- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
mam to gdzies co wolno, a czego nie wedlug innych, takze mam jeszcze miesiac jedzenia tego na co mam ochote bez wyrzutow sumienia i wykorzystam je na 100 %
haniu , no to juz znasz, ze corcia bedzie miala charakterek ja bym na jej miejscu tez nie chciala wylazic oj kochana trzymam kciukasy mocno mocno, zeby wszystko jutro poszlo jak po masle i w momencik.
napewno mialas dzis emocje, jak ogladalas takie akcje na zywo, az mnie ciarki przeszly, brr.
Wisnia bedziesz miec niesmiala coreczke, ona sie wstydzila cie kopac jak bylas pod ktg moja tez jest wstydliwa, dlatego nikt oprocz mnie ani razu nie poczul jej kopniaka, nawet jej tatus
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
No my mam nadzieję zw ostatnia noc już tu jesteśmy chociaż bilirubinka Bartkowi podskoczyla troszke ale może ńie przekroczy normy eh takie stresy z takim maluszkiem
Dziewczyny powiem wam ze naoglądalam się tych dziewczyn po cesarkach i to jest jedną wielka masakra naprawdę
Tragedia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wisnia z tymi skorczami to jest tak ze ja kompletnie nic nie czuje a jak wczoraj bylam na ktg to pokazywalo ze mam do 35%
Haniu wlasnie dzisiaj rozm z kolezanka apropo tego koktajlu i mowila ze dopiero za trzecim podejsciem na nia zadzialal.Wypila wieczorem po paru godzinach w nocy miala sraczke a rano odeszly jej wody i zaczely sie skurcze.I przynajmniej nie musiala miec lewatywy
Ikunia poszukaj w necie.Lodz to duze miasto wiec napewno znajdzie sie jakis prawnik ktory pomaga za darmo np raz w tygodniu.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
A wy macie wizyty co tydzien lub dwa a ja nie na dodatek wy dostalyscie na ktg a ja nie, nawet nic nie wspomnial o tym
ale jak odbiore wyniki GBS-u to mam przyjsc mu pokazac niezaleznie od wyniku i wtedy sie go zapytam o ktg i wogole kiedy mam sie stawic do szpitala jak nie urodze do terminu czy jak to ma wogole wygladac bo nie wiem
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Malutka ja tez nie mam ktg dopiero mam sie zglosic w dniu terminu. Ale z tymi wizytami to faktycznie dziwne ja zawsze mialam raz w miesiacu a tera co tydzien mam sie zglosic do poloznej na badanie tetna malego, cisnienia i gdyby cos sie dzialo mam niezwlocznie zglosic sie na ip
Rysa u ciebie niby nic a jednak skurcze postepuja.
Ale sie wkurzylam okno umyte a tu deszcz, chyba nie bylo mi pisane myc. Ale chociaz ten straszny dla mnie dzien sie konczy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ponoć jutro lub pojutrze mam rodzić. Zobaczymy.
Jeny...chyba dzisiaj nie zasnę
Pietra mam jak mało kto chyba.
Marta jak ja ci zazdroszczę, ze masz już maluszka przy sobie i wszystko inne za sobą już do domku się szykujesz a ja na bóle...ech
Późno macie te KTG. Dobrze że tutaj robią już około 30 tygodnia pierwsze i późnej co wizytę. Bałabym się nie słysząc serca małej...tym bardziej że to taki mały leniuszek jest i na prawdę mało się rusza.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Tez jestem ciekawa czy dostanę skierowanie na ktg.
Natali,ja zawsze tak mam. Umyj okna i zaraz pada deszcz.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Malutkamilka ja dopiero w ostatnim miesiacu mialam wizyte co 2tyg.A ktg mam tak czesto bo dodatkowo chodze do poloznej i ona mi robi.Mi dopiero teraz w ostatnim tyg lekarz kazal przyjsc do szpitala ale jak sie dowiedzial ze chodze juz do poloznej to sobie odpuscilismy jeszcze dodatkowe ktg
Takze sie nie przejmuj, twoj lekarz pewnie jeszcze Cie wysle
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
No Rysa raczej nei wysle bo juz sie ze mna pozegnal, powiedzial ze juz raczej z brzuszkiem sie nie zobaczymy...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrobiłam sobie frytki...ale coś mi nie podchodzą dziś...
Ale mam stresa...ja piórkuję
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania ja bym też panikowała na Twoim miejscu jakbym się dowiedziała, że do dwóch dni urodzę. Jak nic się nie dzieje to sobie myślę, jeszcze trochę czasu zostało spoko, a jak przyjdzie pora to będzie, że co to już ale chwila jeszcze nie jestem gotowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
wowczas dzidziusia czuc juz w kanale....jesli pepowina jest odpowiednio dluga i dziecko tez ladnie sie ulozylo, to kilka pchniec i maluch jest na swiecie...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Nie martw sie kochana bedzie dobrze, nie wiem jak dzialaja te tabletki ale jak podlacza ci kroplowke skurcze powoli beda sie nasilac i powodowac rozwarcie przy 6 cm podadza ci znieczulenie wtedy odetchniesz i wkoncu urodziisz. W najgorszym wypadku kiedy porod nie bedzie postepowal zrobia ci cc. Ale najwazniejsze ze wkoncu zobaczysz sie z Lenka.