BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #607474 przez Kiniaczek
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr...
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze chwile...
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie...:)
Wesołego Alleluja :)

Ps. Aby Święta były bez skurczy, nerwów oraz wszelakich bóli :D
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #607475 przez Kiniaczek
A wczoraj wraz z mężem przyjechała fura mojego syna :D

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #607477 przez Domiś91
Sevilla ależ ja też tak uważam, hehe :) on chyba zatrzymał rozwój na dziesiątce i dalej tylko rósł fizycznie, niestety nie umysłowo :D Boże spraw aby moj synuś się na niego nie podał :D
lalka, hehe :D dziękuje za zaproszenie - ale dwie ciężarne ze skaczącymi hormonami, mieszkające razem? Apokalipsa by była :D hhaahha z plemnikami - dobre :D hahahaha :D:D Chyba się to stanie moim mottem :D

Cóż, dziękuje że mogłam wam się wyżalić moje drogie :kiss: :kiss: :kiss: Tak na wszelki wypadek życze wam słoneczka :* I smacznego jajca :D

11 lata 9 miesiąc temu #607479 przez Kiniaczek
Domiś kochana nie daj się absolutnie, spakuj chłopca i powiedz że jak stanie się mężczyzną który dorósł do roli ojca i męża to zapraszasz z powrotem !!! Wiem że łatwo jest mówić ale pamiętaj " szanuj sama siebie bo inaczej mąż szanował Cię nie będzie" Silna babka jesteś nie daj się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #607486 przez Ane88
dzień dobry dziewczynki:))
ja dzisiaj miałam masakre w nocy... aż mi się płakać chciało :(
nie mogłam spać od 4.20 :( tłukłam się po łóżku i nic co chwila wstawałam bo nie mogłam oddechu złapać. o zaśnieciu mowy nie było... wstałam o 5 i siedziałam na allegro;/
o 6 zjadłam kanapke i położyłam się jeszcze troche, ale ze spania już nici...
jestem zła i zmęczona tymi nocami:(

Domiś naprawde Ci współczuje, ale jak już wcześniej pisałam też miałam problemy z moim M..;/ tylko ja o tyle lepiej, że nie byłam wtedy w ciąży więc też mogłam sobie na więcej pozwolić...
ale ten okres na szczęście minął i teras on sam jak to wszsytko wspomina to mówi, że głupi był...
Miejmy nadzieje, że Twojemu też przejdzie ta "zabawa" i w pore zrozumie KTO jest dla niego najważniejszy...

jade dzisiaj tylko do lewiatana po kilka rzeczy i zabieram się za sałatke... szybko się ją robi, więc później zajmę się troche swoim wyglądem...

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607507 przez Sevilla
tak to jest z tymi chłopami :) Teraz na nas spoczywa obowiązek, by plemniki zamieniły się w człowieka :P

A ja ze spaniem nie mam problemu :) Wczoraj zasnęłam jak dziecko o 20.30 i dziś gdybym nie musiała przyjść na rano do pracy to wstałabym o 8 zamiast o 5 :) A tak to chodzę od rana przymulona ... wrócę do domu i zacznie się szykowanie mięsa, jajek itd, itd ...

11 lata 9 miesiąc temu #607516 przez anek
Witam Mamusie!

Domis kazdy facet ma swoje wady i zalety i nigdy z faceta nie zrobimy ideała ALE jeli zaczyna przeginac i wazniejsze są inne sprawy niz rodzina trzeba reagowac. na Twoim miejscu tez bym poszła do rodziców(jesli jest taka mozliwosc) nawet tylko po to zeby go przestraszyc i niech sie troche pomęczy i zobaczy jak jest samemu.mam nadzieje ze bedzie dobrze.Ty mysl o dzidziusiu bo teraz On jest najwazniejszy!

Ane88 współczuje nocy.ja jak narazie spie dobrze, chociaz Malutka codziennie ok 5 mnie bydzi bo tanczy w brzuszku.

Kiniaczek swietna bryka!!!

Sevilla a Ty nie miałas juz isc na L4???

U nas juz koszyczek poswiecony.zaraz zabieram sie za sałatki, chociaz mam jakiegos lenia i nie za bardzo mi sie chce.
Dziewczynki zdrowych, spokojnych Swiąt, bez skurczy,nudnosci,zaparc i innych naszych dolegliwosci, natomiast z przespanymi nocami,bez kłótni i z uśmiechem na buźce!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607544 przez Sevilla
Anek właśnie jestem, ale pracownica zachorowała na jednym sklepie, na drugim mam przedświąteczną dostawę. Na jednym sklepie jestem ja (z powodu braku chorego pracownika), a na drugim gdzie jest dostawa jest MÓJ z pracownicą, z racji tego, że nie mogę dźwigać i na nic bym się tam nie przydała. Ale od wtorku w pracy mnie nie ma i nie będzie. Zwolnienie dostałam do 2.06, jednocześnie lekarz chyba dał mi do zrozumienia, że do tego dnia mam urodzić :S :S :S

wychodzi ze mnie pracoholizm :P

11 lata 9 miesiąc temu #607562 przez moniaaak
Mój Mężuś też ideałem nie jest. Czasami ma swoje fochy, ale ja nauczyłam się je zlewać, bo jakbym się chciała przejmować...

Domiś z tego co widzę po suwaczku to jesteście bardzo młodym małżeństwem, a młodzi chyba muszą się "dotrzeć". Wiem po sobie. A trochę to trwa.
Moim zdaniem dziewczyny dobrze Ci radzą- utrzyj mu nosa i daj do zrozumienia, że nie masz przeziębienia, tylko spodziewacie się dziecka. A takie rzeczy jak zapraszanie kogoś do domu, to chyba powinien uzgodnić z Tobą?
Powodzenia Kochana :)

11 lata 9 miesiąc temu #607568 przez tysiiiak
Dziewczyny przede wszystkim Wesołych świąt Wam życzę :)

Domiś moj tez mi kiedys robil rozne przeboje ale sie dotarlismy i oboje wiemy na co mozemy sobie pozwolic :) mam nadzieje ze i was tak sie uda :D faceta niestety trzeba wychowac i mowic mu jasno co sie do niego ma bo zadne aluzje nie docieraja ...

dziewczyny fajne wozeczki :)

sisina fajny brzuszek i Ty wygladasz pieknie taka rozpromieniona :)

ja tez juz po poswieconym koszyczku :) zabieram sie za sałatkę :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607571 przez lania
Z okazji Świąt Wielkiej Nocy,
życzę Wam WIOSNY...w sercach
i miłej rodzinnej atmosfery
przy suto zastawionych stołach
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #607575 przez ewela86
sisina nie wiem czy dobrze Ci wytłumaczę, bo sama sporo się z tym namęczyłam :angry:
suwaczek robisz tu www.zapytajpolozna.pl/suwaczki.html po zrobieniu suwaczka kopjujesz kod na forum (pierwszy od gory ) , wchodzisz na profil, pozniej na moj profil i w miejscu na podpis wklejasz kod na forum i powinno wszystko dzialac

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607579 przez ewela86
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego!

11 lata 9 miesiąc temu #607610 przez sisina
Dzieki Ewela86 udało sie WKOŃCU;)))0 dzieki

11 lata 9 miesiąc temu #607631 przez Alex_87
Wesołych Świąt dziewczyny i oby wiosna szybko do nas przyszła :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka