BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 tygodni temu #499392 przez Anabelle
Niestety niesprawiedliwość jest duża - te co chcą to czasami latami nie mogą zajść w ciążę, a inna na imprezie poszaleje i dziecko.

Ale mnie suszyyyy!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #499518 przez tweety
Gosiu - bardzo mi przykro. Nie moge sobie wyobrazic co czujesz..

12 lata 3 tygodni temu #499527 przez Sylwia26081982
To oczywiste ze dziadkowie wózek sponsorują :) Nie moga odchodzic od tej tradycji :)

No ja juz po Usg i pani nam oznajmiła GIRL , ale czadowo, bo synusia juz mam . wkleje jedną z foteczek. Na szczęście wszystko dobrze,raczki, nóżki, paluszki,główka serduszko bije jak dzwon..aż mi ulzyło bo tak sie stresowałam od rana żeby było ok.

Mam nadzieje i trzymam kciuki za wszystkie dzieciątka i żeby już nie było więcej smutnych wieści :(

Pozdrawiam. :kiss:
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #499532 przez Sevilla
też się nad tym zastanawiam, gdzie się podziała sprawiedliwość, bo jak na razie można ją tylko spotkać w słowniku pod literą S ... moja przyjaciółka twierdzi, że w przyrodzie musi być równowaga ... że dobre rzeczy muszą równoważyć się ze złymi i tak dalej i tak dalej. Coś na pewno w tym jest ...

Gosiu ja i jestem pełna podziwu dla Ciebie. W tym stresie potrafisz naprawdę pisać wspaniałe, radosne posty :)

12 lata 3 tygodni temu #499537 przez Sevilla
Sylwia super foteczka, aż zazdroszczę ... ja odnoszę wrażenie, że mój ginekolog ładnych fotek nie umie robić, bo na wszystkich bardziej widać szkielet niż kontury dzieciątka, jak Twojego. Z ostatniego USG to jedyne ładne zdjęcie, to zdjęcie pupy i fiutka mojego maleństwa :P

12 lata 3 tygodni temu #499576 przez Gosia 2712
Sevilla ja poprostu staram sie narazie o tym nie myslec (co prawda nie da sie) i staram sie odpychac te zle mysli :( tym bardziej ze nie chce Was tu stresowac i pisac co naprawde czuje...:( macie tez swoje zmartwienia a ja narazie czekam do poniedzialku i zobaczymy co mi lekarz powie... Jeszcze mam nadzieje...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 3 tygodni temu #499704 przez lalka
jechałam dzisiaj autobusem i nie zabrałam wody....męczarnie przechodziłam!!!!!a gin mój zrobił zdjęcie z usg...ale samej główki..więc nie wstawiam!!!!

mogłabym pić...pić i jeszcze raz pić!!!

12 lata 3 tygodni temu #499713 przez lania
Gosia 2712 napisał:

Jeszcze mam nadzieje...

My też, trzymaj się :)

Ja dziś się nie dodzwoniłam do lekarza a chyba muszę się mu szybciej pokazać niż za tydzień...może jutro

12 lata 3 tygodni temu #499723 przez lalka
a coś się dzieje lania????????

12 lata 3 tygodni temu #499728 przez Sevilla
Gosia 2712 napisał:

Sevilla ja poprostu staram sie narazie o tym nie myslec (co prawda nie da sie) i staram sie odpychac te zle mysli :( tym bardziej ze nie chce Was tu stresowac i pisac co naprawde czuje...:( macie tez swoje zmartwienia a ja narazie czekam do poniedzialku i zobaczymy co mi lekarz powie... Jeszcze mam nadzieje...

Gosiu mogę powiedzieć jedynie, że wiem jak to jest czekać na kolejne badanie i kolejny werdykt lekarza. w pierwszej ciąży, byłam w 7tc na USG, a tam taki brzydki poszarpany pęcherzyk i nic więcej ... lekarz kazał czekać 1,5tyg. Szukałam w necie, co to może znaczyć, jakie są szansę by coś z tego było. Może znalazłam jedną pozytywną wypowiedź na 100 negatywnych ... stan w którym byłam do złość, żal, smutek, a wszystko to przeplatane z nadzieją ...

12 lata 3 tygodni temu #499733 przez lalka
jeszcze się nie położyłam spać a już mnie nogi bolą!!!!straszne!!!!chyba zacznę pakować prezenty!!!!

12 lata 3 tygodni temu #499753 przez Gosia 2712
Ehh jak to mowia "nadzieja umiera ostatnia" w pierwszej ciazy mialam robione usg i gin pow mi ze ciaza obumarla i pecherzyk mi sie skurczyl byl duzo mniejszy niz tydzien wczesniej a na drugi dzien mialam w szpitalu robione kolejne usg i tez mowil mi inny lekarz ze jest jeszcze mniejszy niz poprzedniego dnia... Nie musialam dlugo czekac a teraz powoli kur** dostaje od tego czekania bo nie wiem co bedzie...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 3 tygodni temu #499819 przez lania
lalka napisał:

a coś się dzieje lania????????

po tamtym plamieniu jeszcze się nie uspokoiłam, dziś (może ze stresu) byłam osłabiona i miałam wrażenie ciężkiego brzucha...już chyba jest lepiej, może to zwykłe wzdęcie :P

12 lata 3 tygodni temu #499855 przez lalka
dzień dobry!!!!noc jak zwykle kiepska!!!syna mi jakieś choróbsko rozkłada....gorączka..kaszel...!!!!ja w sumie też się dzisiaj kiepsko czuję..wypiłam kawę..ale jakoś mi tak duszno...słabo...chyba dzisiaj cały dzień przeleżymy!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: !!!a tu tyle planów na dzisiaj było :( :( :( :( :( :(

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #499958 przez Anabelle
lania - grunt to się nie przemęczać i nie nakręcać :)
na pewno będzie dobrze :)

idę się zbierać do pracy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka