BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #621981 przez aleksiaa88
Domiś dobrze wyglądasz bym powiedziała, że atrakcyjnie. Normalnie, że trochę się powiększyłaś jak każda z nas ale nie masz co narzekać i trochę przesadzasz z tym słoniem, jakbym ci naprawdę pokazała słonia w ciąży to byś dopiero padła, ale nie zrobię tego gdyż nie będę latać i robić zdjęcia znajomej. Nie masz co się martwić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #621982 przez Olga60
Domiś wyglądasz pięknie, bardzo kobieco!!! W ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna :woohoo:
A lustro do kosza, bo jak widać zepsute :cheer: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #621983 przez Domiś91
Słoń nazywa mnie mąż i mój tata :D A jeszcze ostatnio mój Arek do mnie, że jestem jak Timon i Pumba.. Ja jestem Pumba a Tymek - Timon :D i teraz chodzi i gada to wszystkim :D oczywiście żartuje (chyba) :)Dziękuje wam za komplementy :) Będziemy razem zrzucać zbędne kg i się pocieszać na forum :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #621987 przez lania
Pięknie wyglądacie dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #621989 przez KarinaM
Ja uciekam robić kolację. Będę czytała Was na telefonie. Miłej, spokojnej nocki i do jutra.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #621992 przez Domiś91
Ja jade do teściów na imprezke "po-bierzmowaniową" :dry: :dry: :dry: Tak mi się chce że nie wiem :dry: :dry: :dry:

Tak w ogóle, to dawno nie widziałam postów od Anabelle..? Czy mi się wydaje bo tyle dziennie produkujemy, że mi się gdzieś zgubiła?

11 lata 8 miesiąc temu #622079 przez tysiiiak
Domiś wygladasz ślicznie :) i napewno nie jak słoń :) tylko piekna dziewczyna w ciazy :D a to drugie zdjecie jest boskie :D

ja dzis dostalam probki johnsona :) to wlasnie ta "paczka" z awizo, której listonoszowi nie chcialo sie "wnosic" windą czyli koperta :ohmy:

11 lata 8 miesiąc temu #622081 przez moniaaak
Dziewczyny super wyglądacie:). Ja to nawet już sobie zdjęć nie robię, bo leginsy i koszulka nie wyglądają zbyt ciekawie.
Ostatnio czesto rano mam utytłaną koszulkę. Siara mi się wydobywa, ale tylko z lewej piersi. Więc już nawet spać muszę w najgorszych koszulkach, bo gdybym miała spać w biustonoszu, nawet bezszwowym to chyba bym sie pochlastała.

Ja na początek kupiłam Pampersy Premium Care 1. Dwójki może spróbuję z Dady- o ile mały będzie je tolerował.

11 lata 8 miesiąc temu #622140 przez KarinaM
Mam pytanie do dziewczyn które starają się o becikowe. Czy zaświadczenie od ginekologa bierzecie na ostatniej wizycie czy po porodzie na wizycie kontrolnej?

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #622178 przez sisina
Hej laseczki :laugh:

Domis91 wyglądasz slicznie i masz piękne długie włosy :laugh:

Własnie wezcie mi doradzcie jakie pampersy najlepiej kupić i jaki rozmiar bo już ogupiałam moja siostra poleca Huggis jedni Pampersa a nastepni Dady.Mój M mówił ze napewno kupimy Pampersa....normalnie zgłupiałam :huh: :cheer:

11 lata 8 miesiąc temu #622205 przez KarinaM
Mój Marcin też chce Pampers. Igora mieliśmy na Pampers i nic Mu się nie działo z dupcią. Ja chciałabym spróbować te Dady ale trochę się boję. Napewno na początek wezmę Pampers 1 a potem zobaczymy.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #622225 przez moniaaak
Co do Huggies to kolezaanka mi polecala, te jedynki maja dodatkowo wyciecie na epek, wiec nie trzeba wywijac pieluszki.
Ale na necie maja duzo zlych opinii, ze przeciekaja itp. Wiec ja postawilam na pampersy.
Niech Maluszek ma troche luksosow;)

11 lata 8 miesiąc temu #622234 przez ewela86
Ile???? 99 postów :P mam nadzieję że dam dzisiaj radę nadrobić...

DZIEWCZYNY ALEŻ MNIE TEN ZUS ZASKOCZYŁ I TYM RAZEM NA +: z czystej ciekawości sprawdziłam dzisiaj stan mojego konta a tu niespodzianka: równo 10 kwietnia zus przesłał mi pierwszą kasę:) a już się nastawiałąm że będę musiała czekać przynajmniej do maja...

dobra czytam dalej....

11 lata 8 miesiąc temu #622240 przez lalka
KarinaM z tego co wiem(co mi położna mówiła) to po porodzie wystawiają to zaświadczenie!!!!po porodzie i tak czeka się dwa tyg.za peselem..więc po kolei załatwisz wszystko

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622251 przez KarinaM
lalka napisał:

KarinaM z tego co wiem(co mi położna mówiła) to po porodzie wystawiają to zaświadczenie!!!!po porodzie i tak czeka się dwa tyg.za peselem..więc po kolei załatwisz wszystko

Aha. Dzięki.
U mnie to mąż załatwia te sprawy więc ja mam problem z głowy.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka