BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #620323 przez Alex_87
Z tego co dziś patrzyłam na listę, to dla siebie mam już praktycznie wszystko oprócz stanika, planuje kupić jakoś bliżej maja, ale nadal nie wiem jaki ;/ te z klapką mi się jakoś nie podobają i jakoś wydają mi się nie wygodne
Te mi się podobają allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-eko-k...5-c-i3144997146.html ale nie mam pojęcia czy będą wygodne i ciekawe jak wyglądają na żywo.

Dla małej też mam już sporo rzeczy, w przyszłym tyg będe zamawiać wanienkę ze stelażem i pare innych pierdół. Dziś w rossmannie kupiłam krem na każdą pogodę do buzi za 9,99, była promocja więc wzięłam na wszelki wypadek.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #620402 przez lania
Dziś dzwonili do mnie z bobowozki, będzie wózio u mnie za tydzień, tak czwartek piątek, a w środę mam zdejmowany pessar...ciekawe jak to się skończy (bo scenariuszy jest kilka, włącznie z rozpoczynaniem się od razu akcji porodowej)

U Was wiosna??? U mnie leje deszcz...a pranie mokre...kurczaki, liczyłam na schnięcie balkonowe :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #620423 przez Kiniaczek
lania napisał:

Dziś dzwonili do mnie z bobowozki, będzie wózio u mnie za tydzień, tak czwartek piątek, a w środę mam zdejmowany pessar...ciekawe jak to się skończy (bo scenariuszy jest kilka, włącznie z rozpoczynaniem się od razu akcji porodowej)

U Was wiosna??? U mnie leje deszcz...a pranie mokre...kurczaki, liczyłam na schnięcie balkonowe :silly:

EEE to Igor bedzie miał w czym dupke wozić:) Życzę Ci żebyś jeszcze wytrzymała z tydzień coby maluszek był bardziej gotowy do wyjścia :)

Ps u mnie rano była wiosna a teraz leje!!!!!!!! :ohmy: :ohmy:

11 lata 8 miesiąc temu #620435 przez moniaaak
Ja dziś padam- jestem wykończona. Chyba ze szczęścia, że mi się szyjka poprawiła zrobiłam rajd po mieście.
Poszłam do apteki i kupiłam szampon z Oillatum i Rennie( jest cudowne- zgaga raz, dwa przeszła). Potem poszłam do położnej, trochę pogadałyśmy. Do buźki polecała coś z Nivea, albo Sudopanten. Dostałam od niej próbki tego drugiego i będę próbować.
Alex ten Nivea na każdą pogodę ma filtr UV? Sprawdź na opakowaniu jak możesz:)
Potem poszłam do starej pracy i na pocztę wysłać zwolnienie. Teraz i ja muszę korzystać z usług tej instytucji- mam nadzieję, że nie zgubią... :angry:

Potem zaszłam do ciuszka i kupiłam znów parę rzeczy dla Małego... wiecie co? Tymi ciuchami to ja bym chyba ze troje dzieci obskoczyła. Staram się kupować też większe ubranka jak znajdę fajne. Zauważyłam, że u mnie jest mało pajacyków i tym podobnych pierdół, a jak są to zniszczone, więc mój Maluszek ma już masę bluz i spodni:).

Wróciłam i zrobiłam wątróbkę na obiad, a teraz najchętniej bym poszła spać. Ale mają do mnie za chwilę koleżanki przyjśc, więc nie wiem jak wytrzymam...idę chyba na razie nogi wyprostować:)

11 lata 8 miesiąc temu #620438 przez moniaaak
U mnie do południa było słoneczko, teraz jest pochmurno, ale na szczęście nie pada.

PS. Wiecie jaka to była ulga zrzucić kurtkę zimową... Cudownie.. :) :) :)

11 lata 8 miesiąc temu #620445 przez Sevilla
U mnie słoneczko wyszło tylko na chwilkę, koło 15. Ale też coś czuje, że będzie padać, bo tak parno się na dworze zrobiło ech ... z tą pogodą.

11 lata 8 miesiąc temu #620449 przez lania
Kiniaczek napisał:

EEE to Igor bedzie miał w czym dupke wozić:) Życzę Ci żebyś jeszcze wytrzymała z tydzień coby maluszek był bardziej gotowy do wyjścia :)

Ps u mnie rano była wiosna a teraz leje!!!!!!!! :ohmy: :ohmy:

Mam nadzieję, jakbym już po zdjęciu pessra mogła normalnie chodzić, to może bym trochę do formy wróciła przed tą jazdą :ohmy: :ohmy: :ohmy: marzy mi się nawet do głupiej Biedronki pójść,,połazić, poszperać :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #620453 przez Daarikaa
U mnie też do południa było ciepło i słoneczko więc też wskoczyłam już w skórę rewelacja nie powiekszac sie tymi kurtkami zimowymi :silly:
Teraz niestety kropi...

Lania Igorek lepiej niech się tak nie spieszy im dłużej w brzuszku tym lepiej.

Pobrali mi dzisiaj wymazy na to GBS w poniedziałek mam mieć wyniki,zobaczymy co wyjdzie

11 lata 8 miesiąc temu #620496 przez joasia10015
Ale wy drukujecie ciężaróweczki ;)
Dziś byłam odebrac fotki z sesji brzuszkowej :blush: Już umówiłam sie wstępnie na sesje z maluchem :blush: Oto kilka fotek ;)

11 lata 8 miesiąc temu #620498 przez joasia10015
Oczywiscie cos poplątałam-oby teraz weszły :)

11 lata 8 miesiąc temu #620503 przez Alex_87
Moniaaak ten krem z Nivea na każdą pogodę raczej nie ma filtra, bardziej jest na takie chłodniejsze dni i na wiatr, ale jest od pierwszych dni życia. Póki co nie zamierzam chyba kupować takiego typowego kremu na słońce z filtrem, bo nie będę dziecka bezpośrednio wystawiać na słońce od pierwszych dni. Więc takie z filtrem zakupię troszkę później. Tak mi się wydaje.

Heh mój mąż kupił dzisiaj sobie taką lekką kurtkę na deszcz i wiatr, ale jest cieplutka, póki co ja będę w niej chodziła, bo pasuje jak ulał, elegancko mogę się zapiąć :D też chciałam dla siebie kupić na po ciąży już, ale nie było rozmiaru :(

11 lata 8 miesiąc temu #620504 przez Sevilla
Joasia nie weszły, musisz zmniejszyć :)

11 lata 8 miesiąc temu #620505 przez joasia10015
Podejscie nr.3 ;)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #620510 przez joasia10015
:) To brzuszkowe dzieło mojego starszaka ;) Tak sobie wyobraża MIkiego ;)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka