- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
miedzy 17-20 tc
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wracając do tematu jaki ostatnio poruszylam -ze zastanawiam sie czy bede kochac oboje dzieci tak samo mocno...to juz mi troche przechodzi ta schiza Pewnie że kocham już tą mała istotke ktora we mnie rosnie-tak samo bylo w pierwszej ciazy ale jak sie dziecko zobaczy po porodzie to wtedy jest takie WIEEEELKIE BUMMMM i poprostu miłośc jest nie wyobrazalna Ja nie naleze do matek ktore przesadnie ,,dbaja,,o dziecko-jestem zdania że dziecko musi sie przewrócic i samo podniesc,musi dostac jedynke w szkole ,poczuc uczucie przegranej,musi umiec poniesc konsekwencje złego zachowania bo w ten sposob uczy sie życia...Ale jestem w stanie oddac za niego zycie,jestem w stanie zabic gdyby ktos go skrzywdzil i wiem że bez niego nie ma mnie... DLatego czasem sie zastanawiam czy jestem w stanie jeszcze kogos TAK MOCNO POKOCHAC?????? Przypuszczam że jak zobacze dzidzie po porodzie to strace głowe poraz drugi ,i sadze ze pokocham całą soba ...póki co hormony sprawiają że mam jakies głupie myśli,nerwy,wachania,strachy,watpliwosci itp.-stąd moje ostatnie pytanie
Dziewczyny dzis sie troszke przestraszyłam-weszlam rano na wagę i wyszlo na to że przytyłam jakies pół kilo Już przy ostatniej wizycie wyszlo ze mam 1 kg.na plusie ,to teraz powinno byc najmniej 1,5 do 2 kg.na plus a tu dupa!!! O co kaman??? Schudłam nagle???Przeciez dzidzia rosnie (choc brzucha nadal za bardzo nie widac) NIby fajnie że za duzo mi nie doszlo ale z drugiej strony to chyba jakies nie normalne.Nie jem jakos dużo,na słodycze też jakos nie przepadam ...ale kurde przeciez jem.NIe wiem,moze panikuje...mam tylko nadzieje ze z dzidzia wszystko ok.bo to najwazniejsze
Za chwile mój ulubiony program na TLC ,,PORODÓWKA,,
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mąż się uparł pare lat temu na Antka - a ja stwierdziłam, że ok, ale jeśli pójdzie do szkoły i powie, że w dzienniku ma być Antek a nie Antoni ;D
Teraz jak przychodzi do brzucha i zaczyna swój monolog słowami "Antek, tu tata" to tak mi się chce śmiać, że nie wyobrażam sobie innego imienia dla malucha
Porodówkę uwielbiałam, jak jeszcze mialam tv, a teraz nie mam już
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do Antka-to kocham to imię...Z racji tego że jednym z moich ,,najcudowniejszych,,filmów (który oglądałam jakies 20 razy )jest ,,ZNACHOR,, Jednak kiedy urodził sie Miłoszek ,spojrzałam na niego i byłam na milion % pewna że to imię dla niego-tak bardzo do niego pasuje Słyszałam o matkach które miały wybrane imię dla dziecka ,a jak je ujrzały zmieniły na inne bo wybrane nie pasowało do dziecka Mój Miłoszek choc były też wątpliwości był idealnym wyborem A teraz mam pustkę.....Jak poznamy płec,wezmiemy sie konkretnie za wybór
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i tak syn miał być Leon(Przepiękne imię)po moim teściu,którego nie zdążyłam poznać!!!!ale wtedy..10 lat temu nie umiałam wywalczyć u męża tego imienia(długo by pisać)i tak syn jest Jędrzej Leon...
a teraz nie mam sprecyzowanego imienia!!!!a więc jest Agnieszka po babci...Antosia po drugiej...jest Józef....Jan...Władysława!!!!!sama nie wiem..a mój mąż?????no cóż..brak czasu
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
W sobotę mam nadzieję skupić się na jednej płci
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa