- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciuki zeby wszystko poszło dobrze...ja tez mam takie przeczucie ze Hania wroci juz z malutka
Marta jak sie czujesz??długo wogole trwał porod,chyba nie bylo tak zle??moze pisalas juz wczesniej a mi umknelo
Ale mi ciezko,brzuch znow zaczal bolec
Ja tez nie mam juz miejsca w torbie,ale nie bede juz przepakowywac do wiekszej,najwyzej reszte wloze do innej mniejszej,a zostaly mi tylko jkosmetyki dla mnie gdzies wpakowac i klapki pod prysznic
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Wisnia juz od kilku dni za mna chaodzi taki torcik ale nie dam rady wystac zeby go zrobic, a ty teraz przesadzilas bo jezyk mi do tylka ucieka. Gratuluje zdolnosci napewno jest pyszny
Haniu az mnie zatkalo, oby wszystko bylo wporzadku. Tez mysle ze juz wroci z Lenka.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
wlasnie czytam, co potrzebuje do swojego szpitala...dziewczyny a zapakowalyscie kubek i sztucce? Bo ja zapomnialam..musze jeszcze dopakowac...
Hania, napisala mi smsa " Mialam robione godzinne ktg, jest ok. mocz mi badali i czekam na wyniki krwi. Cisnienie mi sie unormowalo i glowa nie boli, jak krew ok bedzie, to do domu"....
dla mnie dziwne, mysle, ze u nas w Polsce by ja zatrzymali w szpitalu chociaz na obserwacji tego cisnienia...
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Marta cudownie, ale Ci zazdroszcze
Ja juz poprasowalam,jeszcze raz zrobilam przemeblowanie w rzeczach Filipa a w nagrode zjadlam murzynka,tak sie napatrzylam na tort Wisni ze musialam wykombinowac jakies ciasto do ktorego nie potrzeba miksera(bialka ubil R.)
Dziwne,ale caly dzisiejszy dzien dzwonia do nas znajomi czy juz urodzilam, chyba im sie terminy pomylily
Agusia Kiedys Hania pisala ze w szpitalu w ktorym ma rodzic nie mozna korzystac z tel,pewnie dlatego sie nie odzywa.
Ja sztucce i kubek mam spakowane
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie pogoda troche lepsza ,ale nie do końca.
Nawet spałam po południu z Olą.
Juz tak mam z 3 dni.Jakaś senność mnie bierze.
Mam nadzieje ,że z Hanią wszystko dobrze.Rzeczywiście u nas w Polsce by zostawili na obserwacji jakby było duże ciśnienie.ale zobaczymy-trzymaj się Haniu i odpoczywaj!
Dopiero zobaczyłam ten torcik Wiśni-rzeczywiście bardzo fajny też bym sobie zjadła
Ja zrobiłam dzis kruche ciasto z pianką i truskawkami...
Chciałam skosztować truskawek póki moge...
Natali:syneczek ładniutki,taki brunecik jak moja Ola!Ile ma latek?
O właśnie Agusia dobrze ,że przypomniałaś o tych sztućcach.Ja też będe potrzebowała.
a tak wogóle to u mnie humor do bani od kilku dni.Mam jakiegoś doła.Czuje się jakby mnie nikt nie rozumiał,Wszyscy mają jakieś sprawy nawet nikt sie nie spyta jak sie czuje.jedynie jacyś znajomi w przelocie.z meżusiem tez nie moge sie dogadac.ciagle go nie ma,ciągle ktoś coś od nie go chce.a ja nawet nie mam z kim pogadać.
do tego jeszcze tyle wydatkow w tym miesiącu ,że kasa się skończyła
A ja jeszcze nie mam wszystkich rzeczy dokupionych.i tu kolejne nerwy!!!
Ach,wyżaliłam sie !!
Wiem,że są ważniejsze sprawy ,ale musiałam sie komus wygadać!!
Dobranoc mamusie...
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Jak Hania, daje jakieś wiadomosci??? Moim zdaniem z takim ciśnieniem to powinni jej cesarkę zrobić, ale zobaczymy, w PL już by była z Lenką pewnie...
My byliśmy u znajomych, mają synka rok i 3 miesiace - jest to kandydat na naszego zięcia, tylko trochę niegrzeczny się robi... Przemek coraz bardziej zakochany nie moze się doczekać Gabi Meczyk udało się obejrzeć bez emocji i porodu Ale Gabi coraz bardziej chyab chce wychodzić, bo skurcze znowu mnie męczą, z wieczora na wieczór coraz mocniejsze...
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
dzisiaj witam sie pierwsza..wstalam o 4:00 na siusiu jak zwykle i tyle z mojego spania,a jest dokladnie 5:29..
jakas taka niespokojna jestem..tez tak macie?
nadal dretwieja mi palce..a ten magnez guzik daje poza tym,ze ciagle jakas zakrecona chodze..jakas porada
wisnia za ten tort oddalabym wszystko
marta maluszek spi,bo porod zmeczyl go niestety bardziej niz ciebie,to normalne ale milo by bylo,gdyby pozniej tez nie mial problemow z zasypianiem..
sluchajcie jak mi sie maly ulozyl przed chwila w poprzek...az oddechu zlapac nie moglam..wczoraj zafundowal mi mega zgage na dobranoc,a dzis klopoty z oddychaniem - czad
No i tak na koniec
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DROGIE MAMUSIE! ZYCZYMY WAM Z KUBUSIIEM
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Od paru dni uświadamiam chłopa, że dziś może być ostatnia niedziela gdzie on nie pracuje, a my jesteśmy jeszcze we dwójkę chyba, że 9-tego jeszcze się załapie.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Co do ruchow to tak mnw od poltora tygodnia maly daje mi tak popalic ze szok,robi takie wygibsy i tak sie kreci ze czasami az sie martwie czy wszysko jest ok.
U nas dzis pogoda zapowiada sie piekna,bezchmurne niebo,cieplutko bo juz 18stopni.Takze trzeba to wykozystac,po obiadku idziemy do szpitala na ktg a potem moze jakis spacerek.No cyba ze przyjda chmury :/
Ciekawe co u Hani?