- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
parenting.pl/portal/bialko-w-moczu-w-ciazy# tutaj masz coś na ten temat, a ile Ci wyszło tego białka?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Na zakręcie mam zaliczone, z resztą każdą jego polecam. A o Simons nie słyszałam, jak męża namówię na bibliotekę to może coś znajdzie, dzięki. Moja mama mi podtyka Danielle Still, ale ja nie mogę zdzierżyć jej sposobu pisania, irytuje mnie...nie dotarłam do końca żadnej z trzech jej książek do których podchodziłam. Na nockach w pracy czytywałam książeczki polskich autorek, koleżanka zostawiała i jakoś tak...Fajnie się czytało, szybko i bezboleśnie... ale żebym sobie jakis tytuł przypomniała...Gosposia prawie do wszystkiego- Szwaji ...chyba jej nawet nie skończyłam bo na zwolnienie poszłam, ale sympatyczna książka.lania ja też dużo sparksa czytałam, ale za prawie za każdym razem byłam zła za zakończenie! Polecam jego książkę: Na zakręcie:)
Ponadto chyba już z 3 razy przeczytałam książki Pauliny Simons:
1. Jeździec miedziany
2. Tatiana i Aleksander
3. Ogród letni
Polecam!!!!!!!
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Dzięki za pocieszenie Oby, dowiem się jak odbiorę wyniki i na wizycie, ale na wszelki już będę osobno je brać, tzn najpierw tarczycowe, a po pół godz. reszta ze śniadaniem.
Lania wiem że Sorbifer ( żelazo) napewno ma wpływ na Euthyrox, ale magnez i duphaston wydaje mi się że nie, spokojnie, głowa do góry
ewela86
Ja też tak robię, nie wiem czemu, ale kiedyś tak mi kazano i się tego trzymam...gdzieś czytałam, że jak się napełnia pojemniczek porannym moczem to najlepiej "złapać" ten środkowy (nasiusiać trochę do kibelka, potem do kubeczka i znowu do kibelka ) bo te pierwsze siuśki zawierają białko. Ale nie jestem w stanie Ci napisać co to dokładnie oznacza, mam nadzieję że nic groźnego i jak powtórzysz badania to wyjdą dobrze
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Sevilla a co czytasz ciekawego? Ja ostatnio wzięłam się za czytanie Kinga, od zawsze go lubiłam, a moja siostra ma całkiem pokaźny zbiór jego książek więc nudzić się nie będę Chociaż często czytanie zostawiam na bezsenne noce.
Ja czytam Nowe Oblicze Greya Ale dwie poprzednie części jak narazie podobały mi się bardziej ...
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex_87 napisał:
Sevilla a co czytasz ciekawego? Ja ostatnio wzięłam się za czytanie Kinga, od zawsze go lubiłam, a moja siostra ma całkiem pokaźny zbiór jego książek więc nudzić się nie będę Chociaż często czytanie zostawiam na bezsenne noce.
Ja czytam Nowe Oblicze Greya Ale dwie poprzednie części jak narazie podobały mi się bardziej ...
Ja dostałam od męża 50 twarzy Greya i tak patrzy na mnie z półki;-) kurde ale tak jakoś straciłam moc do czytania.. chyba muszę na nowo jakoś ją wskrzesić
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też tak czytam falami: jak mnie najdzie to nawet do wanny chadzam z książką i mogę pół nocy nie spac jak się zaczytam...aż się ze mnie śmieją. A potem mi przechodzi i mam zastój:)
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie było najlepiej- Pani powierciła mi trochę igłą w ręce i teraz boli, ale jakoś przeżyję.
Ja w ogóle nie mam w ciąży pociągu do książek. Przeczytałam tylko bardziej tematycznie "Ciężarówką przez 9 miesięcy"( swoją drogą zabawna książka) i na tym koniec. Ewentualnie jakieś gazety- też tematyczne o dzidziusiach:)
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja Greya czytalam na lapku wiec jak ktos chce moge podeslac na maila
sisina powtorz badanie i nie stresuj sie na zapas mi tez raz wyszly jakies kosmiczne wyniki moczu a jak powtorzylam to git
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ostatnio czytalam 2 razy cala trylogie Greya strasznie mnie wciagnela mi sie wlasnie 1 i 3 czesc najbardziej podobala
Ja Greya czytalam na lapku wiec jak ktos chce moge podeslac na maila
wysłałam Ci wiadomośc na priv