- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na pokój mojego Hugiego nie mam pomysłu, napewno będzie zielony a co dalej to sie okaże, przez pierwsze miesiące będzie z nami więc bede miała troche czasu na zastanowienie się i urządzenie mu krolestwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Na szczęście malutka rusza się tak jak zwykle, nic mnie nie boli, czuję się normalnie, więc chyba wizyta na IP będzie zbędna. Pewnie więcej stresu sobie narobiłam, niż to było warte, bo jak teraz myśle, to jednak w ostatniej chwili jednak się podtrzymałam ręką i upadłam tylko na lewy pośladek. Ale nerwy były i pierwszy raz w życiu ruszałam brzuchem, żeby mała się obudziła i ruszała hehe aż mnie mąż ochrzanił, żebym dała jej w spokoju spać
Córeczka mojego kuzyna ma cały pokój w Kubusiu Puchatku, zaczynając od dywanu i kończąc na kilku maskotkach Kubusia istny Kubusiowy szał
Ja bym chciała urządzić pokój małej w sposób minimalistyczny, ale oczywiście jak ona podrośnie to zapewne będzie chciała mieć w pokoju 1000 maskotek i obrazków na ścianie no ale w jej królestwie to ona będzie rządzić
Kupiłam sobie w końcu klapki pod prysznic do szpitala, za całe 5 zł w biedronce kiedyś kupiłam naklejki na ścianę też w biedronce za 8 zł, a teraz jest cały kosz tych naklejek za 4 zł, dużo jest taki dziecięcych, bardzo fajne
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tez ostatnio bylam w rossmannie i zastanawialam sie nad Bialym jeleniem czy kupic zel pod prysznic czy mydlo w plynie i oczywiscie wyszlam bez niczego
ja pod prysznic kupiłam sobie w Tesco "mydło pod prysznic" z Ziaji z kozim mlekiem, nawilżające i o bardzo delikatnym zapachu
Lili nie wiem czy widziałaś, byłam dzisiaj u siebie w MOPSie, stronę wcześniej napisałam posta odnośnie zasiłków
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej :*
ja dzis obudzilam sie o 5 z miesiaczkowym bolem brzucha juz myslalam ze na ip dzis wyladuje ale wzielam nospe, wykapalam sie i po jakims czasie przeszlo ... i tak sie martwie. W dodatku dzis tak mnie krocze napier... ze nic nie moge zrobic. Ani to usiasc ani stac a zaraz mam isc do tesciow po kase na wozek
Kochana nie panikuj mnie dziś o 3 wnocy obudziły takie bóle też wziełam nospe i dopiero po godzienie przeszlo, ale mialam dzisiaj wizyte u lekarza i pytalam o te bole, lekarka na to ze w koncowych tygodniach dziecko moze uciskac cos, macica sie powioekszac, rozciagac sie itp. Powiedziala tez ze dla nas ciezarnych najwazniejsze na co powinnyśmy zwracac uwagę to na ruchy dziecka i ewentualne plamienia, reszta moze sie zdarzac. Ja wystraszyłam sie podwójnie mocno z racji mojego rozwarcia... ale jest ok
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja do szpitala biore zwykłe japonki i tyle!
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
uspokoilyscie mnie z tymi bolami ale te bole daly mi kopa zeby zaczac na powaznie myslec o spakowaniu torby niebawem
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś na usg potwierdziła że córcia więc zamawiam łóżeczko i wózek i będe miała już prawie wszystko. Będę mogła spokojnie leżeć i czekać na księżniczkę
Ja klapki kupiłam w chinczyku za 5 zł i są super
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dla niuni jeszcze kilka rzeczy muszę kupić, ale to zaledwie drobiazgi. Mam nadzieję że M uwinie się szybko z tym remontem pokoju i malowaniem u nas bo chciałabym dla świętego spokoju mieć ubranka poprane i poprasowane...
Moja malutka właśnie ma czkawkę
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wlasnie przypomnialyscie mi ze klapki musze kupic. Niby jakies tam mam,ostatecznie jak nie kupie to beda mogly byc te i juz.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania