- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- aleksandraludw
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Moniak coś w tym jest. Ja się przeprowadziłam na wieś z miasta. W mieście znajomi, a tu nie ma do kogo się odezwać, na spacer też nie ma gdzie pójść, bo tylko jedna ulica ciągnąca się 3 km przez wieś ... AAAAAAAAAA!!!!!!! Już nie mówiąc o sklepach ...których tu brak. Samochodem jedździ teraz Michu, więc zostaje mi tylko autobus. Poza tym nawet jakby samochód stał pod domem, to nie wiem czemu, ale boje się od jakiegoś czasu siąść za kółkiem ...
Ja też nie mam autka, swoje sprzedałam jak dostałam pracę po drugiej stronie ulicy. A Paweł czymś do pracy musi jeździć.
Fakt, że można wyjść trochę połazić po sklepach, ale tak samej to się nie zawsze chce. Nie mówiąc już, że jestem ruchowo teraz ograniczona:(.
aleksandraludw mała jeszcze może się obrócić, ale już ma coraz mniej miejsca, więc może być ciężko.
Sisina ja mam Bepanthen
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
aleksandraludw czytałam o przypadkach, że dziecko się jeszcze przekręca przed porodem kilka dni, wszystko jest możliwe.
Moja w 31 tyg była głową w dół, mam nadzieje, że nadal jest. A już usg nie będę miała, ale lekarze chyba mają sposoby żeby prze brzuch wyczuć części ciała?
Ja na Twoim miejscu miałabym jeszcze nadzieję dzieciaczki lubią robić niespodzianki
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
wow niezła waga ponoc do ostatniej chwili moze sie obracac, ale rzeczywiscie bedzie jej ciezko, nie jest małahey dziewczynki melduje się po dzisiejszej wizycie. Julia waży już 3500g mam jakieś rozwarcie zewnętrzne ale mała ułożona jest miednicowo więc dostałam skierowanie do szpitala na cesarke gdyby coś na dniach zaczęło się dziać a jeśli nie to za tydzień mam kolejne usg i jak ułożenie będzie To samo To 20 kwietnia Idę na cesarke. Myślicie że jest możliwość żeby się jeszcze obróciła? Dodam że jeszcze 3 tygodnie temu ułożona była główką w dol.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Dokładnie przeraża mnie jazda samochodem, ale najgorsze jest to, że moje kochanie jest ostrożnym kierowcą, a ostatnio też boje się z nim jeździć. Jakaś ciążowa schiza się mi włączyła ...
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja do sutków mam bepanthen i z ziajki
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
dobranoc mamuski
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja się dzisiaj wybrałam do miasta podmiejskim i szok!!!!droga,którą przechodziłam w 15 min.dzisiaj zajęła mi pół godz.a w parku pod małą górkę podejść nie mogłam!!!!
a maluda ma akurat czkawkę!!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już też bym chciała urodzić tez ciezko mi sie ubierac już choć mama mówi że jak na 8 miesiąc to nie mam dużego brzucha ale i tak jest to dla mnie ciężar bo zaliczam sie do osób szczupłych choć w ciąży przytyłam 7 kg tylko...
Ide lulać bo spanie mnie meczy miłej nocki
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeśli chodzi o prowadzenie auta, to ja praktycznie codziennie jeżdże i po prostu sobie nie wyobrażam żeby było inaczej... jest już trochę ciężko i coraz bardziej ograniczone ruchy ale daję radę i chyba jeszcze nie zrezygnuję...
u mnie też na ostatnim usg mała ułożona była główką w dół i mam nadzieję że tak już zostanie:)
a tak na marginedie dzisiaj wierzga niezłe koziołki, aż brzuch miałam twardy i wypchany z jednej strony. Ale to jednak fajne uczucie...wiem że tam jest i ma sie dobrze
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oglądam teraz Zapowiedz na tvn-ie ale coś mnie na sen bierze, nie wiem czy nie usnę zaraz, więc życzę Wam słitaśnych snów Dobranoc
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja mała też na ostatnim usg była główką w dół ale nie wiem jak teraz lekarz powiedział że jakoś za dwa tygodnie zrobimy usg żeby zobaczyć jak leży bo później już raczej się nie przewróci.
Ja oglądnę jeszcze jakiś film i idę spać mam dziś tak zły humor że komedie sobie zobaczę może się polepszy...
Miłej spokojnej i bez bólu nocki życzę :*