- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kakaszka jak tam przeziębienie, mam nadzieje ze jest lepiej?
Dzisiaj urywam się wcześniej z pracy na zajęcia ze szkoły rodzenia, potem może mały shopping . Skorzystałyście już z promocji w rossmanie -40% na kolorówkę i pielęgnacje? Czaje sie na podkład Bourjois, Healthy Mix. Polecacie jakiś fajny krem nawilżający pod oczy, właśnie mi się mój kończy?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Haniu smacznego koktajlu
Martusia pisz jak tylko bedziesz mogla bo chcemy chlonac kazda "pierdole"
Kakaszka super ze sa na świecie dobrzy ludzie. Ja na szczęście tez kilku cudownym osoba bede wdzieczna chyba do konca zycia ze wyciagneli pomocną dłoń.
Abra jest w szpitalu od wczoraj, okazalo sie ze ma jakas infekcje i oddzialowa ja straszy ze skonczy sie to cc.
Na razie jeszcze nic wiecej nie wiem jak tylko sie z nia skontaktuje to dam znac...
Ja dzisiaj lece na spotkanie z adwokaciną, zobaczymy czy da nam jakas nadzieje na wygrana z zusem.
Spokojnego dnia:*
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Hania trzymam kciuki
W zasadzie mogliśmy na upartego dziś wyjść ale ta Padiatra co była prży porodzie i ratowała Bartusia to mówila ze można jeszcze zostać jeden dzień tak żeby całkiem doszedł do siebie
Więc jutro wychodzimy do domku
Przy wypisie upomnijcie się o L4 dla męża na 2 tyg w związku z opieką jad żona
A Bartus grzeczny jest, tylko inne dzieciaczki na sali są placzliwe ńie lubi tylko dupki wycierac no i ńie zniechęcajcię się brakiem pokarmu - ja dopiero od wczoraj mam wystarczająca ilość
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu, trzymamy kciuki by cos sie zaczelo dziac i to tak porzadnie bys w koncu ujrzala Lenke w swych ramionach
Abra, mam nadzieje, ze ta infekcja to nic powaznego...a jesli bedziesz musiala miec cc, to przynajmniej nie bedziesz cierpiec boli porodowych...zawsze sa jakies plusy
Martus, z tym mlekiem to tak wlasnie jest....w 3,4 dobie po porodzie nastepuje czesto nawal i trzeba przystawiac maluszka bo mozna sobie krzywde zrobic...ja tak mialam,...a cycki to mnie cholernie bolaly...
To, ktora sie kolejna rozpakowuje?
Beciara, Ty chcesz? Moze jeszcze ponoc dzidzie chwilke
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze i zebybys wydala Lenke na swiat i nie stresowala sie dłuzej.
Agusia moze Ty nastepna??
Koncówka maj wiec i ja zaczynam sie coraz bardziej bac.
Wisnia,Rysa,Ikunia a jak u Was??Nic sie nie dzieje??
Abrakadabra za Ciebie tez trzymam kciuki,jak ma byc ta cesarka to trudno,najwazniejsze zebyscie byli zdrowi
U mnie dzis w koncu sie cieplo zrobilo,pieknie jest,choc z tego co patrzylam na pogode jutro ma juz padac deszcz,ale co tam,dzisiaj zabieram sie za mycie okien w koncu bo pozniej to moge nie miec czasu ani siły.
Marta super ze juz nie długo wychodzicie i masz juz synka przy sobie no i ze czujecie sie lepiej..
Milego dnia dziewczynki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Hania mi napisala, ze ije juz specyfiki, potem bedzie chodzic i znow ktg...i zobacza co dalej...
a ja ide sie przespac bo padam na twarz.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja dziś miałam paskudną noc...tak mnie męczyła zgaga jak chyba nigdy w końcu zjadłam 3 Reni i przeszło..a przynajmniej udało mi się zasnąć... MASAKRA
Rano już załatwiłam tapicera, na początku czerwca mają poprawić nam to co sucz zniszczyła... w końcu się do tego zabrałam...
Abra trzymam kciukasy, żeby wsjo było dobrze
Teraz biorę się za sprzątanie, bo mój dom od dawna nie widział kobiecej ręki !!!
Ikunia daj znać jak z prawnikiem
Marta zazdroszczę tego błyskawicznego porodu Też tak kcem!!!
