- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
ja tez jeszcze nie mam nic, wybieram sie na zakupy ale ta pogodA mnie rozwala i nie mam weny.mąz dzisiaj jednak przyjezdza, pozałatwiał szybciej sprawy i moze w nast tyg pojedziemy i pokupujemy.
u nas caaały czas sypie, na drogach pełno sniegu kiepsko sie jedzie a ja na 18 do dentysty z Szymalem(ok 25km), nieiwem jak dojedziemy.
hehhe zapomnieli jeszcze dodac na tym obrazków z 10 praktykantów gapiących sie w krocze!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po paru dniach obserwacji, postanowiłam dołączyć do Was i z Wami dzielić te ostatnie tygodnie oczekując przyjścia na świat mojej córeczki.
Mam już synka 8 l., którego urodziłam przez planowane cc. i mam nadzieję,że drugą cesarkę będę wspominać równie dobrze.
W dniu przyjścia do szpitala lekarz wymasował szyjkę macicy (jestem w szoku jak czytam że dziewczyny przy tym bardzo cierpią, bo ja nic nie poczułam, wręcz byłam zdziwiona że coś takiego ma wywołać skurcze) no ale przyszły i kiedy na ktg pojawiło się 48% zabrali mnie na salę, cewnik (dziewczyna szybko i sprytnie go założyła, więc bez nieprzyjemności), znieczulenie w kręgosłup j.w., cięcie i wyjęli synusia, zszywanko, wszystko ok 40 min. Bardzo dobrze się czułam, więc po godzinie przywieźli mi maluszka. Rano zabrali cewnik i na nogi. Wiadomo, brzuch boli, więc lepiej ruszać się niż leżeć, szybciej się dochodzi do siebie.
A teraz czekamy na córeczkę
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja przed porodem zamierzam zaznaczyć wyraźnie w szpitalu że nie chcę obecności praktykantów i studentów... Ja wiem że jakoś muszą się uczyć i ćwiczyć, ale jakoś niekoniecznie chcę być ich królikiem doświadczalnym tym bardziej że to mój pierwszy poród i stresu będę mieć wystarczająco dużo
Szarla współczuje tych bóli, ale najważniejsze że nic złego się nie dzieje i że z dzidzią jest wszystko ok.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witaj Olga60 fajnie ze dolaczylas no to chyba dziewczynki juz przeważają u nas Kubuś bedzie mial w kim wybierac
ja rzczy do szpitala spakowane mam chyba tylko w glowie ;p nie mam weny do tego zeby popakowac wiekszosc rzeczy ....
lalka niezly obrazek ;D
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaj Olga60!!!
Ja przed porodem zamierzam zaznaczyć wyraźnie w szpitalu że nie chcę obecności praktykantów i studentów... Ja wiem że jakoś muszą się uczyć i ćwiczyć, ale jakoś niekoniecznie chcę być ich królikiem doświadczalnym tym bardziej że to mój pierwszy poród i stresu będę mieć wystarczająco dużo
Szarla współczuje tych bóli, ale najważniejsze że nic złego się nie dzieje i że z dzidzią jest wszystko ok.
Ja niestety nie mogę sobie zastrzec wizyt studentów bo rodzę w szpitalu Klinicznym Uniwersyteckim , póki co mi to nie przeszkadza i nawet jest jakiś plus...bo beda położne na praktykach i dużo pomogą dziewczyny
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Szarla, biedaczko, oby juz nie wróciło
Witam kolejna Nowa
Ja dzis dostałam paczke z posciela, nie moge sie doczekac, az przywiezie maz łóżeczko
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Wszystkie już macie popakowane, czy w myslach, czy w rzeczywistości a ja... ciągle NIC.. Najpierw muszę czekac do 10go kwietnia na wypłate zeby coś kupić
Ja też od razu im powiem że nie chce praktykantów, uczniów, no nikogo!! Moja mame jak mnie urodziła to zszywała praktykantka! Szkoda gadac...!!! Mówiła mi żebym się rękami i nogami broniła przed nowicjuszami !
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja z pakowaniem też jeszcze jestem daleko, na razie mam tylko torbę w pierwszym tygodniu kwietnia zamierzam iść na zakupy
Jej ja też nie chce praktykantów muszę sprawdzić czy u mnie w szpitalu są.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna