- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
mialam dzis isc podpisac liste w urzedzie pracy i calkiem zapomnialam. mam nadzieje, ze mnie nie wykresla, bo jesli tak do bede rodzic pod mostem. lece jutro z rana i robie z siebie umierajaca.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hej ja właśnie wróciłam od gin zapisały mi się male skurcze i mója gin stwierdziła że może sie rozkrecam jesli sie nie rozwiąże mam przyjąć we środę na ktg. Modle sie żeby wreszcie się ruszylo.
Eee tam, trudno... bedziesz najwyzej szosteczka - czerwcoweczka Gorsze nieszczecia chodza po ludziach
Kakaszka, udawaj rodzaca. Polej krocze woda, ze niby wody odchodza. Na litosc ich wez. W pierwszym szoku wszystko wybacza
Ps. ja tu sie w duchu modle o troche wyciszenia i spokoju, a moj maz mi wlasnie z pracy pisze sms-a: "Widac, ze dzis mi te kanapki jakos zupelnie bez milosci przygotowalas". Rece opadaja Zero litosci dla Beciary. Musze sie nawet uczuciowo angazowac w robienie kanapek do pracy...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ech, milego popoludnia kobiety.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kakaszka,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ona się tylko miga słowami, że ma dwoje dzieci i jej się należy, żeby jej dawać wszystko
Jak trzeba było z nią jeździć bo nie miała prawka to ani dziękuję nie usłyszał, ale tekst daj prezent to łatwo jej przez gardło przechodzi.
I jeszcze potrafi powiedzieć, że ona nic od nikogo nie chce, a nie pamięta jak się ją wszędzie woziło i to nie ważne czy powszedni dzień czy święto
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Co do powyższego w mailu aleksia to mój mąż też ma taką bratowa ktora wciąż narzeka jaka to ona biedna z dwujka dzieci że musza jej wszyscy pomagać bo przeciez ona ma dwójkę małych dzieci, notabene jej dwujka jest w wieku mojej najmłodszej dwujki ja nigdy nie narzekam bo w końcu mam rozum i sami zdecydowalismy że chcemy mieć tak duża rodzinę i nikogo nie wolamy ani nie zobowiązujemy do pomocy a jak ktos raz nas spytał jak sobie radzimy to ona ma to a czemu nikt jej nie pyta jak ONA sobie radzi mieszkając u mamusi (mimo iż ma mieszkanie bardzo ładne nowe) i mając teściowa 10min na piechotę. Notabene moja teściowa mieszka 60km odemnie a moi rodzice dopiero od niedawna 15km ode mnie i trzebajechac samochodem bo komunikacja podmiejską nie ma normalnego połączenia chyba że jadąc ok 2 godzin autobusami i pociągiem. Mi to nie przeszkadza bo nie lubie jak ktos kręci mi sie po domu i wtrąca w prowadzenie domu i wychowywanqie dzieci. W kazdym razie nie uzalam sie nad sobą bo uważam ze nie ma nad czym a tamta wciąż i do wszystkich pretensje że nasze dzieciaki tyle od innych dostają tyle ze moje cieszą sie z kazdej pierdoly nawet używanej a u niej wszystko musi być firmowe nowe i niewiadomo jak superowe. No cóż najwyraźniej tacy ludzie też muszą być i w kazdej rodzinie przytrafi sie taki ewenement.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hania juz dawno sie nie odzywa...jakies 2 godziny temu pisalam jej smsa....moze rodzi?
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba, że będzie się ociągał z wyjściem.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dziś mam smutny dzień. Zmarła mi bliska osoba i jestem strasznie podminowana
Ale pociesza mnie myśl że teraz ma juz święty spokój, bo walczyla z rakiem od 7 lat.
Abra zostaje jeszcze w szpitalu. Czuje się fatalnie jak na razie i mówi że wszystko ją boli. Jest troche zła ale w sumie jej się nie dziwię chodziła do gin prywatnie i nie zauważyła że ma jakąś infekcje. A skoro w szpitalu mówią, że raczej nie uda jej się wyleczyc do porodu to znaczy że z tą infekcją trochę czasu chodziła...
Z Kubusiem ok, waży ponoć już 3100g.
Najważniejsze że jest pod opieką i mają na nia oko.
No ciekawe co z Hanią... po tym koktajlu mołotowa to nie wiadomo jak zareagował organizm...
Ja jutro na 10 mam pierwsze KTG
A jeśli chodzi o prawnika to byłam u darmowego z PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ale odesłał mnie z kwitkiem że nie zna się na takich sprawach, bo sprawy z Zusem to nie prawo pracy. Podesłali mi jakis inny adres jutro się przejadę, ale ponoć mało jest takich prawników czy instytucji które udzielaja darmowych porad prawnych związanych z zusem i składkami...
Każdy chce kase zarobić Zobaczymy jeszcze jutro, a jak tam tez nikt mi nie pomoże to nie wiem będę musiała świecić oczkami w Sądzie sama
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A odnosnie prawnika to nie wiem, co napisac...co za konowaly?
Abra pewnie juz zostanie do konca w szpitalu?
Kurcze, ciekawe co u Hani?
Natali, przystopuj z tym sprzataniem...ja Cie bardzo dobrze rozumiem...wiele rzeczy chcialabym w domu zrobic, ale zywcem nie mam sily...salatke z tunczyka robilam dzis na 3 razy...sapie i czuje, ze sily mi odchodza...wowczas musze usiasc...
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam tak bardzo często jak robili mi ktg to odczytywało je jako małe skoki a tak to linia była dość równa.
W środę wizyta ciekawe co się ciekawego dowiem, chyba to, że mały się nadal nie obrócił trochę inaczej i niżej go czuję bo nie jeździ mi już po żebrach więc ból żeber odpuścił ale czuję, że mnie na szerokość rozpycha ciągle. Widzę, że nie działa na niego wymuszanie obrotu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam jutro wizyte...
Suwaczek mamy taki sam...choc u mnie powinien byc 37t4d...a TP mam na 14.06 z OM czyli zostalo mi18 dni...a Ty piszesz, ze rowne 21...hmmmm...
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2