BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 1 miesiąc temu #593016 przez Agusia83
A ja podczytuje marcowki...dziewczyny, jeszcze troche i my bedziemy sie tak rozpakowywac :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #593027 przez Hania84
Nooo niesamowicie ten czas leci :)

Lubię też marcówki...i lutówki też...fajne historie nie raz maja i sporo pomocnych aspektów jeśli chodzi już o maluszka po porodzie :)

Malutka wciąż u mnie na pęcherzu siedzi. Nie raz mocniej mi go przydusi. Ciekawe czy jest główką do dołu czy nie...bo kopniaki i ruchy czuję wciąż w dole brzucha. Jutro zrobię sobie zdjęcie brzuchola i ocenicie jaki mam...i czy jest niżej czy normalnie. okej? :)

A tymczasem żegnam się ...lecę spać :) dobranocka :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #593093 przez renata329
ja ostatnio byłam prywatnie na usg .lekarz u ktorego robiłam usg powiedział ,,a zrobie pani 3d w cenie zwykłego,, wiec zsapłaciłam tylko 100zł za usg 3d,co do podgrzewaczy to kupiłam na allegro za 50ł z przesyłka i jestem z niego b.zadowolona uzywałam go rok i nic z nim sie nie stało na drugie dziecko bedzie jak znalazł

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #593219 przez Agusia83
Halo,halo. Dzień dobry. Słońce wychodzi a na term.-6.

12 lata 1 miesiąc temu #593228 przez Hania84
Halo Halo :D

U mnie niebo bez żadnej chmurki, ostro słońce świeci i plus 5 jak na razie :)

Mój A. jeszcze nie dostał kartki urlopowej do podpisu, a dziś nowy plan i powinien mieć w nim już wpisane że od przyszłego piątku wolne...jak znam życie to będzie miał wpisane, że do pracy.
Czuję, że znów coś kombinują!!! Ale nieee teraz nie ma zmiłuj. Ni chu.a!!! Tymbardziej, że okazało się, że Mojemu A. cofnęli urlop na rzecz innego pracownika, który pracuje krócej !!!! Więc ja się pytam co jest do cholery??!!! Wkur.ia mnie już ta firma !!! Czekam na esmsa od mojego co mu w planie na przyszły tydzień wpisali. I jak co to się zbieram i jadę wojnę robić, bo co to jest za traktowanie Polaków!!! W oczach niemców Polak to świnia do roboty. Mój A. odkąd tu pracuje (a juz dwa lata) ani razu nie był na L4, nie bierze w tygodniu tzw. Frei czyli wolnego a przysługuje to każdemu pracownikowi bo nie wolno robić tu w DE 6 dni w tygodniu, a oni jeszcze tak z nim postępują. Chamstwo i świństwo.

12 lata 1 miesiąc temu #593495 przez Hania84
Ale tu cisza, jak makiem zasiał.
Dziewczyny zasypało Was? :D

A to willa Lenki :silly: 29 tydzień :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #593698 przez Hania84
Hallo hallo...dziewczynki malinki...gdzie jesteście?????????

Jeny co się z Wami dzieje? kejti od dłuższego czasu widzę Cię na forum , ale nic nie piszesz...dlaczego? Wszystko okej kochana?

Agusia jak się czujesz?

Ikunia co się dzieje?

Wiśnia a u Ciebie okej?

Marta...odpocznij trochę :)

violcia jak tam po zaślubinach? :) Wszystkiego NAJ NAJ na Nowej Drodze Życia :kiss:

Natali co u Ciebie?

Małgośka, Gochens, ... to samo...co u Was?

