- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj byliśmy u mojej mamy z kwiatkiem, obżarłam się ciasta, miałam znowu mega skurcze wieczorem, a później poszłam spać A teraz lecę do doktorka, zobaczymy co u Gabi, także odezwę się dziewczynki jak wrócę i was od razu nadrobię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Prasowanie zrobiłam wczoraj, torba spakowana tak na wszelki przypadek.
P.S. wchodząc dziś na wagę znikło mi 0,5 kg hmm, wchodząc myślałam, że mi przybyło a tu zonk znikło
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słyszalam pare razy taką opinie ze jak lobieta ma zgage w ciąży tzn że dziecku rosną włosy Także dziewczyny nie będziecie miały łysiutkich dzieciaczków
Ja przez całą ciąże miałam może 5razy małą zgagę więc Filip chyba będzie łysy po tatusiu
Kakaszka to chyba takie ciśnienie dzisiaj bo ja sie caly czas trzęse,nawet cisnienie zmierzyłam bo sie troche przestraszyłam ale jest w porzadku.
Daj znac po wizycie teściowej cóż jej się tak nagle przypomniało.Może ma wyrzuty sumienia
Ja tez teraz czesto mam zgage...ciekawe z tymi wloskami,mam nadzieje ze moj synus bedzie mial wloski po mamusi jednak
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kurcze dziewczyny u mnie ta zgaga to po wczorajszym..najpierw najadlam się pizzy (wpierdzieliłam ją sama!! wprawdze małą ale zawsze) a później lody... Jak przyszłam a raczej przyleciałam do domu to odwiedziłam Pana klozeta bo tak mi ciężko było, że oddychać nie mogłam... No ale miałam to na co zasłużyłam po co tyle żarłam?
Dziewczyny ja nie chcę, żebyście rodziły już bo jak zacznę widzieć dzieciaczki Wasze to chyba swojego siłą wyciągne hehehe
Kakaszka ale jesteś ;P wpuść teściową bo zacznie Ci serenade pod oknem śpiewać i dopiero będzie heheh
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
ja tez przy Emi mialam czesto zgage, a urodzila sie prawie, ze lysa ...teraz tez mam....ciekawe czy synek poda sie na mnie czy tatusia? Bo ja mialam bujna czuprynke...mama mowila, ze polozne krecily mi loka na czubku
Kakaszka, wiem, ze nie przepadasz za tesciowa i za to co zrobila wcale sie nie dziwie, ale moze wlacz domofon...zobaczysz, co Ci powie...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia to faktycznie pospalas, nie zazdroszcze.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
rysa wylaczylam domofon a numeru mojego ona nie ma ( bo niedawno zmienilam i jej nie podalam ). ale jestem wredna
Kakaszka, Ty to musisz byc niezly gagatek. Jak to moj wujek mowi: Ty to mosz chyba pieronsko za uszami
Wpusc te kobiecine. Moze jakies podarki niesie
Ikunia, napisz co tam u prawnika? Bylam u takiego darmowego, z pomocy spolecznej? Czy gdzie indziej zalatwilas?
Ja najwazniejsze juz pozalatwialam. Przyszly juz moje papiery na Elterngeld, wiec gdyby Hania dzis wrocila, moglabym jej pozniej opowiedziec co tam u nas potrzeba. Narazie trzymam kciucki, zeby Hania tego nie zwymiotowala co jej podaja, bo jak pomysle, ze te skladniki chca pomieszac i wtedy dac jej do picia, co cofa mnie juz na sama mysl.
Agusia, urodzic bym jeszcze nie chciala. Za wczesnie. Ale nie chce juz zalatwiac tych wszystkich spraw i biegac godzinami po urzedach , lekarzach, szpitalach... Chcialabym sie wyciszyc na te 2-3 tygodnie.
Natali, dobrze, ze chociaz synek wyrozumialy, chociaz taki malutki. U mnie nawet ten wielki nie ma za grosz taktu ani wrazliwosci dla mnie
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a nawet jak jej sie odwidzi i zacznie jej zalezec, to troche bedzie musiala sie postarac, zebym zmienila o niej zdanie, bo narazie nic od niej nie chce, a tym bardziej siedziec z nia sam na sam przy kawce i plotkowac ( ciekawe o czym, pewnie o jej facecie i tyle).
natali tak czasami bywa. moze wez jakas ksiazke poczytaj, a noz sie wkrecisz i przepadniesz dla swiata na pare godzin
zostal mi rowno miesiac do terminu masakra jak ten czas leci.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2