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Mój R. sie śmieje że mogłabym urodzić w środe bo zaczyna sie długi weekend a u nich w pracy wszyscy maja wolne więc urlop zaczął by mu się w poniedziałek dopiero
Mój Filip też szaleje jak wariat zamiast się uspokajać
Haniu trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści
Abrakadabra miejmy nadzieje że wszystko będzie dobrze
Ciekawe jak tam Wisnia, juz dawno się nie odzywała, dzisiaj miała iść do lekarza, a może już urodziła
Gochens pewnie małemu włosy rosną
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ale i tak odrazu podskoczylam s lozka i dawaj ogarniac mieszkanie i w pewnym momencie tak mi sie slabo zrobilo, ze nie moge nawet siedziec. rece mi sie trzesa, nogi sie uginaja i strasznie brakuje powietrza. nie wiem czy to cos z cisnieniem, czy to slabosc jeszcze po tym lekkim przeziebieniu ( juz sie ogolnie czuje lepiej, nie rozlozylo mnie na 100% ). zrobilam kawe i usiadlam, mam nadzieje, ze zaraz mnie pusci, bo ja mam zchoze teraz, ze ten babsztyl przyjdzie.
Haniu pokaz nam jak sie rodzi w 10 minut smacznego koktailu i szybka akcja
Abra trzymaj sie, wazne, ze szybko zareagowalas, takze bedzie napewno dobrze.
Ikunia powodzenia z prawnikiem, zeby ci powiedzial, ze wygrasz z tymi kutasami
Gochens mnie ostatnio co noc zgaga lapie, widocznie cos tam dzidzia robi
violcia owocnego mycia okien
rysa twojemu synkowi po prostu wygodnie u ciebie i za bardzo mu sie nie spieszy wyjsc na ten swiat na jego miejscu tez bym nie wylazila nie ma to jak u mamy pod serduszkiem
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Mialam dzis wizyte u poloznej wszystko wporzadku, maly jest bardzo rozbrykany podczas miezenia tetna caly brzuch mi skakal az sie usmialysmy
Haniu oby poszlo sprawnie i wszystko bylo wporzadku tzrymam kciuki za was.
Ikunia moze wkoncu skoncza sie te niepowodzenia. Udanej rozmowy.
Rysa chlopcy z regoly nie spiesza sie na swiat jest im dobrze w brzuszku u mamusi.
Abra mam nadzieje ze to nic powaznego trzymaj sie kochana.
Violca jak sie przylozysz to moze bedziesz nastepna.
Wisnia faktycznie sie nie odzywa moze jest w szpitalu i rodzi
Cos mnie bardzo nerwy ostatnio nosza wkorza mnie moj bo pyta ciagle o takie rzeczy ktore po 6 latach mieszkania razem powinien miec w jednym palcu. Uwaga wiecie co dzis zrobilam gotowalam warzywa naparze mam taki garnek elektryczny postawilam go na plycie kuchenej i chcialam wstawic patelnie na rozgrzanie oliwy i wlaczylam nie ten palnik spalilam cale dno garka szczescie w niesczesiu ze szybko poczulam smrod topionego plastiku bo nie wiem jak by sie to skonczylo jakby kable zaczely sie jarac garnek podlaczony do pradu masakra gdzie ja mam glowe
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja przez całą ciąże miałam może 5razy małą zgagę więc Filip chyba będzie łysy po tatusiu
Kakaszka to chyba takie ciśnienie dzisiaj bo ja sie caly czas trzęse,nawet cisnienie zmierzyłam bo sie troche przestraszyłam ale jest w porzadku.
Daj znac po wizycie teściowej cóż jej się tak nagle przypomniało.Może ma wyrzuty sumienia
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to czuje ze mojemu synowi nie spieszy sie na swiat i jakos mam takie przeczucie ze dopiero kolo 10 czerwca wyjdzie,ale chcialabym zeby w terminie sie urodzil a nawet przed,no ale co ma byc to bedzie...dzis to sie super czuje,jakbym wogole w ciazy nie byla,no tylko troche brzuch przeszkadza
natali to faktycznie nie mila niespodzianke mialas z tym garnkiem,dobrze ze szybko zareagowalas i dobrze ze z małym wszystko ok
kakaszka wcale sie nie dziwie ze jestes zla na tesciowa-faktycznie nie ladnie postepuje,moze teraz sobie cos uswiadomila i chce Wam troche pomoc?
Tez jestem ciekawa co tam u Wisni?moze cos sie zaczelo dziac,ale chyba dałaby nam jakos znac
Wracam do pracy.
Milego popoludnia kobietki
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia