- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- all for pregnant
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Któraś z Was podpowiedziała o tej szkole rodzenia huggies, (Dominique, to Ty?? ) dzięki, zajrzałam i pooglądam sobie, chociaż tyle
Moniaaak, fajnie, że wszystko ok
Dobrej nocy
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ps.taka mała zmiana tematu -dzis leżąc trzymałąm laptopa w połowie na brzuszku i Mikuś tak mocna kopał że aż sie laptop cały ruszał Kurcze dzis sobie pomyślałam że jeszcze jakies 12 tyg. będe nosic synka na rączkach a nie w brzuszku i smutno mi sie zrobiło bo na 99% to nasza ostatnia ciąża i kurczę będe strasznie tęsknic za stanem błogosławionym ;-( No to zaczynam na maxa celebrowac swój stan ;-D
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
ale celebrowanie jak najbardziej ...jak już się w nocy wstaje do maluszka, to się tęskni za ciążą jak cholera
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
. Nawet nie chce o tym pisać bo już mi się ryczec chce :'(
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Dlugo tu do Was nie zagladalam z powodu tej przeprowadzki, do tego w dalszym ciagu jestesmy na kartonach bo nie wszystko jest jeszcze skonczone, to juz zaraz dwa tyg i cos mi sie wydaje ze jeszcze pare dni i zaczne szczekac ze zlosci mam juz dosyc tych spartanskich watunkow ile mozna zyc bez kuchni, dzieki bogu mamy juz internet i moge sie troche odstresowac
do tego ta moja praca mnie dobija, jestem juz zmeczona tymi nockami i to jeszcze 12 godz, momentami zazdroszcze ze nie przechodze tej ciazy w polsce bo tez bym siedziala juz na zwolnieniu i miala wszystko w glebokim powazaniu! !!!
Ale mi sie ulalo:) to co zalegalo
Joasia, nigdy nie mow nigdy
Ja po pierwszej ciazy powiedzialam, ze juz sie nie odwaze zeby polozyc sie i starac o drugie malenstwo, jak bedzie to super ale planowanie to juz nie a tu prosze po 10 latach zaplanowana w kazdym szczegole pojawi sie niebawem nasza ksiezniczka
Maz pracowal nade mna 2 lata zanim uleglam
Ale mi sie Juleczka rozkopala chyba wie ze o Niej pisze
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja dzis o 10 mam prxywoz mebelkow ostatnich dla maluszka!! Buziaki
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś pierwsza od nie wiem kiedy noc przespana bez pobudki do wc... tyle że jak rano sie obudziłam tak mnie uciskał pęcherz bałam się że przy każdym ruchu nogą przy wstawaniu się posikam
Znów za oknem szro buro i ponuro...
Wiosno przychodź!!!!!!!!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przemęczycie sie trochę na "kartonach" a potem już tylko lepiej!!! Głowa do góry:)
Co do zwierzątek to ja też bardzo lubię ale to taki obowiązek! Bardzo bym chciała mieć psa ale bez własnego podwórka, raczej nie bardzo mi się podoba ten pomysł. Może w przyszłości pomyślimy.... A Wam współczuje z powodu utraty zwierzątek - wiem jak to jest. Człowiek bardzo się przywiązuje...
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Laleczko współczuję przeżyć oby diagnoza okazała się mało trafna i Malusiej nic poważnego nie dolegało....dobrze, że utrzymujesz spokój i starasz się nie stresować za bardzo...trzymam kciuki za Ciebie i Wandziusię
Gusia co do Ciebie napiszę to potem znikasz dobrze, że w miarę się uporaliście z tą przeprowadzką...choć za pewne jeszcze dużo przed Wami. Pocieszę Cię , że ja też jeszcze pracuję i to tak samo jak Ty nocki po 12 godzin z tym, że tylko 24 godziny tygodniowo w weekendy.
Kochane jeszcze chciałam poruszyć temat bucików dla dzieci. Z wykształcenia jestem fizjoterapeutą i z obowiązku zawodowego chciałabym Was przestrzec przed ubieraniem bucików tak malutkim dzieciom. Dziecko stale ćwiczy swoje mięśnie ciągle kręci stópkami i wygina je we właściwy dla siebie naturalny sposób. Buciki ograniczają tę cenną gimnastykę. Poza tym bucik powinien być starannie dobrany na szerokośc i długość stópki dziecka w wieku kiedy zaczyna chodzić. Tak samo się ma sprawa nadmiernego używania nosidełek samochodowych i leżaczków. Pozwólmy naszym dzieciom rozwijać się tak jak zaplanowała natura.
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania