- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nt.interia.pl/raport-medycyna-przyszlosc...ic-dzieci,nId,965234
Wole sie jednak pomeczyc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Podczas kiedy mdlalam, to mnie nawet rozcieli w kroczu. Nic z tego nie pamietam. Bylam nieprzytomna. Ale rodzilam tez na sucho. Wody plumsnely mi 14 godzin wczesniej jednym wielkim bums.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja już w szpitalu położnej mówiłam, ze chcę ZZO. I dała mi druk do anestezjologa. Więc mam nadzieję, że mi to podadzą.
Agusia na poprzedniej stronie do postu jeszcze coś dopisałam...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Tak Haniu, koncowka nie jest juz taka straszna...tyle, ze kobieta jest bardzo zmeczona....ja juz nawet nie czekalam na skurcza, tylko parlam...chcialam by Emi juz wyszla...bo bylam wyczerpana...okazalo sie, ze tracilam bardzo duzo krwi, to tez swoje robilo...jak mialam przejsc na sale poporodowa, po wstaniu z lozka nagle zrobilo mi sie goraco w uszach...pierwszy raz mialam takie uczucie...i do tego krecenie sie w glowie...dyby nie polozna, zemdlalabym....to jest niesamowite wycienczenie organizmu...oczywiscie sa koebity, ktore bez problemu po tych 2 godzinach ida same z sale poporpdowa i jeszcze trzymaja sobie torbe
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beciara ja po calym parciu jak juz rzucili mi malego na brzuch czulam wyraznie jak mnie szyli urodzilam o 19:38 a nastepnego dnia dostalam opiernicz od lekarza ze siedze po turecku na lozku, a wiecie co zrobilam pierwsze jak juz mnie przewiezli do pokoju polozylam sie wkoncu na brzuchu
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ona tak sobie praktycznie wypluwa te dzieciaczki. Nigdy nie potrzebowala znieczulenia ani rozcinania, ani jakiejkolwiek pomocy.
Jak dojechala do szpitala przy trzecim porodzie i chcieli ja posadzic na wozek, zeby zawiezc na porodowke, to krzyczala "spier... z tym gownem! dawaj lozko, ja rodze, mi dziecko juz wychodzi!!!" i wyszlo
Takze jest nadzieja, ze obedzie sie bez dramatow tez u was
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia, ja jeszcze tego wyczerpania nie mogę sobie wyobrazić i uzmysłowić..ale niedługo się dowiem ... ale mam nadzieję ze w miarę szybko dostanę to znieczulenie i nie będzie tak źle.
Oby teraz te nasze czerwcowe porody były udane i szybkie tego nam życzę dziewczyny.
A tym czasem zmykam spać...bo Lena mnie uciska...chyba chce się już wygodnie ułożyć.
Dobranoc
Właśnie...ciekawe co z Kasia...miałam tez to napisać ale wylatywało mi z głowy...chyba ja zatrzymali w szpitalu jednak bo od wczoraj się nie odzywa.
Beciara...no to super te porody twojej siostry...też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
natali napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beciara ja po calym parciu jak juz rzucili mi malego na brzuch czulam wyraznie jak mnie szyli urodzilam o 19:38 a nastepnego dnia dostalam opiernicz od lekarza ze siedze po turecku na lozku, a wiecie co zrobilam pierwsze jak juz mnie przewiezli do pokoju polozylam sie wkoncu na brzuchu
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ona nie wie czemu. Nikt nie wie.
Acha, i jak mnie szyli, to tez czulam, ale to juz nie bolalo. Mialam dziecko na reku i reszta mnie nie obchodzila. Troche ciagnelo, troche szczypalo, ale bez wrazen to zaszywanie. Dopiero pozniej, na drugi dzien sie zaczelo.
natali napisał:
Beciara twoja siostra to maszyna do rodzenia dzieci nie jedna by tak chciala.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
violciu mi na sen wystarczyly witaminki dla ciezarnych bierzesz jakies moze tobie tez czegos brakuje w organizmie.
dobrznoc kochane milych snow