BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #606855 przez Daarikaa
Domiś91 napisał:

Laski jak myślicie, można dzisiaj odkurzać? :D

Jasne że można przecież dzisiaj jest normalny dzień pracy :) Ale nie wysilaj się za mocno, pamiętaj o dzidziuni :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #606856 przez Domiś91
A to wiadomo, ze dzidzia najwazniejsza :kiss: hehe tak mi się nie chce, że szok :D

11 lata 9 miesiąc temu #606896 przez demoniqe
ja dziś byłam w pracy ale złapało mnie przeziębienie pierwsze w tej ciąży. Gardło boli ze szok :(

zaparcia tez wróciły więc nakupiłam kiszonej kapusty.. ide szamac

11 lata 9 miesiąc temu #606897 przez lania
Domiś91 napisał:

A to wiadomo, ze dzidzia najwazniejsza :kiss: hehe tak mi się nie chce, że szok :D

Jak ci się nie chce to.... dziś nie można...i już ;)

11 lata 9 miesiąc temu #606910 przez DannaJ
Daarikaa dzięki - popatrzę :)

11 lata 9 miesiąc temu #606916 przez Domiś91
Hehehe, właśnie miałam zamiar lania zrobić taki myk, że dzisiaj nie wolno :D ale już mnie wkurza ten syf :D hehe.. narazie pomylam kuchnie i łazienke i meble - poodkurzam później :D hehe

11 lata 9 miesiąc temu #606940 przez lkasiulla
Witam :)

U mnie tak zasypało śniegiem że masakra mam dość tej zimy!!! A jeszcze jak jechałam dziś do siostry to jakiś dziadek na przystanku "że nareszcie pada śnieg bo on to uwielbia" masakra jakaś!!!! Dla mnie mogło by być na przemian lato i wiosna :):):)

Co do wagi maluszka to od różnych gin słyszałam że najważniejsze żeby przekroczyła 2.5 kg, nie ma co sie martwić na pewno wszystko będzie dobrze :)

A co do postu to mam go gdzieś i zaraz idę odgrzać sobie bigos bo wczoraj dostałam i tak od rana mam na niego ochotę :)

11 lata 9 miesiąc temu #606945 przez aleksiaa88
Baba w piecu

11 lata 9 miesiąc temu #606963 przez Kiniaczek
A u mnie zamiast świątecznych wypieków - Grochówka :laugh: :laugh:

Spoko dziewczyny z racji że moje libido jest prawie przy ziemi i do tego już ledwo żyje a mąz wraca wieczorem...marne szanse na amory (mam wrazenie że czasy " Seksualna nebezpeczna" odeszły w siną dal :woohoo: )

Jeszcze przy ścieraniu kurzy przewrócił się kwiatek i muszę odkurzać raz jeszcze... peszek jakiś mnie dziś prześladuje... :dry:

Zadzwoniła teściowa że oglądała wiadomości a w tychże wiadomościach mówili że panuje różyczka w wielkopolskim i of kors dostałam szlaban na wyjścia :) :lol: :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #606968 przez Kiniaczek
A farba do włosów stoi w łazience i tak patrzy na mnie i moje odrosty że chyba w końcu dziś ją nałożę...w końcu święta idą, trzeba ładnie wyglądać nie? :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #607016 przez lalka
Kiniaczek...też słyszałam o tej różyczce!!!!a jak mam się przed nią ustrzec????jak młody przyniesie ze szkoły!!!chociaż słyszałam,że u nas w Wielkopolsce to w przedszkolach!!!!
Sevilla nie wiem dlaczego..nie chce zrobić mi usg!!!!to ja już mogę rodzić..bo niunia pewnie już jest po trójce..hi...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607020 przez lalka
wesołego!!!!!
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #607050 przez ewela86
ojejku lalka - jakie słodziutkie!!!

11 lata 9 miesiąc temu #607059 przez Ane88
hey dziewczynki:)
u mnie śniegu nawaliło nieźle... teraz już nie pada, ale brat sie śmieje, że pójde rodzić a śnieg jeszcze będzie leżał...;/

BIGOS... mniam... ale bym sobie zjadła. ale musze poczekać do niedzieli jak do teściów pojade.
co do pichcenia na święta to ja robie tylko jedną sałatke i zrobiłam dziś sernik... i mamusie nic więcej nie pozwoliły mi robić..;p

dzisiaj Dzidzius mój obudził mnie o 3 w nocy i nie pozwolił zasnąć aż do 5 :( o 5 już miałam tak wszystko skopane, że musiałam wstać zjeść kanapke i dopiero mogłam iść spać dalej.

U nas znowu panuje ospa.... a ja nie miałam ospy.. i też co teraz zobacze jakąś chrostke to trzęse dupą, żeby tylko to nie było to...

co do postu to nawet gdybym nie była w ciąży to i tak bym go nie przestrzegała...
najlepsi są Ci którzy o tym trąbiom na prawo i lewo czyli księża... a sami wsuwają kiełbache i piją wino...
a jeszcze ostatnio na mszy ksiądz powiedział, że teraz to są najlepsze czasy na rodzenie dzieci, a młode kobiety nie chcą bo są wygodne i tylko by paznokcie malowały... jak bym mu grzmotła w ten głupi łeb to by mu się orężadą z komuni odbiło.... Pajac jeden... niech zarabia tyle co mu i ma normalną rodzine to ciekawe czy by tak mówił...

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 9 miesiąc temu #607066 przez tysiiiak
ehhh Ci wszyscy ksieza to temat rzeka ... chyba szkoda nerwow :angry:
kurcze poszlabym do sklepu po cos dobrego ale tak snieg wali ze nie chce mi sie nawet palca na dwor wystawic :P

aa i patrzalam ten nivea co kupilam do mycia ciala i wloskow dziecka rzeczywiscie jest od 1 msca wiec musze sie rozejrzec jeszcze za czyms innym... co prawda mam probki emolium ale to nie wystarczy na miesiac ... moze jednak sie przejde gdzies ... GDZIE JEST WIOSNA ;((((

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka