BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #859276 przez KarinaM
Vika masz się nie denerwować bo przyjedziemy do Ciebie i Ci nakopiemy za te nerwy(ja mam trochę daleko ale jak się wkurzę to przyjadę) . Myśl o swoim dziecku które nosisz bo Ono odczuwa Twoje nerwy.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #859279 przez lili91
A w ogole pochwale Wam sie, obkupilam mala w spinki, fakt jeszcze bujnej czuprynki nie ma ale poleza i beda na pozniej.
Trafila sie super wyprzedaz. Komplet 6 spinek za 49 gr i 12 spinek za 1.39 zl. Jakies kwiatuszki , z brokatem, fajne kolormwe zal bylo nie brac

10 lata 9 miesiąc temu #859284 przez vika
dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: dziewczyny
już nawet nie wchodze tam bo nie ma po co....
własnie przeglądam filmiki Tosi :blink: kurcze karta pamięci w aparacie mi padlaqa więc nie mam nic świeżego :ohmy: :ohmy: :ohmy: musze kupic bo ominie mnie to co najlepsze :huh: np.Tosia dzis chciala przejść sama jakies 1-2 metrów i co w polowie sie zatrzymala i próbowała ukucnąc bo czula jak jej sie kuloski ślizgaja po panelach :lol: a tak fajnie kucała na rozkraczonych nóżkach :woohoo:
moja to tylko tańczy ostatnio albo jak już jest zmęczona to gryzie bije i się wścieka :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #859285 przez ewela86
oj, ja to spinek narazie nie mam gdzie przypinać :lol:

oczy mi się zamykają, chyba dzis szybko odlecę...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859286 przez Gusia
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą Vikus kochana nie denerwuj sie juz !!!!

Widać ze czerwcowki tez nie wiedziały jak temat ugryźć zeby Kakaszce przykrości nie zrobic , slodzily , miodzily a na końcu takie zszokowane ze jednak to zrobiła i co , jedna po drugiej modly odprawia a na Kakaszke psy wieszaja i zabraniaja na forum sie udzielać , chore pindy !!!
A ta cała Ikunia, to prowodyrka nr.1 !!!!
Ja juz tez sie nie denerwuje, chociaz to dzieciatko cały czas mi w głowie siedzi, mogłam nie czytać , zdrowsza bym była .

A tak wogole Kiniaczek witaj spowrotem :) i od razu pytam czy Twoj Hugo wolny ??? :) szukam kawalera dla mojej Pyśki ;)
Hugo byłby idealny :) Oczyska ma cudowne, nic tylko sie zakochac :)

10 lata 9 miesiąc temu #859293 przez lili91
ewela ja tez nie mam gdzie ale jak za taki komplet cena byla 4.99 a teraz jest 0.49 to zal bylo nie brac bo na pewno nam sie prźdadza

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859294 przez Alex_87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lilli jakoś mi umknęło, że akurat masz @, poczekaj może minie po @ ten dziwny ból, albo weź furaginum. Co do chrzestnej to u nas może być bez ślubu ale wtedy msza jest w sobotę, żeby obciachu nie było jak to siostra w kancelarii powiedziała B) a co winne dziecko, żeby miało chrzest w sobotę a nie z innymi dziećmi :dry:

Ja spinki muszę przypinać, bo grzywka leci małej do oczu, ale wcale to takie fajne nie jest bo muszę jej poprawiać kilkanaście razy dziennie, albo ona gdzieś rzuci albo czasem weźmie do buzi :dry:

Vika jak tam objawy ciążowe??

10 lata 9 miesiąc temu #859295 przez tysiiiak
Gusia co tam u Was? jak po powrocie do pracy? zaaklimatyzowałaś się już? :kiss: Ucałuj Juleczkę i Olusia :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859298 przez vika
NO to teraz Was ponudzę moją Tosią :lol:

uwielbiam jak to moje dziecie miałczy :lol:
Alex poza tym,że żrem i żrem to właśnie dziś nastąpił przełom....ucieszyłam sie bo poczulam jak mnie piersi bolą :lol: :lol: :lol: nosz kurcze wszystkie na te piersi narzekają a mnie nic ale to nic nie ruszało :ohmy: aż się zaczelam martwić :side: :side: :side: ja głupia :lol: właśnie szmam śledzia....byłam dziś w rybnym po rybki na obiad i jak zobaczylam te platy śledziowe to się zdziwiłam,że wyszlam tylko z czteroma :lol: :lol: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #859299 przez Olga60
lili ksiądz w naszej parafii też nie robi problemu, porozmawiaj z nim i się nie daj. Może poczytaj czy jest jakieś "prawo" w tej dziedzinie ;)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859300 przez paninka87
Ja na temat się nie wypowiadam. Napiszę tylko że jestem mega poruszona że do tego doszło... mnie nawet rozczula płacz dziecka a gdzie dopiero taki CZYN.

Gusia moja panna też wolna... Hugo blisko nas mieszka hehe do Poznania czy tam okolic to rzut beretem:D

Moja Pyśka miała już spineczkę w szpitalu jej przyczepiłam

10 lata 9 miesiąc temu #859301 przez agat
Wiecie co tak czytam o spinkach i przypomniało mi się jak córeczka mojej znajomej mało się taką nie zadławiła (trochę ponad rok miała). Wsadziła do buzi tak w poprzek i łaziła, nawet coś zjadła w międzyczasie. Jak koleżanka to odkryła to mało zawału nie dostała :ohmy: Także trzeba uważać, ale to w sumie każda z nas wie :) Dzieciaki byle co znajdą to do buzi pakują.

10 lata 9 miesiąc temu #859305 przez lili91
Alex a ten lek co pisalas to bez recepty?

Masakra mojego K nie ma bo samochod naprawia Maja budzi sie co chwile mnie brzuch boli latam do lazienki co chwile. Najgorzej jak slysze szum plynacej wody to musze juz w tej chwili siusiu. Dobrze ze nie pada
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #859306 przez lili91
Alex a ten lek co pisalas to bez recepty?

Masakra mojego K nie ma bo samochod naprawia Maja budzi sie co chwile mnie brzuch boli latam do lazienki co chwile. Najgorzej jak slysze szum plynacej wody to musze juz w tej chwili siusiu. Dobrze ze nie pada
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #859311 przez paninka87
Tosiula pięknie miauczy.. moja za to szczeka... jak się pytam jak robi piesek?? to woła 'łuuu' hehe śmieszna jest mój hiholek malutki. I wie już gdzie jest nosek ale tylko kogoś swojego jeszcze nie wskaże.
Mąż załączył DM bo jakaś tam rocznica wydania płyty... 23 lata czy jakoś tak :laugh: :laugh: hehe pełen relaksik a ja jak zwykle przed kompem :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka