BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607073 przez Kiniaczek
Odnośnie księży to mam fajny artykuł... a mianowicie o ich zarobkach.......

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,15454849,martykul.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #607084 przez Kiniaczek
Gorsze od tego że żreją i piją w poście i bez niego jest chyba to że chodzą na panienki a Ciebie będą w konfesjonale umoralniać.... :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #607087 przez Kiniaczek
lkasiulla napisał:

A co do postu to mam go gdzieś i zaraz idę odgrzać sobie bigos bo wczoraj dostałam i tak od rana mam na niego ochotę :)

Ty bigos ja grochówa i jest szał postny :D

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607092 przez Kiniaczek
Ane88 ja niby przechodziłam i jedno i drugie ale wiesz jak to teraz jest, jakieś mutacje się tworzą tych chorób ,masakra.... Dobrze że mamy już końcówkę ciąży :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #607105 przez Domiś91
Matko ale bym zjadla bigos!!!! :D Albo łazaneczki mmmmmmmm!!! Chyba już nie wchodze na to forum bo tylko smaka robicie!! :D :D :D hehe :laugh: a tu w lodówce pustki :D dopiero z rana jutro na zakupy jade :P musze kupić farby i pomalować jajca :D Dobrze że za rok będzie miał mi kto pomóc :D eheh

11 lata 9 miesiąc temu #607168 przez ewela86
oj widzę że tutaj bunt religijny :lol:

dziewczyny - co to się dzisiaj w sklepach dzieje! Masakra jakaś :ohmy: jakby mieli wszystko wykupić. nienawidzę robić zakupów przedswiątecznych...

a jeśli idzie o przygotowania przedświąteczne to ja idę na łatwiznę w tym roku: ciasta kipiłam :lol: (tyle co by starczyło dla nas dwoje i w razie niespodziewanych gości), poza tym robię jedną sałatkę, jajka faszerowane i chyba upiekę karkóweczkę. I to na tyle.

11 lata 9 miesiąc temu #607172 przez lania
My w tym roku odwołujemy święta ;) :blink: ;) :blink: z resztą nie było pewne, czy wrócę do świąt ze szpitala więc już wcześniej to wymyśliliśmy...i tak zostało...córka pójdzie do dziadków poświętować, ja i tak muszę leżeć :angry: a z potraw świątecznych wielkanocnych to ja i tak tylko sos żurawinowy i żurek (może mi przyniosą przypadkiem)

11 lata 9 miesiąc temu #607175 przez lania
Z resztą taka pogoda mało wielkanocna... aż mąż stwierdził, że białe święta bez choinki to niewypał :X :evil: :X :evil: :X

11 lata 9 miesiąc temu #607214 przez Kiniaczek
Z pogodą szału nie ma .... a co za tym idzie moja moc jest słaba...

Dziś goląc nogi zacięłam się w palec u dłoni :ohmy: trzeba być zdolnym niesłychanie :D

11 lata 9 miesiąc temu #607292 przez tysiiiak
mimo waszych wczesniejszych ostrzezen zaczelam czytac opinie o wozkach i mnie az glowa boli ;p
chyba jednak zdecyduje sie na TAKO allegro.pl/wozek-tako-jumper-x-3w1gratis...013-i3116802558.html chyba musze go szybko zamowic zeby nie zmienic zdania po raz setny :P

11 lata 9 miesiąc temu #607294 przez lalka
ja najchętniej też bym odwołała święta....no ale cóż

11 lata 9 miesiąc temu #607298 przez tysiiiak
a ja zimeee ;p

11 lata 9 miesiąc temu #607304 przez Domiś91
Ja już poprostu nie mam siły do mojego męża..Znowu będe się żaliła, ale musze to z siebie wyrzucic :/
W ost niedziele powiedział, że piątek (ddzisiaj) spędzimy razem wieczór, bo on w sobote chce jechać na mecz wyjazdowy (na cały dzień).. Zgodziłam się na taką opcje.. Ale dzisiaj wybiła 18 i kochany Areczek wybił z domu jak na wojne!! I jeszcze mi wmawia że ja wymyślam, bo on nic takiego jak "spędzimy razem piątek" nie mówił... Nosz kurwica z nim.. Ale to jest NIC!! Przed chwilą do mnie dzwoni, żebym się nie denerwowala, że jest pod blokiem i rozmawia z kolegami.. Cos tam mu odpowiedziałam.. a on do mnie "teraz się możesz dopierdo wkurzyc bo przyjde z Dawidem, przenocujemy go" . Chwila ciszy z mojej strony, bo pomyślalam czy to żart? I mówie mu czy go już kompletnie pojebalo? Że nie mam ochoty na gości.. że to nie jest hotel dla zbłąkanych, pijanych dusz.. Darłam sie dobre 5 minut przez ten telefon, aż Tymek zaczął skakać w brzuchu :P I oczywiście hasło typu "i tak z nim przyjde", to ja na to "PRZYCHODZ, WYJEBIE WAS OBU NA ZBITE PYSKI!!!" i rozłączyłam się..
Do teraz nie wierzę że można być aż takim idiotą jak mój mężulek.. Chyba kurwa jestem w ciąży i chce miec minimum prywatności a nie kurde motel w mieszkaniu!! No i napisałam mu smska ze ma 10 min na przyjscie do domu SAMEMU, inaczej wyjde po niego, znajde go i mu zrobie taki wstyd przy koleżkach ze pozałuje że żyje :D Zobaczymy co on na to... UFFF przepraszam za te żale ale nie mam się komu wygadać :P ci faceci to zero mózgu.

11 lata 9 miesiąc temu #607323 przez ewela86
Domiś kochana - jedyna rada i pewnie nienajlepssza - nerwy na wodzy! no to ci mężulek atrakcje przygotował :ohmy: mam nadzieję że się nie pozabijacie:)
a my od tego tu jesteśmy między innymi żeby wysłuchiwać wzajemnych narzekań. trzymaj się :)

11 lata 9 miesiąc temu #607333 przez ewela86
tysiiak a już miałaś przecież wybrany wózek i to dawno temu! więc nie czytaj (choć wiem z doświadczenia że to strasznie korci). Zamawiaj i nie zastanawiaj się więcej:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka