BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #621630 przez Daarikaa
tysiiiak napisał:

Dziewczyny kupujecie Tantum Rosa ? Jak tak to ile saszetek? one sa srasznie drogie... :ohmy:
za 10 saszetek 45 zł ? :O

strasznie sie wkurzyłam... siedzialam od rana w domu patrze w skrzynke a tam awizo :ohmy: :evil: :evil: :evil:

Witam nową mamusie :)

lalka z tego co czytalam to czop jest taki galaretowaty ... moze to to?

Ja kupiłam całe opakowanie ale w sumie to chyba trochę przesadziłam z ilościa bo to się rozrabia w 05l wody... no ale trudno. Tylko ze u mnie całe opakowanie kosztowało 35zl więc spora różnica

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #621632 przez Karolka85
Ja też kupiłam Tantum Rosa- tyle że ja za całe opakowanie 10 saszetek zapłaciłam 27zł z groszami. Cena 45zł to stanowczo przegięcie!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #621633 przez lalka
Agatka witaj!!!!w sumie to mieszkamy nie daleko siebie!!!!

brzuch mi się stawia...i te skurcze-a przy skurczach drętwieje mi lewa noga!!!plecy mnie bolą!!!

ja mam taką wytrzymałość na ból...że boję się,że nie rozpoznam,że to już to!!!moje plecy!!!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #621634 przez Kiniaczek
lalka napisał:

dzień dobry!!!!!

straszny ten dzień.....cały czas chce mi się rzygać...jakoś mi słabo..cały czas bym spała(dopiero co wstałam po drzemce)pobolewa mnie dół brzucha.....a Malutkiej się przypomniało,że mamusia uwielbia jej kuksańce....i daje mi do wiwatu!!!!
nie wiem czy to czop mi powoli odchodzi...czy cholera wie co!!!!!w każdym bądź razie yakiego czegoś jak do tej pory nie miałam....ale to tak powolutku wycieka!!!

Lalka ja dziś też mam mdłości i do tego lekka biegunka... a i wlasnie spojrzałam do lustra i albo mi sie wydaje albo mi brzuch opadł :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ale dziewczyny w końcu dziś otrzymałam przelew z Zusu.... AMEN

11 lata 8 miesiąc temu #621636 przez Karolka85
Kiniaczek napisał:

lalka napisał:

dzień dobry!!!!!

straszny ten dzień.....cały czas chce mi się rzygać...jakoś mi słabo..cały czas bym spała(dopiero co wstałam po drzemce)pobolewa mnie dół brzucha.....a Malutkiej się przypomniało,że mamusia uwielbia jej kuksańce....i daje mi do wiwatu!!!!
nie wiem czy to czop mi powoli odchodzi...czy cholera wie co!!!!!w każdym bądź razie yakiego czegoś jak do tej pory nie miałam....ale to tak powolutku wycieka!!!

Lalka ja dziś też mam mdłości i do tego lekka biegunka... a i wlasnie spojrzałam do lustra i albo mi sie wydaje albo mi brzuch opadł :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ale dziewczyny w końcu dziś otrzymałam przelew z Zusu.... AMEN

No to kurde rychło wczas ten przelew!!!!! ja bym powiedziała nawet ALLELUJA!!! :lol: w sumie lepiej późno niż później... albo wcale :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #621637 przez Kiniaczek
Ja póki co zakupiłam 2 saszetki, w razie czego Husband pojedzie i dokupi...swoją droga to zastanawiałam się jak to w szpitalu z tym rozrabianiem z wodą będzie :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #621643 przez lalka
Kiniaczek ja wczoraj byłam u sąsiadki i ona do mnie,że brzuch mam już nisko!!!!
więc jakby co Kiniaczek to zajmij mi łóżko koło siebie...bo Ty wcześniej będziesz!!!

11 lata 8 miesiąc temu #621644 przez tysiiiak
Kiniaczek wyrobili sie przed porodem :D graaaatulacje dla jakze boskiej instytucji :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: teraz naleza im sie fanfary :D
a tak na serio to polecieli w kulki niezle ale dobrze ze wkoncu dotarl przelew ...

11 lata 8 miesiąc temu #621645 przez Karolka85
lalka napisał:

brzuch mi się stawia...i te skurcze-a przy skurczach drętwieje mi lewa noga!!!plecy mnie bolą!!!

ja mam taką wytrzymałość na ból...że boję się,że nie rozpoznam,że to już to!!!moje plecy!!!!!!

Lalka a te skurcze to masz często? bardzo bolesne? obserwuj, może nawet zapisuj godz kiedy masz te skurcze i jak długo, bo kto wie... może już coś zaczyna się coś dziać u Ciebie. a w dodatku jesli plecy Cię bolą w części krzyżowej...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #621647 przez Kiniaczek
Chyba z tym brzuchem to falszywy alarm... zdawało mi się jednak .. :huh: :unsure: Choć sama już nie wiem :huh: :huh: :huh: :huh:

Lalka ja zajme łoże Tobie a Ty mnie :)

11 lata 8 miesiąc temu #621653 przez Agatka
lalka napisał:

a w jakiej części wielkopolski mieszkasz jeżeli można wiedzieć?

11 lata 8 miesiąc temu #621654 przez Karolka85
Kiniaczek napisał:

Ja póki co zakupiłam 2 saszetki, w razie czego Husband pojedzie i dokupi...swoją droga to zastanawiałam się jak to w szpitalu z tym rozrabianiem z wodą będzie :unsure: :unsure: :unsure:

Kiniaczek nam położna w szpitalu mówiła że dobrze mieć 0,5l butelkę po wodzie mineralnej, najlepiej taką z dziubkiem. i w tej buteleczce ponoć dziewczyny rozrabiają saszetkę i polewają krocze- najwygodniej ponoć siedząc na kibelku.

11 lata 8 miesiąc temu #621656 przez Kiniaczek
Agatka napisał:

lalka napisał:

a w jakiej części wielkopolski mieszkasz jeżeli można wiedzieć?

Agatka ja mieszkam w Poznaniu :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #621657 przez Kiniaczek
Karolka85 napisał:

Kiniaczek napisał:

Kiniaczek nam położna w szpitalu mówiła że dobrze mieć 0,5l butelkę po wodzie mineralnej, najlepiej taką z dziubkiem. i w tej buteleczce ponoć dziewczyny rozrabiają saszetkę i polewają krocze- najwygodniej ponoć siedząc na kibelku.

Dzięki już mam jasność umysłu :lol: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #621660 przez lalka
ja Agatka jestem ze Śremu!!!!a w Jarocinie mam rodzinę i pod Jarocinem...często tam jestem!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka