- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
rzed chwila przyjaciolka poszla, ale byl fajny dzien, poplotkowalysmy, zrobilysmy pizze na obiad i znow plotkowalysmy...ona wypila piwko, a ja karmi a teraz zabiore sie za odkurzanie i mycie podlog..bo dzis to mialam uczynic, ale weny zem nie miala
Haniu, najwazniejsze teraz jestescie Wy, Ty i Lenka, wiec jesli lekarze stwierdza, ze cc jest konieczne, to nie mozesz sie przed tym wzbraniac...
Ale pewnie i tak zaczna od oxy....ja chyba podczas porodu mialam ja podawana bo rozwarcie powoli mi sie robilo.
Wisnia, a smietany mialas min 30% i byly z lodowki? Ja do ubijania kupuje jeszcze fix i wowczas zawsze sie wsio ubija....
Rysa i Wisnia, to teraz Wy w kolejce
Natalii, to Twoj synek mial goraczke? A moze to od zabkow? Juz mu wszystkie wyszly, 5 tez? Bo ja bym to obstawiala...chyba, ze jakas wirusowka sie szykuje..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Czytałam dziś że także przed lub po cc (nawet tą planowaną) podają oxy bo muszą być skurcze by macica się obkurczała i by pobudzić laktację. Nawet szyjka macicy musi być coś rozwarta przed cc żeby później macica mogła się oczyszczać.
I na dowód tego na majówkach KarinaM miała podawaną oxy przed planowaną cesarką.
Agusia nie forsuj się za dużo
...no rysa, Wiśnia i Ikunia jeszcze przecież jest na odstrzał
Fajny miałaś dzień Agusia, to prawda
Mnie też przyszło do głowy że to może na ząbki syn Natali gorączkuje ale jak spojrzałam na suwaczek to on ma już prawie 2,5 roku...a nie wiem do ilu lat się zęby wybijają
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia zazdroszcze milego dzionka z przyjaciolka, ja ostatnio nikogo nie widuje maja przyjaciolka ostatnio rodzila takze jest troche zajeta do tego sie przeprowadzali w zewzly weekend i troszke musi wszystko uporzadkowac a poza nia nie mam ochoty widywac innych.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Sprzatam jak wariatka wszystkie meble odsowam, kregoslup mi juz odmawia pomalu posluszenstwa pomalu ale najgorzej nie jest. Chwilka przerwy opekam jeszcze łazienkę i wc a pozniej zabieram sie jeszcze za kruche ciasteczka z jablkiem tak mi sie jakos zachcialo
Hola hola jak mamy isc z listy to przedemna jeszcze Oskarek Violci;)
Wisnia ja do tortow stosuje zawsze tylko i wylacznie 36% piatnicy. Tyle co juz sprawdzalam do deserow to ta najlepsza zawsze sie ubija tylko musi byc dobrze schlodzona tak jak Agusia pisala.
A co do tej goraczki to ja tez sie dzis w nocy przebudzilam na siku i bylam zlana potem, ale, przebralam koszulke i poszlam dalej spac.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dam znac jak to było u mnie ,jak już wrócę z Mikołajkiem do domku
Trzymajcie kciuki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natali masz slicznego synka, taki usmiechniety
Haniu o olejku rycynowym juz kiedys slyszalam....pod nadzorem lekarza moze byc podany, ale chyba sama balabym sie go aplikowac.Ponoc nie ma jak prostoglandyny
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
natali sliczny synek i wcale nie wyglada na chorego co do skurczy to nic nie powiem, bo chyba ich nie mam.
Ikunia jak idzie akcja wywolawcza? jakies rezultaty oprocz bolacego kregoslupa?
Agusia nie ma to jak dzionek z ploteczkami ja zauwazylam, ze tez mam tylko jedna kolezanke, z ktora mam ochote sie spotkac i pogadac przynjamniej raz na tydzien. jakies tam znajome itd caly czas narzekaja, ze ich zbywam i tak wlasnie jest. wszystko zrzucam na hormony, ze jestem marudna i nie do wytrzymania, a prawda jest taka, ze nie mam ochoty jakos z nimi sie spotkac. niedlugo dzikusem bede
jutro idziemy na festyn do pobliskiej wsi nad odra i na urodziny tez tam. akurat sie sklada, ze kolega ma tam rodzcow i robi ogromnego grilla na 26 osob. w koncu sie doczekalam mieska z grilla potem meczyk tez w plenerze, no i wieczorkiem potupajka, chociaz pewnie ja sie za bardzo nie pobawie moze delikatnie brzuszkiem pobujam takze tylko by nie padalo, dziewczyny wszystkie czarujemy, zebym jutro nie miala deszczu licze na was
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
joasia trzymam kciuki zeby wszystko poszło dobrze z cc i czekamy na wiadomosci
Natali sliczny ten Twój synek.
Ide na kolacje bo nie dawno wrocilismy z basenu i zakupów i nie zdazyłam jeszcze nic zjesc
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Joasia trzymamy kciuki
Kakaszka jakies modly do slonca odstawimy żeby wyszło zza chmur
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja dziś cały dzień walczę z głupią śmietaną, dwie już poszły na śmieci... Nie chcą się w ogóle ubijać... Pewnie były źle w sklepie przechowywane Teraz już zrezygnowałam i kupiłam w Biedronie ajerkoniakowy krem do tortów... Nie lubię tych sztucznych, no ale co poradzę, jak mi się śmietanka nie chce ubić?
Ja jak widze ze nic z niej nie bedzie to dodaje smietan fix i jest git
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Powoli zaczynam sie denerwowac bez tych papierow, bo nie mam nic zalatwione, a mala w brzuchu od 2 dni strasznie sie turbuje, w ciagu tych dwoch dni mam non stop twardy brzuch i opadl sobie o dobre pare centymetrow. Jak tak dalej pojdzie, to sama do narodzin Nili nie bede miala nic zalatwione
- natali
- Wylogowany
- rozmowna