A ja mam lepszy humor...mój w końcu dostał ten urlop. Już ma podpisany. Ufff...ale i tak miał w planie na przyszły tydzień że w piątek do pracy ... ale się odezwał i mu dali...heh robią z ludzi osłów...udają, że zapomnieli...ale nieeee...Polak to Polak ... zawsze walczy o swoje...a jak trzeba pokazać niemcuchom, że Polak potrafi walczyć o swoje :)

Dziewczyny jak się zapatrujecie na mój brzuch? Jest okej? Nie mam go czasem nisko ? :S

12 lata 1 miesiąc temu #593725 przez Marta1985
Halo halo :)

Haniu brzusio jak najbardziej ok :) Nie martw się :)

No ja dziś za wiele nie zrobiłam ale zmęczona jestem :(

Tesciowka dziś zadeklarowała się ze kupi łóżeczko także szukałam idealnego -

allegro.pl/lozeczko-tymon-szuflada-gryza...lek-i3082399634.html

12 lata 1 miesiąc temu #593743 przez Hania84
Marta łóżeczko bardzo fajne. Ważne że ma szufladę i wykładane szczebelki :) Tutaj w DE rozglądałam się też za łóżeczkami ze szufladą i nic a nic nie ma. Szkoda bo to praktyczne jest.
Podoba mi się z tego Twojego łóżeczka kolor orzech lub miodowy :)

12 lata 1 miesiąc temu #593773 przez Marta1985
My wybierzemy chyba miodowy :)

No ta szuflada jest bardzo praktyczna :)

Macie tez tak, ze czujecie ze maluszek się rozciąga i rozpycha :unsure: Bartuś coraz bardziej woli takie ćwiczenia niż zwykle kopniaki :P

12 lata 1 miesiąc temu #593796 przez Ikunia1910
Haniu, ładny brzuszek... nie jest za nisko. Podobno mniejwięcej do 30 tyg macica łapie najwyższy pułap, a później brzusio obniża się do porodu dopiero.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

12 lata 1 miesiąc temu #593815 przez Hania84
Dzięki Marta, Ikunia za opinie...bo już się stresowałam, że jest za nisko ta willa :)

Ikunia, dawno Cię nie było u nas...wszystko okej jest? Co porabiałaś przez ten czas nieobecności? :)

12 lata 1 miesiąc temu #593834 przez Ikunia1910
Haniu, rosłam :) Nic nowego się nie dzieje to i pisać nie mam o czym.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

12 lata 1 miesiąc temu #593935 przez Gochens
Hej czerwcówki ;)

No tak 8;42 a ja już od godziny na nogach.. Sucza nie daje za wygraną i wydaje jej się, że jak ona się wyspała to my też prawda?? ;) Mój małżonek jeszcze smacznie śpi i nie wiem czy do niego nie wskoczę za jakiś czas bo co tu robić od samego rana? heh

Wczoraj postanowiliśmy zakupić szafkę rtv i stolik do salonu i tak jak wyszliśmy o 14 tak wróciliśmy o 20!! Kurna myślałam, że już mi Alan na świat przyjdzie. Nachodziłam się za całą ciąże hahaha dziś weszłam na wagę --11 na plus <o ołłł> Jednak spacer nie pomógł... :(

Haniu brzuszek bardzo ładny i dobrze się trzyma ;)) też powinnam fote cyknąć jakąś bo dawno już nie robiłam...

Marta łóżeczko bardzo fajne my już kupiliśmy też a wczoraj nawet synuś zasłużył na nowy żyrandol ;))

Pogoda piękna tylko niech ten mrozek już zejdzie ;)

12 lata 1 miesiąc temu #593973 przez WisniaJ
Hej dziewczynki, a ja już wstałam po małym Wieczorku Panieńskim ;) Byłam z pięcioma koleżankami w klubie, wróciłam o 3. Było całkiem fajnie jak na zaciążoną, ochroniarz przy wejściu się mnie spytał, czy płacę za dwie osoby :woohoo: Przemek z kawalerskiego wrócił o 5 i leży umarły póki co, ale najważniejsze, że nie ma obitej buzi ;) W poniedziałek czeka nas wizyta u doktorka, zajrzymy do małej, bo chyba już jest główką w dole :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka