BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #553180 przez marynarka
Mój pracuje jako elektryk na statku NSO CRUSADER u armatora troms offshore. Ogólnie jest spoko, bo ma internet w kabinie i możemy wieczorem na skype pogadać :laugh:
Dzisiaj jakoś córa nie dała mi popalić kopniakami, a ja oczywiście wyłażę z siebie czy wszystko jest ok :angry: Chyba zainwestuje w detektor tętna płodu i profilaktycznie rano i wieczorem będę sprawdzała co tam się dzieje. Oj, coś czuję, że będę strasznie kontrolującą matką :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #553186 przez Urszula
Dannaj co to za guzki Ci dokuczają??? Gdzie sa umiejscowione?

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 11 miesiąc temu #553247 przez Zelinka
Mam takie pytanie. Czy wy też miewacie problemy ze snem? Bo potrafię się kręcić z boku na bok i za nic spać nie mogę. Może ktoś doradzi co powinnam robić żeby spokojnie zasnąć :(

11 lata 11 miesiąc temu #553250 przez Alex_87
Zelinka mam ten sam problem. Krzyż mnie nawala, w pachwinach kłuje, co się przekręce na bok to gorzej. W dzień nic mi za bardzo nie dokucza, ale gdy nadchodzi noc to czuje chyba każdy mięsień :(

11 lata 11 miesiąc temu #553288 przez sisina
Aleks87 jak sewdzi cie skóra to niestety rozstepy sie beda robiły moja siostra to sie tak drapała jakby jakiś świad miała brzuch cały ja swesdzial boki i cycki i faktycznie na cyckach ma najgorzej ale zamieniaja sie w przezroczyste kreseczki najlepsza oliwka jest dla dzieci ja sie smaruje od 4 miesiaca i juz druga butelke zakupiłam robie to co dziennie choc czasem mi sie nie chce ale jak narazie rozstepow nie mam.....

11 lata 11 miesiąc temu #553292 przez sisina
Lalka dokładnie moze znowu sie przeforsowałam wczoraj moj M na mnie naryczał że nie mam nic robic tylko odpoczywac wiec dzis odpoczywam nic nie robie a dziś mamy Tłusty czwartek mi to nie robi bo ja słodyczy nie jem i chyba bede musiałą sie zmusić zjeść pączka :S chociaż połowe :)

11 lata 11 miesiąc temu #553296 przez Gusia
Dzień dobry mamusie :) tym które mogą skusić sie na paczusia życzę smacznego !!!!!!!
Lalka, Pauluska nadrobicie w przyszłym roku ;)

Kurcze, mi Julka dziś uciska jakiś nerw chyba i cała lewa noga mi dretwieje, boli jak cholera :( dziewczyny a czy Wy u siebie zauwazylyscie żeby pepek Wam pociemnial ????? bo ja mam wrażenie ze jest ciut ciemniejszy hmmmm dziwne :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #553300 przez Gusia
Kiniaczek trzymam kciuki jak tylko mogę najmocniej !!!!!!!!!!
Aleksandraludw my tez będziemy mieć Julke :laugh: , tylko jakieś 3 tyg pózniej :side:

11 lata 11 miesiąc temu #553306 przez tysiiiak
Zelinka ja ze spanoem mam o tyle problem ze do 3 w nocy ok mam oczy jak 5 zl i przechodzi mi cale zmeczenie, niewazne czy wstane wczesnie rano, czy spie w dzien czy popoludniu i jak aktywny jest moj dzien... poprostu przybytek energi i koniec.
Inna kwestia to to ze jak sie juz poloze to nie moge sobie miejsca znalezc, poprostu niewygodnie :(

Gusia niee mi nie pociemnial pepek (chyba) ;p napewno sie zmienil i go wypchalo troche ale chyba nie pociemnial...

ja tez uzywam oliwki dla dzieci :) staram sie codziennie :)

dzis wizyta :D:D :woohoo:

ja juz paczka mam zaliczonego :D i wam tez zycze dzis duzo pyszności :* :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #553316 przez tweety
Ja tez juz po poczuszku. ale obawiam sie bo jutro mam glukoze i nie chce przecholowac ze slodkim. Inaczej bym juz byla po 3 tak mi dzisiaj smakuja!!!

Ja tez wczoraj mialam spokojne dziecko, i tez zaczelam sie marwtic. ale zaobserwowalam ze jak juz go czuje to bardzo gleboko i nieprzyjemnie, jakby mi po narzadach napierdzielal. i moze dlatego mniej czulam bo sie schowal. a dzisiaj od rana juz jest wszystko w porzadku, brzuszek sie wypina i skacze :)

11 lata 11 miesiąc temu #553319 przez tweety
wczoraj zalatwilam formalnosci zwiazane z nowym samochodem i dzisiaj go odbieramy. ale zeby stresu bylo malo to wracajac starym autkiem zachczylam o kraweznik przy parkowaniu i zrobilam mu maly lifting. najbardziej sie stresowalam jak to mezowi powiedziec ale chyba rozumie ze na ciezarne kobiety sie nie krzyczy. i caly wieczor mialam skopany, przez te stresy i latanie bolalo mnie wszystko, kul brzuch, ciagnely plecy i nie moglam sobie miejsca znalezc. dobrze ze z rana juz jest dobrze bo bym panikowala. a ja numeru do mojego ginekologa NIE MAM. :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #553330 przez Urszula
witam!

tweety współczuje przeżyć :( mam nadzieję, że dziś będziesz czuła się lepiej...

tysiiiak powodzenia na wizycie :)

Gusia mi pępek nie pociemniał :) i nie mam też żadnej linii na brzuchu :)

My z Elizią dopiero pójdziemy po poączuszki do polskiego sklepu :) na pewno będą pyszniutkie :)

Miłego i słodkiego dnia!!!

Ps. w Anglii obchodzą tłusty wtorek :) w przyszłym tygodniu z tym że u nich to się nazywa naleśnikowy dzien :) :) :) myślicie, że powinnam skorzystać :lol: :silly: :P

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553343 przez ewela86
sevilla super, że wszystko ok:) mam nadzieję żw u mnie też tak będzie ;) ja dopiero w przyszłym tygodniu będę wiedzaieć :P :P

11 lata 11 miesiąc temu #553363 przez Kiniaczek
Hej Dziewczynki:) Ja jeszcze przed pączkiem , za to w trakcie śniadania! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Pączka to muszę najpierw pójść i zakupić ;) Dziś obrona i tak się w związku z tym zastanawiam czy to ciąża mnie tak znieczuliła- bo w ogóle się nie denerwuje... :huh: ;) ;) ;) :woohoo: :silly: :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #553375 przez ewela86
URSZULA korzystaj koniecznie!!!!!!! Może i my sobie zrobimy taki naleśnikowy dzień:)

Dziewczyny z cukrzycą: powodzenia w przetrwaniu dzisiejszego dnia... wszędzie tylko pączki i pączki. Za rok musicie sobie odbić podwójnie :lol:

ja też właśnie ruszam w miasto za słodkościami.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka