BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #594340 przez Kiniaczek
Będzie dobrze nic się nie martw :)Ja niebawem też będę musiała zrobić to badanie !!! Póki co we wtorek wizyta to się wszystko wypytam mojego Znachora :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #594343 przez Kiniaczek
Szczerze mówiąc to co krok musimy martwić się o maluszka i jego zdrowie... Kurde te bakterie paciorkowce i inne dziady mogłyby nie istnieć...

11 lata 10 miesiąc temu #594345 przez Szarla
Kiniaczek napisał:

Będzie dobrze nic się nie martw :)Ja niebawem też będę musiała zrobić to badanie !!! Póki co we wtorek wizyta to się wszystko wypytam mojego Znachora :D

Ja też mam wizyte we wtorek ;-)
I też musze dopytać o to badanie. Podobno jakos od 34 tyg sie je robi.

11 lata 10 miesiąc temu #594368 przez demoniqe
witajcie kochane!
weekend minął leniwie :)
ale dziś ok 18 pojawiły się skurcze więc lezę, chyba już wszystko wraca do normy. Lekarz mówił że to normalne jeśli nie będą się nasilać i jeśli nie staną się regularne.

Co do tego bezpiecznego okresu to chyba nie ma. Położna u nas w szpitalu mówiła mi, że i w 36-37 tyg czasem nie udaje im się uratować malucha. Każda ciąża inna.

Wierzę, że będzie dobrze. Planuję od 8 kwietnia iść w końcu na L4 :))))

11 lata 10 miesiąc temu #594398 przez Domiś91
Jezu dziewczyny ale się dziwnie czuje!! Prowadziłam teraz samochód (dosłownie kilometr) i umieram, albo mi plecy pękły albo nie wiem co!! I brzuch troche stwardniał.. masakra... A jak jestem za kółkiem, to zawsze siedzie prosto, nie zgarbiona i dzisiaj pierwszy raz się tak czuje :( muszę się położyć, bo nie wytrzymam :(

11 lata 10 miesiąc temu #594415 przez Kiniaczek
Ja za to przy wypróżnianiu myślałam że urodzę... jakie bóle krocza straszliwe :( kłucia ciągnięcia ... Od jutra aplikuje czopki bo się wystraszyłam na maksa... a teraz leże bo bolą mnie plecy.. brzuch spięty... WTF ????

11 lata 10 miesiąc temu #594417 przez Kiniaczek
Domiś91 napisał:

Jezu dziewczyny ale się dziwnie czuje!! Prowadziłam teraz samochód (dosłownie kilometr) i umieram, albo mi plecy pękły albo nie wiem co!! I brzuch troche stwardniał.. masakra... A jak jestem za kółkiem, to zawsze siedzie prosto, nie zgarbiona i dzisiaj pierwszy raz się tak czuje :( muszę się położyć, bo nie wytrzymam :(

Połóż się i odpocznij, powinno pomóc!

11 lata 10 miesiąc temu #594433 przez lania
Witajcie Laseczki :)

Joasia pięknie wyglądasz :lol: :) :cheer:

Mnie dziś odwiedziła kumpela, a że jest fryzjerką to wyprosiłam cięcie na maksa, będę miała spokój na jakiś czas :silly:

Posiedziałam trochę na krzesełku i też mi ciężko :blush: córcia mi masaż krzyża zrobiła :kiss: super!!!

Jutro mam wizytę, zobaczymy co tam z moją szyjką :cheer: :huh: no i jak tam Igor się miewa :silly:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #594458 przez lania

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #594524 przez Domiś91
uffff... przeszło ;) mąż zrobił delikatny masaż, poleżalam chwile i po bólu plecków ;) właśnie smarowałam się oliwką i zauważyłam że na dole brzucha robią mi się kolejne rozstępy :( :( polecacie jakiś krem? Lub macie jakiś sposób na to (za przeproszeniem) gówno? Bo aż mi się płakać chce :(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #594532 przez Kiniaczek
Ja na początku używałam Elancyl a teraz smaruje się olejkiem ze słodkich migdałów i póki co nic nie mam... ale podobno mustela jest dobra na pojawiające się rozstępy... tak pisała Domenique

11 lata 10 miesiąc temu #594535 przez Kiniaczek
Lania fajnie Ci w tych włoskach :)))))))

11 lata 10 miesiąc temu #594538 przez joasia10015
lania ale nowy look -faktycznie całkiem inaczej -oczywiscie super !!! :)
Kiniaczek znam ten ból zaparc-ja wczoraj ,,rodziłam,, w kibelku-tyle że ja dodatkowo mam hemoroidy i naprawde w pewnym momencie sie przeraziłam bo krew sie polała i to konkretna -miałam pietra że to z szyjki sie leje -masakra !!! Przypomnij mi nazwę tych czopków-to i ja jutro zakupie :)

11 lata 10 miesiąc temu #594539 przez Kiniaczek
Ja jutro rano idę na badania...ehhh najgorsze to ranne zwlekanie się z łoża...:) Tak więc ide ię położyć...Dobranoc i spokojnej nocy :)

11 lata 10 miesiąc temu #594541 przez joasia10015
Domiś a może poczytaj o Bio-oil ponoc dobry olejek i wlasnie tymbardziej na powstałe juz rozstępy (blizny nawet itp.) Słyszałam w sumie same dobre opinie :) Ja używam zwykłej oliwki ,ale chyba sama kupie ten Bio-oil tak zapobiegawczo ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka