- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurcze taka waga 2700g to chyba marzenie każdej rodzącej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
I co laski, już po świętach...ja w ogóle ich nie czułam, chyba przez ten śnieg :/
Karolka85 ja przed ciążą 58kg, na ost wizycie (26marca) 72 ciekawe ile teraz po świętach
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
I po świetach to dobrze bo jakoś one dla mnie były bezsensu chyba przez ten śnieg a co do jedzenia to nie objadłam sie az tak jakoś nie miałam apetytu
co do opuchnieć to nie mam z tym problemu ale mały uciska jakiś nerw bo chodzić nie moge i to jest meczace dla mnie strasznie byłam na IP bo sie tez przestraszyłąm ale lekarz mi powiedział ze niestety ale musze wytrzymać bo to mały uciska mi jakiś nerw i jak urodze to mi to minie
kurde chodzenie to jest dla mnie męczarnia i nigdzie nie moge sie ruszyć.... nawet spanie jest katorgą bo nie wiem jak mam spać dziś spałam na pół siedząco to tak mi było najwygodniej...
Brzuch też mi twardnieje i to zazwyczaj na wieczór
ANABELLE jezu dobrze że ci sie nic nie stało i małemu i ze wszystko ok
no dużego masz chłopa w sobie a jakie pyzunie cudaśne ma
ide na śniadanko jak sie dowleke do kuchni jak ja już bym chciała urodzić..
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobrze że wyjaśniliście sobie wszystko z mężem. Szkoda tylko że musiał się opić żeby Ci to wszystko szczerze powiedzieć. No ale lepsze to niż nic
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle, masakra! Na szczęście wszystko dobrze!
Święta spedzilismy u moich rodzicow, wieczory i noce tragedia. Potworny ból żeber i kręgosłupa, to wiercenie i bezssennosc . Wczoraj w aptece kupiłam meliskę, więc wypiłam przed snem i bylo lepiej, ale w bólach!
Ja ważę 63 kg (przed ciążą 56) 100cm
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Anabelle ja rozumiem, że trzeba ćwiczyć kroczę, by było elastyczne, ale nie uważasz przypadkiem, że ze szpagatem już przesadziłaś A tak na serio, dobrze, że się Wam obojgu nic nie stało
Ja po świętach nawet nie wchodzę na wagę, bo mogę się przerazić i uciec
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Co do zakupów to oczywiście jestem hardkor czasu mało a mi brakuje wszystkich artykułów pielęgnacyjnych, dla siebie nic nie mam oprócz ręcznika, kapci i jednej koszuliny.
Muszę męża uświadomić, że jutro akcja hurtownia.
Proszek to z 2 miesiące tylko oglądam w sklepie.
Ostatnio jak byliśmy to oglądałam butelki tak długo,aż w końcu odłożyłam, mąż spytał czemu nie wzięłam a ja bo nie jestem psychicznie nastawiona na kupno już butelek no kretynka ze mnie
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Całą noc miałam ból pleców jak do okresu, nadal mnie trzyma troche i mały jeszcze napiera na żebra od kilku dni.. Za dwa dni już 36 tydz, czyli chyba 9 miesiąc zaczynam, prawda?
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Anabelle jak przeczytałam Twoją historię to aż mnie zmroziło, dobrze, że wszystko ok. Naprawdę trzeba uważać, ja ze 3 razy bym wypadła z prysznica przy wychodzeniu, bo zahaczyłam nogą o brodzik, a że mamy ten wysoki, to wyżej nogę trzeba podnosić.
Ja po wczorajszym czyszczeniu w kibelku to chyba pozbyłam się całego świątecznego jedzenia, to dobrze, bo martwiłam się ile mi przybędzie po świętach, a tu się okazuję, że jednak niewiele
Ja też zaczynam ostro zakupy w tym miesiącu, nie będę się potem w maju bujać.
Mam pytanie do butelek, znalazłam taką aukcję na allegro, od tego samego użytkownika zamówię chyba wanienkę ze stojakiem i tak się zastanawiam nad tym zestawem butelek allegro.pl/avent-natural-zestaw-dla-nowo...owy-i3140926439.html w sumie to chciałam kupić tylko dwie z aventu małą i dużą, ale może lepiej kupić taki zestaw, z tego co patrzyłam to cenowo wychodzi chyba ok w porównaniu z cenami w sklepach.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja chyba nie mam szans na latwy porod bo moje dziecko juz wazy 2600 :o a to 34 tc gdzie jeszcze 6 tygodni bedzie klops jak nic ;p
ale wchodzenie na wage po swietach u poloznej powinno byc zakazane ;p 4 kilo do przodu od ostatniej wizyty
mi zostalo juz niewiele do kupienia teraz to raczej rozgladam sie za żelazkiem
co do farbowania to ja po 1 trymestrze farbuje normalnie wlosy ... i rozjasnialam i rozne kombinacje robilam i nie zauwazylam zeby inne kolory mi wychodzily
alex cos mi sie nie chce otworzyc link ale ja na poczatek chyba tylko 2 male buteleczki kupie
domiś dobrze że z małżem wyjaśniona sprawa
kupilam sobie prenalen i ide zdrowiec do lozeczka :* oczywiscie bede Was czytac z pozycji lezacej
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to wózeczek jaki zamierzam kupić + czarne nosidełko. Zakup siedziska spacerowego zostawię na za parę m-cy. Tylko mam jeszcze dylemat w związku z kolorem stelaża srebrny czy czarny
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33