BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #552705 przez sisina
Dziewczyny mam pytanko czy wam tez tak na wieczór się brzuch spina i wkoło pępka mam tak lekko czerwone czy to jest normalne??? :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #552743 przez lalka
sisina brzuch spinał mi się już wcześniej..wtedy się kładłam i nogi wyżej kładłam...mi pomagało!!!!ale nic czerwonego wokół pępka nie miałam i nie mam!!!za to mam linie..od małej i kończy się pod cyckami!!!

11 lata 11 miesiąc temu #552755 przez Kiniaczek
pauluska napisał:

Ehh czułam że coś będzie nie tak a jak tu odrzucić słodkie ? No ale dla zdrówka małej trzeba zrobić wszystko. Tak mnie żołądek rozbolał z nerwów że chyba umrę zaraz :( lalka znalazłaś może jakąś dietę przykładową ?

pauluska a jak sie czułaś podczas badania ???? po wypiciu glokozy?

11 lata 11 miesiąc temu #552757 przez DannaJ
Sisina, a spina Ci brzuch, czy skórę na brzuchu?
Jak brzuch, to poleż, ewentualnie jak nie przejdzie to weź Nospę. Jeśli tylko spina skórę, to pewnie Ci się brzuszek znowu wybije :)

Ja byłam dziś na kontroli u onkologa i niestety 3 guzki się powiększyły, jeden ponad 100% :(

11 lata 11 miesiąc temu #552758 przez Kiniaczek
Olka trzymaj się dzienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #552762 przez DannaJ
Olka - fajnie znów Cię widzieć :) Martwiłyśmy się o Ciebie :)

11 lata 11 miesiąc temu #552779 przez Zelinka
Dziękuje za pomoc :)

11 lata 11 miesiąc temu #552783 przez Kiniaczek
DannaJ napisał:

Sisina, a spina Ci brzuch, czy skórę na brzuchu?
Jak brzuch, to poleż, ewentualnie jak nie przejdzie to weź Nospę. Jeśli tylko spina skórę, to pewnie Ci się brzuszek znowu wybije :)

Ja byłam dziś na kontroli u onkologa i niestety 3 guzki się powiększyły, jeden ponad 100% :(

O kurczaki.... Trzymaj się ciepł i dzielna bądź... jesteśmy z Tobą...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552830 przez Alex_87
Hej dziewczyny!

Podczytuje od rana nasz wątek i trzymam za Was wszystkie kciuki, napewno dacie rade kochane :)

a co do tej spinającej się skóry na brzuchu, to mnie od kilku dni tak swędzi skóra na brzuchu, zwłaszcza po bokach, smaruje nałogowo kremem :) a od kilku tygodni zazwyczaj jak stoję to czuję jakby mi brakowało skóry pod cyckami, aż się dziwie jak jak ta skóra musi się naciągnąć żeby zmieścić ten brzuch. Zawsze raczej koścista byłam, więc skóry też niewiele było :D

Aleksia gratuluje fiutka :D
Sewilla fajnie, że z Twoimi wynikami wszystko ok :)

11 lata 11 miesiąc temu #552867 przez sisina
DannaJ nie wiem czy to brzuch czy faktycznie skóra....nie wiem
Lalka własnie leżałam i miałam nogi w górze pomogło ja chyba juz swiruje cos zakoli cos zaboli to zaraz panikuje bo już swoje w zyciu przeszłam i i drugi raz bym tego nie przeżyła na wizycie powiem wszystko lekarzowi

11 lata 11 miesiąc temu #552898 przez lalka
sisina powiedz coś pewnie pomoże lekarz..uspokoi!!!i tylko jak będziesz mogła to odpoczywaj...leż ..na aktywność przyjdzie czas..zobaczysz!!!zostały nam trzy miesiące..to już naprawdę niedługo!!!

11 lata 11 miesiąc temu #552924 przez pauluska
jak wypiłam czułam się ok trochę niedobrze mi było ale nic pozatym koło 14 strasznie mnie żołądek zaczął boleć ale przeszło byłam na zakupach zakupiony chudy nabiał warzywa i dietę czas zacząć

11 lata 11 miesiąc temu #552957 przez lalka
pauluska powodzenia!!!damy radę..będziemy się wspierać...hi..hi!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #553005 przez Suzi
lalka odbierz maila :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #553028 przez joasia10015
Sevilla GRATULACJE-bycie ciocią ta fajna sprawa ;) A jak słyszę że chłopiec ma na imię Miłoszek -to aż serce rośnie ;) Jak dla mnie najpiękniejsze imie na świecie ;) :silly: Gdyby była taka możliwośc to drugiemu synkowi też dałabym tak na imie :silly: :silly: :S Miałabym dwóch synów o tym samym imieniu :blink: :side: :S :silly:
Dziewczyny wypiłam dwa razy Prenalen i od razu lepiej sie czuje ;) Gdyby nie nasze forum to bym nie wiedziała że istnieje taka pomoc :) Obym nie zapeszyła-i nie obudziła sie jutro z choróbskiem :ohmy: Tymbardziej że obiecałam moim chłopakom jutro cały dzien na słodko i tłusto ;) Rano naleśniczki,po obiadku pączki francuskie ,i babeczki dla synka :blink:
Witam serdecznie nowe mamusie-piszcie do Anabelle żeby was wpisała na listę majową ;)
A za nasze leżące mamusie trzymam mooooocno kciuki -dacie rade-musicie-macie dla kogo.Kurcze aż ja sie zaczynam stresowac co z moja szyjką i co z cukrem :dry: W poniedziałek mam GINA to sie co nie co dowiem :blink:
Kiniaczek masz racje-myślę że Poznan mnie z lekka ,,rozebrał,,-w tylu miejscach byłam-wszedzie chorzy ludzie,do tego bieganie w deszczu - i przeziebienie gotowe :S :dry: :angry: Ide synka uśpic-bo mąż mecza ogląda :S
ps.marynarka gdzie pracuje two mąż?bo pisałąs że też w norwegii na statkach -może to znajomy mojego męża :blink: :S (ale chyba byłoby to za duzy zbieg okolicznosci :S )

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka