecydowała. i rozumiem jak najbardziej że dalej chcecie pisać tyle że już bez niej.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859034 przez Kiniaczek
:ohmy: :ohmy: :ohmy:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 9 miesiąc temu #859035 przez Kiniaczek
Vikapod jaka postacią podałaś Tośce te naleśniki? dziś chce usmażyć małemu...

10 lata 9 miesiąc temu #859037 przez Sevilla
Sophie25 ja nie oceniam Was, tylko jedną z Waszych albo już nie z Waszych(??) Widzę, po Waszym wątku, że mimo wszystko czyn jednej osoby pozostawił i u Was nie smak. Ale tak jak już ktoś pisał, nie pojedziemy i nie skopiemy jej dupy. Choć żartem mówiąc, może zorganizujemy jakiś mały nalot??

10 lata 9 miesiąc temu #859039 przez Sevilla
Kiniaczek przeskakując z rozmowy o pani X do naleśników. Ja daje małemu do rączki, cały duży, bo jak cięłam na paseczki, to sobie do buzi wpychał cały. A wygodniejsze są placuszki z jabłkami :)

10 lata 9 miesiąc temu #859053 przez Kiniaczek
Sevilla napisał:

Kiniaczek przeskakując z rozmowy o pani X do naleśników. Ja daje małemu do rączki, cały duży, bo jak cięłam na paseczki, to sobie do buzi wpychał cały. A wygodniejsze są placuszki z jabłkami :)

a dasz przepis na placuszki ??? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859057 przez Sevilla
Kiniaczek robię tak jak ciasto naleśnikowe, tylko gęstsze i dodaje starte jabłko.

1,5 szkl. mąki
1/2 szklanki mleka
1/2 szklanki wody
szczypta sody,
łyżeczka brązowego cukru,
szczypta soli
1 jajko,
łyżka oliwy z oliwek
2 starte jabłka

(mąkę podałam Ci na oko)

placki smażysz na patelni bez tłuszczu, lub na masełku klarowanym. Muszą mieć mniej więcej grubość 1 cm

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka