BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #859605 przez ewela86
demonique obie są śliczne o to zależy co komu się podoba, ale jabym wybrała ner 2 z kokardka :)
co do wiary zgadzam się z Tobą w 100% jestem praktykującą katoliczką i mam nadzieję że te wartości uda mi się przekazać moim dzieciom.

sevilla powodzenia! trzymam kciuki!

muszę spróbować tych waszych przepisów :)

ja huśtawke mam u rodziców w ogrodzie i to taka jeszcze po mnie :lol: i jeśli bedę urządzać małej jakiś mini plac zabaw to właśnie tam. kurcze - zastanawiam się poważnie nad tym czy nie sprzedać naszego mieszkania i nie urządzic się u moich rodziców. bo mieszkają w domku jednorodzinnym z dużym ogrodem ale zajmują tylko dół. góra wolna do adaptacji... męcż mnie już te dojazdy a to dopiero początek :ohmy:

dziewczyny od kiedy można wozić dziecko w takim krzesełku na kierownicy? zastanawiam sie nad czymś takim.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859606 przez Kiniaczek
Sevilla do boju !! Dasz radę ! W necie za małą opłatą znajdzesz ludzi ktorzy pykną Ci takie CV że głowa mała :lol: :lol: :lol: B) ;)

Demonique mnie sie bardzo podoba ta pierwsza lakierowana... mega elegancka

Alex rób teściaka !!! :silly: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #859608 przez paninka87
demoniqe napisał:

dziewczyny podpowiedzcie, którą torebkę kupić mamie na 60-te urodziny?

monnari.strefamarek.allegro.pl/lakierowana-dwubarwna-torba.html

monnari.strefamarek.allegro.pl/elegancka-torebka-z-kokard.html

Z kokardką wg mnie:)

heh napaliłam się ostatnio na tyle rzeczy że jak wpadnę w szał zakupowy to chyba opróżnię konto :P

10 lata 9 miesiąc temu #859610 przez Alex_87
Kiniaczek napisał:

Ja do wiary a i owszem ,podejscie mam taki samo jak Wy... natomiast juz kwestia kościoła zwłaszcza w dobie ostatnich doniesień i kłamstw rozczarowała mnie bardzo... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

masz racje, to co ujawniają teraz w kościele, aż włos się jeży na głowie, ale ksiądz jest człowiekiem jak każdy inny, widocznie nie każdy poczuł powołanie, zresztą jak w każdym zawodzie ;) na szczęście kiedyś to Bóg będzie nas sądził, nie żaden ksiądz :)

10 lata 9 miesiąc temu #859613 przez Olka!
Demoniq jak dla mnie ta z kwiatkiem :-) tzn z kokardką hahah

M-brava a co teście powiedzieli, jakaś skrucha coś?

Sevi do boju :-) Też bym z chęcią pracę zmieniła.

10 lata 9 miesiąc temu #859614 przez Kiniaczek
Ewela86 jak tylko masz taką możliwośc to ja bym się nie zastanawiała długo ... Fakt że mieszkanie z rodzicami ma wiele plusow ale i minusówv :P Ale chyba ten ogród i możliwośc zrobienia sobie góry oddzielnej by mnie przekonał.Zwłaszcza że mama opiekuje się Dianką... Trzeba soie ułatwiać życie! :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #859618 przez ewela86
oczywiście chodziło mi o krzesełko do roweru. chyba z takiego jeszcze może wypaść co?

ja tam też jestem bardzo poruszona i zniesmaczona tym co dzieje się wokół Kościoła, ale do kościoła chodzę do Boga a nie do księży :) fakt że to co się słyszy i co wyprawiają niekiedy przechodzi ludzkie pojęcie i zapominają czasem że są takimy samymi ludźmi jak my i tak samą odpowiadają za swoje czyny.

10 lata 9 miesiąc temu #859621 przez Kiniaczek
Ja zamierzam kupic rowerowe krzesełko... ma pay wiec raczej nie wypadnie... :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #859622 przez Sevilla
A pyknę dziś CV, będę aplikować, a co tam raz się żyje. Jak coś nieleży, to nie ma co czasu marnować.

Demoniqe
ja też jestem za kokardką :)

10 lata 9 miesiąc temu #859627 przez demoniqe
Dzięki dziewczyny! Będzie ta z kokardka, chociaż ta druga też super elegancka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurde taka piękna pogoda, że aż się nie chce w pracy siedzieć!

Sevi kochana z CV pomożemy jak chcesz :) mogę ci wysłać swoje. Kierownik regionu kojarzy mi się z wyjazdami, mój szwagier tak kiedys pracował, ale sprzedawał produkty, a nie pracował w sieciówkach. Dasz radę Sevi z wyjazdami?

10 lata 9 miesiąc temu #859628 przez demoniqe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #859629 przez ewela86
Kiniaczek napisał:

Ewela86 jak tylko masz taką możliwośc to ja bym się nie zastanawiała długo ... Fakt że mieszkanie z rodzicami ma wiele plusow ale i minusówv :P Ale chyba ten ogród i możliwośc zrobienia sobie góry oddzielnej by mnie przekonał.Zwłaszcza że mama opiekuje się Dianką... Trzeba soie ułatwiać życie! :silly:

w grę wchodzi tylko i wyłącznie osobne wejście. nigdy nie chciałam mieszkać z rodzicami, ale koniecznie w domku z ogrodem a na budowę domu narazie nas nie stać :dry: może narazie wynajmniemy nasze mieszkanie... zobaczymy.

10 lata 9 miesiąc temu #859631 przez ewela86
demoniqe i to jest siła przekonywania kobiety :) oj kocha Cie ten Twój mężuś :lol:

ja też w pracy :angry:

ale przynajmniej po cichaczu pobuszuję po necie w spokoju :P

takie krzesełko znalazłam allegro.pl/fotelik-rowerowy-hamax-kiss-k...tis-i4045925236.html

10 lata 9 miesiąc temu #859632 przez Kiniaczek
Ewela możliwości macie ;) to najważniejsze... Ja mieszkam 500 km od rodziny i dopeiro teraz doceniam jak ważna i potrzebna jest pomoc z ich strony...

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859638 przez paninka87
Osobne wejście to super sprawa. Ewela ja Ci się nie dziwię zwłaszcza że większość czasu jesteś sama z Dianką. Teraz jeszcze praca. Ja też niedługo będę musiała wozić małą choć nie wiem co z ta nianią. Mam weekend na przemyślenia ;)

A ogród wokół domu to rewelacyjna sprawa zwłaszcza przy małych dzieciach... wybiegają się ile chcą, stawiasz co chcesz... huśtawkę, piaskownice, basen. nikt ci nie mówi że coś przeszkadza albo że nie Twój teren. U nas na blokach ledwo coś wyniesiesz to chmara dzieciaków się zbiera a balkon miniaturka że tylko pranie się mieści. ehhh za 3 lata będę miała swoja przestrzeń, ale wtedy Blanka będzie już wyrośnięta :P Muszę też pomyśleć z siorą i zrobić coś u rodziców. Blanka będzie miała towarzysza Jasia do zabawy :blink: :silly:

Krzesełko/ fotelik na rower mamy, tylko ze na bagażnik mocowane. Zapina się pasy jak w foteliku i nóżki żeby nie dyndały tez się przypina osobno. Super sprawa. Tylko że Amelia bardzo często nam zasypiała na takich wyprawach i był problem bo głowy nie mogła utrzymać tylko wtedy miała z 2-3 lata. Muszę przez weekend odświeżyć rowery!!! Ot to będzie pracowity weekend;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka