- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do mieszkania na wsi i w domku to zazdroszczę ja całe życie w mieście na bloku a marze o wsi o domku ah... ! jeszcze teraz jak dzidzi , dla dziecka to raj !
Chyba Tweety pisała o ruchach maluszka ?! kochana wydaje mi sie że to co czujesz to własnie ruchy ! bo ja na początku odczułam takie 3 puknięcia po lewej stronie takie delikatne puk puk a potem raz po prawej potem z dnai na dzien czesciej i mocniej i jestem na 100% pewna to to są kopniaki bo co innego ! napewno nie jelita ! po prostu dzidzia i nawet mi serce mociej bije jak to czuje ! na poczatku odczuwalam je tylko w pozycji pół leżącej jak odpoczywałam ale teraz juz nawet jak stoje w koljece w sklepie ;p.ostatnio miałam takie dwa mocne kopniaczki ze az sie wystraszyłam ;p.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
wlasnie to jest najwiekszym atutemmieszkania w domu:))
ja nie dosc ze w bloku to mam taki malutki balkon(a wczesniej wogole balkonu nie mialam )
No właśnie to mieszkanie co mogliśmy dostać za darmo do remontu, to było na parterze, bez balkonu!! Never!! Mój M chciał, ale ja się uparłam jak osiol.
Teraz co prawda jesteśmy spłukani i mamy teściów na dole, ale jak wykończymy górę to będzie balkonik, ogród (jak sobie coś zasadzimy hahah), sad, szklarnia (teść ciągle coś sadzi)...
Co prawda teraz inwestujemy w poddasze, później trzeba będzie naprawić podjazd, parking, rozwalić stodołę, zrobić garaże, zrobić coś z ogrodem, bo teraz przestrzeń z kilkoma drzewami, odnowić szklarnię zrobić bramę, ogrodzenie itd ;D No ale za to jest gdzie się przejść pod domem
Generalnie studnia bez dna ;D
Co do ruchów to mnie też na początku pukało po lewej stronie A teraz to napieprza w pęcherz złośliwiec jeden :/
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a ja pytanie z innej beczki
znalazlam testy ciazowe na necie po 1,40 tylko poasuje zeby listonosz je w skrzynce zostawil i jakbym zamowila piorytetem to zostawi czy musi ktos od niego odebrac??zastanawiam, sie czy wogole przed switami przyjda?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a czy dojdzie przed świętami... trudno powiedzieć
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
piorytet szybciej powinien dojsc co?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polecony to taki, jakby monitorowany - ma swój kod i jak zginie to ich problem bo masz potwierdzenie nadania
generalnie kurier i polecony do rąk własnych
priorytet i ekonomiczny do skrzynki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Ja leżę, szlak mnie trafia, ale już czuję, że jest lepiej...chociaż jak tylko wstanę na trochę to czuję brzusio...
Jutro muszę skoczyć do przychodni wyniki zrobić (już wiem że HIV i HCV będą mnie 54 zl kosztowały)a wizyta w sobotę no i zobaczymy
Sysia, ja tak samo odczuwam ruchy , jak takie pukanie od środka, tyle, że u mnie bardzo nisko
Czekamy na dobre wieści od Gosi
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak ja lubię was czytac Czasem łapie sie na tym że sama sie do siebie śmieję,albo kręce głową jak czytam wasze posty Czasem macie takie same ,,problemy,,dylematy jak ja-ale w koncu wszystkie jestesmy w ciazy-wiec i podobne problemy
Dzis czesto mysle o ,,naszej,,Gosi-co ona tam dzis u lekarza sie dowiedziala-modle sie żeby było dobrze Czekam na wiesci
Dzis zaczynam myslec o ostatnich zakupach,o jedzonku na swieta(co prawda jade do tesciow ale ,z pustymi rekoma nie jade ).Musze zaraz poczytac o serniczkach -bo nie wiem na jaki sie zdecydowac sernik królewski (od 3 lat robilam ten sam)Serniczek z brzoskwiniami czy sernik rosa ....Moze któras ma ,,sprawdzony,,i zawsze udajacy sie serniczek????RObie jeszcze keksa i ciasteczka ... A wy cos robiecie????
Zmiana tematu-w srode koncze 17 tydzien,a co za tym idzie wchodze w 18 tydz.-czyliiii to 5 msc.-tak?????
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do wyrobow cukierniczych niestety nie pomoge bo jestem noga!!!
ja nic nie robie moze tylko salatke jarzynowa szwagierka mi placka upiecze a w swieta po za domem przewaznie wiec nie ma co szykowac
a ja wczoraj ubralam choinke tzn ubralismy wszyscy we 3
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poczebuje jeszcze waszej pomocy w kupnie allegro.bo u tej osoby u ktorej kupuje pisze ze priorytet kosztuje 2.99 a jak kupilam przedmiot i tam jest do zaznaczenia sposob zaplaty to przy piorytecie jest 5.98???mam dac inny sposob zaplaty i wpisac kwote taka jaka u sprzedawcy na stronie jestt??????
Monia, tutaj nie pomogę, chyba nigdy nie miałam takiej sytuacji, aby te kwoty się różniły.
Joasia, ja rok rocznie robię dwa wypieki - piernik kętrzyński i placek jojo z 3 warstwami placków miodowych ale w tym roku nic nie robie bo nie mam piekarnika My w wigilię mamy do obskoczenia moich rodziców i powrót do teściów więc mało się udzielam
Gosia - przerażające informacje, przecież to już 20 tc a takie rzeczy wyszły dopiero teraz, jestem przerażona! mowia, że jak dziecko przeżyje do 4 miesiaca to już jest dobrze, a tu takie wady lekarka stwierdzila. Strasznie ci współczuję.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to przykre ze tak pozno takie rzeczy wychodza
przytulam cie mocno kochana
to najtrudniejsza decyzja w twoim zyciu ale pamietaj tez os woim zdrowiu
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32