BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #621106 przez Sevilla
Witam z ranka :)

Też zazdroszczę tych naleśników :)

Ja dziś na śniadanko gotuje jajeczko :)

Wyjaśniła się sprawa z moim pasem poporodowym, który zamówiłam 1.04. Pas nie dotarł, ale powrócił do nadawcy, umorusany błotem i zniszczony. Babeczka ma mi zwrócić kaskę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #621112 przez lili91
Hej :laugh: :laugh: :laugh:

Ja mam pogode ladna,slonko swieci. Umowilam sie z kuzynka, ze pojdwziemy do ulubionego lumpka. Moze jakas kurtke kupie bo mam tylko plaszczyk , a przydalaby sie jakas sportowa. Lece sprzatnac i w droge ,oby pogoda nie zrobila nam psikusa.
;) ;)

11 lata 8 miesiąc temu #621116 przez Sevilla
A u mnie szarówka na dworze :(

11 lata 8 miesiąc temu #621119 przez Kiniaczek
Sevilla może pocztą konną był wieziony ten Twój pas skoro w takim stanie wrócił do nadawcy... :ohmy:

11 lata 8 miesiąc temu #621145 przez Sevilla
Kiniaczek patrząc na czas dostarczania to chyba tak. Jednak najbardziej mnie zdenerwował fakt, że gdybym nie wysłała ponownego zapytania o paczkę, to nadal w niewiedzy bym trwała ...

11 lata 8 miesiąc temu #621150 przez Kiniaczek
Wiadomości z gorącej linii... moja kuzynka jest po cięciu bo młody się nie obrócił, waga z usg 4 kg a urodził się 3200 :)

11 lata 8 miesiąc temu #621154 przez Sevilla
Gratulacje dla kuzynki :) To ja liczę na to, że USG mojego lekarza też się myli :P

11 lata 8 miesiąc temu #621166 przez Kiniaczek
Sevilla napisał:

Gratulacje dla kuzynki :) To ja liczę na to, że USG mojego lekarza też się myli :P

Mój wagowo w dolnej granicy , we wtorek wizyta zobaczymy ile przykoksił gagatek:)

11 lata 8 miesiąc temu #621187 przez Karolka85
Kiniaczek gratulacje dla kuzynki! usg całkiem sporo się pomyliło co do wagi- ale lepiej w tym przypadku że 800g w dół w nie w góre ;)

U mnie pogoda też średnia- jakoś szaro, ponuro i sennie. Deszczyk kropi, ale za to temperatura +14 stopni jest pocieszająca :)

11 lata 8 miesiąc temu #621245 przez Daarikaa
Hejka!

U mnie pogoda do bani: leeeejeeee eh... bez komentarza

co do śniadań to Lania tylko pozazdrościć takich śniadań :) ja zjadłam płateczki i coś mała cicho siedzi, chyba jej nie smakowały :blink:

Kiniaczek 800g!! :ohmy: kurczę to już nie przelewki jak te usg się tak myli

11 lata 8 miesiąc temu #621247 przez tysiiiak
dziendobry :)

ja niedawno wstalam i jem sniadanko wlasnie :) chodz nie takie ekluzywne jak niektore z was ;p

u mnie slonko zza chmur swieci :) w nocy popadalo :P

nocka przespana cala nawet bez wstawania na siku o dziwo :ohmy: tylko obudzilam sie tak w pol na brzuchu i balam sie ze zgniotlam me dziecie ale daje czadu teraz wiec jest oki :P

kiniaczek gratki dla kuzynki :) i niezla rozbieznosc wagi :P chyba tez licze ze Kubuś bedzie mniejszy troszenke :P wczoraj pytalam tesciowej to moj M. przy urodzeniu wazyl 2700, ja ważylam 3500 jakos wiec Kubus powinien wazyc jakies 3100-3200 patrzac pod tym katem :P no ale i tak ostatecznie bedzie wiadomo jak juz wyjdzie a wyjsc musi :)
Ja tez mam wizyte we wtorek ale juz bez usg :( wylko wymaz i pewnie sprawdzenie szyjki :P

11 lata 8 miesiąc temu #621255 przez Ane88
hejka:))

u mnie też dzisiaj szaro buro za oknem, i chyba siąpi jakiś deszczyk, ale niech sobie troszke popada i zacznie wszystko rozkwitać:))))

tak mi się dzisiaj fajnie spało i tylko z 4 razy byłam siku i z 4 razy obudził mnie mega ból żeber.... ;//
aż szczypało tak mnie skopał łobuziak jeden.

wczoraj wieczoram po kąpieli miałam 5 razy skurcz co 10 minut, Marcin: "jaby co to móóówww..." lekko przestraszony , a ja na to że jeszcze nie dziś bo wózka nie mamy. i poszłam spać:) przeszło :D

co do tych wózków co wysłałam linki to ten trzeci ma moja kuzynka...ogólnie nie narzeka , ja też miałam okazje go kilka razy prowadzić... wszystko fajnie... lekko się prowadzi tylko, że u niej jeden minus bo kupiła z kołami piankowymi... więc jeśli na niego bym się zdecydowała to oczywiście tylko pompowane...
jeśli dzisiaj Marcin wyjdzie wcześniej z prawy to skoczymy zobaczyć:))

życze wszystkim miłego dzionka:)))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #621261 przez DannaJ
witajcie
i u mnie pochmurno, ale jeszcze nie pada....

Tysiiiak - właśnie zauważyłam, ale Ty masz śliczne zdjęcie profilowe :)

Kiniaczek - gratulacje dla kuzynki

Domiś - byłaś wczoraj na warsztatach? Jak było? Ciekawa jestem czy w tej serii też mówią o pierwszej pomocy...

11 lata 8 miesiąc temu #621264 przez moniaaak
U mnie też już zaczęło padać...pochwaliłam się tym słoneczkiem.

Mąż chory, zwolnienie- grypa. Już się ewakuował do drugiego pokoju:(.

Laski potrzebuję rady. Czy któraś z Was zamawiała jakieś AGD w internecie? Konkretnie to szukam pralki(obiecałam teściowej, że się zorientuje).
Jeśli macie namiary na jakiś sprawdzony sklep, ewentualnie markę, to bardzo proszę o informację:)

11 lata 8 miesiąc temu #621289 przez tysiiiak
Moniaak ja co prawda kupowalam teraz pralke ale w normalnym sklepie :silly: niewiem czy bym sie odwarzyla kupic ja w klepie internetowym :P
Boszeeeee te choróbska to wszedzie panują, niech to sie skonczy bo do ludzi wyjsc nie mozna :(

DannaJ dziękuje :blush: :blush: :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka