BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 tygodni temu #498948 przez JoannaL

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #499003 przez pauluska
Czy to jakiś pech czy o co chodzi ? Tyle strat w majówkach ja już tego czytać nie mogę ... bo takich wiadomościach człowiek siedzi i myślijeszcze mam takie okropne sny , mam nadzieję że niczego złego nie zwiastują oby do 27 grudnia, zazdroszczę Wam połówkowych i cieszę się że wszystko ok z Waszymi maluszkami :) A i widzę że już wszystkie mają swoje zdjęcia jak wrócę z miasta to i ja wstawię swoje :)

12 lata 3 tygodni temu #499033 przez tysiiiak
Gosiu bardzo mi przykro :( 3maj sie kochana :kiss:

ja to nie mam wogole ochoty na przytulance z M :( myslalam ze po I trymestrze to sie zmieni ale bez zmian, sex dla mnie moglby teraz nie istniec :( wiec robimy to zadko :( moj M i tak pada zmeczony wieczorem a ja jakos nie mam ochoty go budzic :(

jeszcze 4 dni do wizyty :D

mnie tez caly czas suszy wiec woda stoi zawsze obok mnie :) albo ciepła herbatka :)

12 lata 3 tygodni temu #499039 przez joasia10015
Gosiu nawet nie wiem co napisac-jestem w szoku!!! NIe umiem sobie wyobrazic co czujesz.....

12 lata 3 tygodni temu #499083 przez Sysia
Co do Gosi to porostu nawet przez sekundę nie umiem sobie wyobrazić co ta dziewczyna musi czuć:( czemu u nas tyle strat co ??

A kochane w końcu od kiedy zaczyna się III trymestr ?:>

12 lata 3 tygodni temu #499100 przez Sysia
aa właśnie wiecie dziewczynki że widać mi taką delikatną linie biegnącą do pępka(linia nigra?!) jest ona bardzoooo jasna i sama się musiałam przyjrzeć czy to dokładnie to ale TAK :D pewnie jest taka jasna bo ja jestem z naturalnych blondynek także jasna karnacja :) ...wy też macie ?

12 lata 3 tygodni temu #499150 przez pauluska
Wstawiłam fotkę powiedzcie czy widać bo miałam problemy :D

12 lata 3 tygodni temu #499156 przez lalka
widać..widać pauluska!!!

strasznie głowa mnie boli..a dzisiaj muszę do syna na kiermasz świąteczny jechać...nie mam ochoty jak cholera!!!!!

12 lata 3 tygodni temu #499237 przez Sevilla
Sysia napisał:

A kochane w końcu od kiedy zaczyna się III trymestr ?:>

od 27tc

12 lata 3 tygodni temu #499247 przez Anabelle
Tak jak piszcie dziewczyny - płeć powinien lekarz znać już w 20 tc na 100%. Nawet w wielu artykułach o połówkowym usg jest informacja że podaje się płeć pacjentce jeśli sobie tego życzy.

Co do zabezpieczeń, to nie zabezpieczaliśmy się, ale teraz dorwałam infekcje więc jeśli będzie najbliższa okazja do współżycia kiedyś tam :P to obawiam się, że mąż wyciągnie rękę po gumki ;D

12 lata 3 tygodni temu #499248 przez demoniqe
Sevilla ja rozbijam zakupy na kilka miesięcy bo jak zobaczyłam ile co kosztuje to stwierdziłam, że mi wypłaty nie starczy :) w tym miesiącu szafa bo nie jest dziecinna i jeszcze na w razie czego nie będzie mi niczego przypominała.

Kupiłam w Vox. Fajne mebelki mają dla dzieci i dają teraz artykuły dekoracyjne za zakupy. Ja wybrałam sobie pościel dziecięcą z wielorybem i z pianką zabezpieczającą łóżeczko.

W lutym kupię komodę z przewijakiem pewnie i tyle :) łóżeczko mam od siostry po 2 dzieci ale się śmiało nadaje.

Noo a wózek oczywiście sponsorują dziadkowie jak tradycja nakazuje :)

Co do linea negra to ja mam ale słabiutką bo też jestem blondynką z natury :)

12 lata 3 tygodni temu #499316 przez Marta M
Witajcie, ja już ostatni raz nękam, bo jutro konkurs blogów się kończy, także proszę o ostatnie kliknięcia dziś i jutro...WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ W IMIENIU MAI I JEJ RODZICÓW :kiss: :kiss:

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

A w sobotę można sobie sprawdzić czy wygraliśmy, o tutaj :)

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

12 lata 3 tygodni temu #499358 przez Gosia 2712
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie tu jest sprawiedliwosc?? Najpierw Monia pozniej ja i teraz Gosia... :( te ktore nie chca dzieci to rodza je zdrowe a pozniej wyrzucaja na smietniki a te ktore chca i ciesza sie ze zostana mamami to albo nie moga albo cos sie zlego wyadrzy :/ A niby mowia ze ten na gorze wie co robi... jak tak slucham i patrze na niektore rzeczy to zaczynam watpic w to...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #499364 przez aleksiaa88
demoniqe dzięki za uświadomienie, że dziadkowie wózek sponsorują.
Co do picia to odkąd jestem w ciąży to cały czas chce mi się pić i to najlepiej zimne. Normalnie to w zimie nie pijam zimnego a jeśli coś to bardzo rzadko zawsze mnie można było spotkać z gorącą herbatą i to w takich ilościach kilkanaście szklanek dziennie. A teraz zimne soki piję i nic to nie daje. Co to brzucha to zawsze rano patrzę czy coś się powiększył bo wtedy jest pusty, a tak po całym dniu to jest wypchany jedzeniem i dużą ilością soków więc wtedy wydaje mi się taki oszukany taki wypchany nie przez dzidzię tylko jedzenie.
MoNiaaa masz śliczną córeczkę a te piękne loczki normalnie przecudna jest mam sentyment to dziewczynek w loczkach sama się taka pamiętam ze zdjęć burza loków.

12 lata 3 tygodni temu #499390 przez tweety
Hej kochane,

Jak wszystkie to ja też. Oto mój avatar powinien się zmienić. Mam taka nadzieję.
Tymczasem tak długo mnie nie było że miałam to nadrobienia 200 postów!!! Dałyście czadu przed ten tydzień. Ja się pochorowałam ale musiałam iść na szkolenie bo bylo strasznie drogie, wiec przechodziłam ten kaszel na tym mrozie i zrobiło się tylko gorzej. Od kasłania boli mnie brzuch, tak w dole. Pani doktor mówi, że kaszel wywołuje skurcze macicy stąd te bóle. I lepiej nie kasłać. Heheh łatwo powiedzieć.

Dobra, nadrobię ostatnie 5!!! stron i coś jeszcze do was napiszę. Pozdrawiam.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka