- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Abra super, że paskudy nie wyhodowałas.
Martusia sikałam zawsze w gacie za facetami z dziurką w brodzie
Rysa fajnie że u Ciebie tez juz się cos ruszyło:)
Zoska cos mi się kiebsko rusza jak na nią. Wczoraj cały dzień był spokój dopiero na wieczór troche mnie pobiła przy kolacji. Dziś znów wogóle jej nie czuję, nie wiem juz czy to nerwy czy ona może zbiera siły do wyjścia, czy coś jest nie tak... We wtorek mam KTG to zobaczymy co się dzieje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Hehe niech mnie przeczyści...przynajmniej będę pewna, ze przy porodzie się nie posram
Ikunia ja myślę, że możliwe że szykuje się do wyjścia. Wycisza się i zbiera siły. Jak chcesz trochę pomóc naturze to pij herbatę z liści malin...może coś zadziała
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wogole to wczoraj wogole nie mialam apetytu a dzisiak caly czas bym geba ruszala,ogolocilam juz prawie cala lodowke i dalej kombinuje co by tu zjesc
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja dzis jem caly dzien placki ziemniaczane ze śmietaną
Rysa to jakos kurde malo tych procentow :/ jej czy to wszystko musi tak dlugo trwać
A wogole cos czujesz zeby sie Filipek szykowal?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś na KTG miałam skurcze mniejsze niż we wtorek zamiast iść do przodu to się u mnie cofa we wtorek skurcze 20% a dziś 10-15%
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
No i oczywiscie mysl ze za niedlugo bedzie dzidziulek w moich ramionach jest dla mnie tak odlegla i abstrakcyjna jak fakt ze mialabym wygrac w totka(a nie gram)
o plackach tez dzisiaj myslalam :)mam ze 3kg starych ziemniakow i trzeba je jakos wykorzystac poki jeszcze sa
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu jezeli takie srodki stosuja to widocznie jest bezpieczne dla was. Bardziej bym sie przejela rzucawka slyszalam o tym i to bardzo niebezpieczne zarowno dla kobiety jak i dziecka takze nie lekcewaz zadnych objawow prosze cie. A cesarak juz tyle sie wypowiadalam ale powtorze nie uwazam tego za cos zlego jezeli jest wykonywana w takich sytuacjach jak zagrozenie zycia a wiadomo ma swoje plusy.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dziś cały dzień walczę z głupią śmietaną, dwie już poszły na śmieci... Nie chcą się w ogóle ubijać... Pewnie były źle w sklepie przechowywane Teraz już zrezygnowałam i kupiłam w Biedronie ajerkoniakowy krem do tortów... Nie lubię tych sztucznych, no ale co poradzę, jak mi się śmietanka nie chce ubić?
Rysa no to super Filipek będzie prawdziwym facetem Ja mam wizytę w poniedziałek jeśli do tego czasu nic się nie stanie... Ale mnie zmartwiłaś tym czopem, może mi też zaczął odchodzić i nie wiem o tym? Infekcja kiepska sprawa ale najważniejsze, że będą działać od razu i pewnie ten antybiotyk to tylko na wszelki wypadek.
Jutro finał LM a mój ukochany sobie robi z kolegami swój własny finał Ligi Mistrzów na boisku pod domem... Eh faceci jak dzieci... Może jeszcze zaprosi kolesi na torta...
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Moj R.wczoraj mi oswiadczyl ze na mecz idzie do kumpla ale szybko mu to z glowy wybilam.Ja juz siedze jak na szpilkach a on sie bedzie szwedal !
aa kupilam w Biedronce dzisiaj 2smoczki za 7,99i wkladki laktacyjne,mimo ze mam juz z Baby One i z aventu,ale pewnie itak sie przydadza
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Chciałam sobie sprawdzić sama to rozwarcie, ale jakoś się boję, wolę nie wkładać palców sama jeszcze jakąś infekcję złapie pod koniec albo coś... Mężowi powiem, żeby mi dziś wieczorem sprawdził, bo ostatnio strasznie się przed tym broni, ale może dziś go namówię w końcu na jakiś seksik bo to już dwa tygodnie przerwy mamy
Ja mam wkładki Johnsona ale wydaje mi się, że z tymi wkładkami to specjalnie pewnie nie będzie żadnej różnicy między firmami, ale zobaczymy
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beata
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.