- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A co do objawów gestozy to mam to ciśnienie, opuchnięte stopy i dłonie oraz białkomocz. muszę uważać teraz na silne bóle głowy i ból w górnej części brzucha...bo gdyby się takowe pojawiły to natychmiast na sygnale do szpitala muszę jechać.
Też sapię jak lokomotywa...majtki zakładam na siedząco i też z tym problem i tak mam...stękam i w ogóle.
Zjadłam obiad i po 20 minutach popędziło mnie do kibelka normalnie rozwolnienie dostałam.
Agusia ja żadnego parcia na pupę nie czuję...czasem tylko zdarza mi się czuć parcie na krocze , ale to też nie często. Może ze 3 razy na dzień...ale to wtedy chyba mała naciska na szyjkę...tak mi się zdaje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja do 20tc caly czas rzygalam ale nie mialam wysokiego cisnienia ani opuchniec, a bialkomocz pojawil sie w 22tc
Mnie tez jeszcze dzisiaj czeka prssowanie :/Chociaz znajomi sie zapowiedzieli ze przyjda a ja wogole nie mam ochoty na towarzystwo :/Czuje sie jak lokomotywa
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Mój mężuś się pindrzy, ja już wykąpana i wyszykowana, znajomi nas zaprosili na wspólne oglądanie finału Ligi Mistrzów więc lecimy wieczorem trochę do ludzi, bo już niedługo pewnie będziemy tak zakochani w córci, że jej nie zostawimy nawet na godzinę, żeby gdzieś wyjść...
Kakaszka ale fajnie, ze macie te najważniejsze rzeczy już Co do torta to ty lepiej grilla oddawaj! Bo u nas dupa z pogodą, ciagle pada i 10 stopni...
Gochens ja ci powiem, ze mam kilka staników z H&M i jakosciowo są takie sobie, dlatego daj znać, jak będzie z tym po kilku praniach
Co do tego jak sie czuję, to ja lepiej moze nic nie powiem, bo czasami czuję się leciutka jak owieczka, a czasami jak słoń, jak wstaję z kanapy to sapię i pewnie jestem przy tym wszystkim bardzo subtelna i seksowna... Ale sapanie przy rozmowie jakoś mi minęło ok 2 tyg temu, wcześniej to ciągle sapałam aż się koleżanki śmiały bo jestem straszną gadułą
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kurcze ja tez chyba 4 miechy wymiotowalam i przy kazdej chorobie i ozniej przy myciu zebow tez...nawet w tamtym tygodniu witalam sie z kibelkiem....
A ja myslalam, ze mialas taka foremke i jak dla mnie wcale nie zdeformowane ksztalty Ci wyszly
Haniu, a co mam zrobic? Ciuchy mi leza chyba pol roku wiem, wstyd...ale nie mialam sily prasowac...a teraz sie za to wzielam w najgorszym momencie ciazy...hahaha...narazie odpuscilam, za kilka godzin sie znow za to wezme...a propos prasowania, to ja je uwielbiam...ale koszul nienawidze...a moj maz je uwielbia..i nie przesadzajac ma ich z 30 jak nie wiecej...zreszta ja go lubie takiego eleganckiego tylko musi sie nauczyc prasowac
Wiecie, zauwazylam, ze czasem piszac Wam cosik o moim bablu, to zastanawiam sie czy napisac moj, czy moja...chyba jakos do mnie jeszcze nie dociera fakt, ze bedziemy mieli synka
Wyszlam spod prysznica, zrobilam peeling i jestem gladka...powiesilam pranko, wsadzilam kolejne....i smaza mi sie frytasy ...ciekawe kiedy maz wroci...?
Wasze maluszki juz sie uspokajaja do porodu, a moj w ogole o tym nie mysli....non stop sie kretoli...nawet dzis maz sie smial, co synus z moim brzuchem wyprawial
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
trzymam kciuki:)
Wisnia tylko spokojnie z emocjami na meczu bo jeszcze Gabi zacznie sie za mocno z toba cieszyc i zache sie jej wyskoczyc
Marta to dobrze ze spi, odpoczywa i ty tez odpoczywaj bo jak Bartus zbierze sily na powrot do domu to bedzie ci ciezko odpoczac w domku
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martus super
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiśnia boski ten torcik. Za mną też chodzi tort ale dużo z nim roboty a ja wczoraj miałam lenia upiekłam ciasto cytrynowe jest dobre ale to nie to.
Posprzątałam dzisiaj całe mieszkanko, zrobiłam porządki w szafach, wyprałam firanki i umyłam pozostałe okna "szykuje gniazdo na nadejście Juli" Mój M miał mi pomóc ale zawiesił tylko firanki a teraz pije z kolegami ach te chłopy
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Wyprałam ostatnią turę jasnych ubranek, pościel i resztę co została i wsio.
Spakowałam swoje rzeczy i okazało się, że muszę przepakować do większej hehe niby wiele nie trzeba, a torba wypchana ręcznik, kapcie i koszule i oczywiście mega podkłady tyle miejsca zabrały
Mój niuniek też szaleje, może dlatego, że za dużo dziś się ruszałam to teraz sobie odbija. Czasem jak sobie powierci to wydaje mi się, że się posikam od razu takie mam dziwne wrażenie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa