- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Tysiak mi takie bóle jak do okresu towarzyszą już od jakiegos tygodnia ale po chwili przechodzą, wiec chyba Sevila ma racje i macica się przygotowuje
Co do chodzenia, ja się poruszam jak pingwin Tak stwierdził mój mąż
Ale się wkurwiłam!!! Dobrze że nic nie kupiłam młodej na to bierzmowaie, bo oakzało się że świadkiem nie moge być!! :/ Ksiądz stwierdził że nie mamy ślubu kościelnego i ze świadka nici! WYOBRAŻACIE SOBIE!? A jutro bierzmowanie, kij tam ze mną, troche przykro się zrobiło.. no ale co młoda ma zrobić? gdzie znajdzie świadka w dzień?!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj poprasowałam biale ciuszki i wyprałam pościel i kocyki a także część kolorowych ubranek. Jutro następną turę.
Byłam u lekarza i z "mała" wszystko dobrze. Potwierdził że będzie dziewczynka ale powiedziałam że jak zobaczę to uwierzę. Bo z Igorkiem było tak samo. Do końca była na usg dziewczynka a przy porodzie zdziwienie. Ja nie wierzę w te usg. A więc "mała" waży 1854g. Według kalendarza powinna być 32 tydzień i 3 dzień ale wg wagi i rozmiarów jest na 31 ty.dzień i 3 dni. Jest trochę mniejsza.
Karina mój mały w 32+6 ważył 1903 i tez wyszło że wg wagi jest na 31+6 . mój lekarz twierdzi że jest wszystko ok także nie stresuje się naa zapas
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas wiosna na całego!!!pranie na tarasie już się suszy!!!!!
miłego dnia!!!
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domiś91...właśnie nie pisałam Tobie nic o świadkowaniu,bo nie chciałam Cie martwić!!!!dopóki nie będziesz miała ślubu kościelnego to nie będziesz mogła być chrzestną..świadkową-obojętnie czy to ślub czy bierzmowanie....z komunii nici...do spowiedzi owszem...ale rozgrzeszenia nie dostaniesz!!!!!więc witaj w klubie...mam to samo!!!!tylko z sakramentami dla Twojego dzidziusia nie mogą robić żadnych problemów-przechodziłam to!!!
miłego dnia!!!
Przecież to jest ku... chore!!!! Cały nasz kościół, zamiast jednoczyc, to dzielą!!!
U mnie też pranko na tarasie się już suszy
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domiś91...właśnie nie pisałam Tobie nic o świadkowaniu,bo nie chciałam Cie martwić!!!!dopóki nie będziesz miała ślubu kościelnego to nie będziesz mogła być chrzestną..świadkową-obojętnie czy to ślub czy bierzmowanie....z komunii nici...do spowiedzi owszem...ale rozgrzeszenia nie dostaniesz!!!!!więc witaj w klubie...mam to samo!!!!tylko z sakramentami dla Twojego dzidziusia nie mogą robić żadnych problemów-przechodziłam to!!!
miłego dnia!!!
My też jesteśmy po cywilnym i jak się okazało nie ochrzczą mi syna na mszy tylko po mszy bo rodzice w grzechu zyją ha ha I weź tu chodź do kościoła... Nie dziwota że się ludzie od kościoła odwracają jak takie problemy robią ze wszystkim
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja miałam trzymać do chrztu siostrzenicę to mi ksiądz się spytał a jaki pani będzie przykład dawać temu małemu dziecku??????
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek to ja za chrzest bym nie zapłaciła!!!!
ja miałam trzymać do chrztu siostrzenicę to mi ksiądz się spytał a jaki pani będzie przykład dawać temu małemu dziecku??????
W dupe niech mnie pocałują... a jaki oni przykład daja? Pedofilia? Gejostwo, Łażenie na dziewczynki?
Z całym szacunkiem przebijają mnie 100-krotnie .
Nie zapłace!
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Nasz proboszcz mieszka z "gosposią", z którą ma syna!!!! Więc niech on nie próbuje pier ... dolić w razie czego
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na poprawe humoru, tak szukam jakby ozdobic ten kącik małego i kurde musze nzaleźc kogos kto pieknie maluje i namaluje mi na ścianie takie cuś:
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj byłam na warsztyatach - nie spodziewałam się że to tak długo trwa... ale wgrałam jakieś akcesoria higieniczne (całkiem fajne) ale fotelika samochodowego - głównej nagrody oczywiście NIE
przed chwilką zamówiłam w aptece internetowej parę drobiazgów pielęgnacyjnych i higieniecznych dla siebie i maluszka i już pomału zapełniam moją listę...
Domiś słodziutkie te obrazki, ja chyba poprzestane na literkach i może jakimiś zdjęciami malitkiej w ładnej zbiorczej ramie (widziałam takie fajne w formie białego serduszka) lub kupię zestaw do odciśnięcia rączki i stópki i sobie powieszę