- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie z humorem do bani dzisiaj...jeszcze moj mnie od rana wkur...,normalnie rece opadaja,gardło zdarłam wrzeszczac na niego,ale i tak nic nie dociera
Juz wysprzatałam poł mieszkania,została mi jeszcze łazienka i jeden pokoj ale nie mam juz siły,wogole strasznie senna jestem,brzuch mnie boli,a tu cały dom na mojej głowie,jeszcze obiad trzeba zrobic,zaraz sie za niego biore
Marta synus sliczny,nie moge sie na niego napatrzec,taka słodka kruszynka...duzo zdrówka dla Was
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Beata nie mamy niemieckich papierów. Dopiero 2 lata jesteśmy tu. Lena będzie Polką. Bo tak jak my to dopiero po 8 latach pobytu przysługuje niemieckie obywatelstwo na dziecko.
Lena ma właśnie czkawkę...a już się martwiłam co z nią bo się nie ruszała od 2 godzin. Ona mnie ale teraz straszy.
Wiśnia...chyba na poprawę humorku swojego...bo mnie ten tort jeszcze bardziej zdołował że nie u mnie stoi Świetny Ci wyszedł..Jęzor to mam już do pasa jak na to patrzę .
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wisnia ale cudowności i pyszności.Naprawde wszamała bym taki deserek.pyycha Tez bym zrobila jakies ciacho ale przy ostatniej przeprowadzce zaginął nam mikser a narazie iine wydatki byly wiec nie kupowalismy nowego :/
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz po obiadku,teraz wcinam loda truskawkowego i chyba sie za chwile połoze,na nic nie mam siły i jeszcze ta pogoda-cały czas leje,a jesli nie ma deszczu to jest zimno ze nie chce sie nigdzie wychodzic
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Mielismy sie zabrac za pokoik a D. swtwierdzil, ze musi podjechac do pracy sprawdzic jeszcze cos w samochodzie, bo przeciez pokoik mozemy robic nawet do poznych godzin....super
A ja sie wlasnie obudzilam...i dobrze mi z tym.
Wisnia, piekny torcik, ale to nie fair, bo mi teraz slinka strasznie cieknie mialas taka tortownice w ksztalcie serca?
A ta ramke na odcisk nozki i raczki posiadam...byla dla Emi....tyle, ze ciagle o tym zapominalam...a teraz juz jej nozka sie tam nie zmiesci giczalki za duze...hahaha
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na mojego jak juz nic nie dziala (zreszta na cala bande, bo mam przeciez tez nastolatka, ktory mnie traktuje jak swoja sprzataczke i kucharke), to musze piznac drzwiami i wyjsc.
Dzis gotuje zapiekanke z sosem pomidorowym i mocarella. Od kilku dni za mna chodzi.
Fajnie Hania, ze juz Ci lepiej
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
tak, ktora to mi zazdroscila pogody??????? wlasnie slonce sie schowalo i chyba juz na amen, wazne, zeby nie padalo
Wisnia z tym torcikie to ostro przegielas mam nadzieje, ze na dzisiejszym grilly bedzie jakies ciacho, ktore ja zjem w calosci w ogole sie teraz glodze, zeby pozniej bylo wiecej miejsca na miecho.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ciśnienie mam 140/78 ...to pierwsze co prawda wyższe jest ale lekarka uczulała mnie zawsze na to drugie bo ponoć ważniejsze. A drugie dobre.
Sorki, ze Was tak zamęczam z tym ciśnieniem, ale muszę z kimś to dzielić...a muszę teraz bardzo uważać bo mam prawie wszystkie objawy gestozy.
Ja na szczęście mam dziś słońce...ale chłodno bo plus 16 stopni jest.
mmm Beata też pyszności dziś serwujesz Ja zdecydowałam, ze zrobię ziemniaki z piekarnika i klopsiki do tego. Nie chce mi się już wymyślać stwierdziłam. Jutro nasmażę trochę jeszcze klopsów dla mojego by miał w tygodniu na obiad i tyle.
Agusia trzymam kciuki byście dziś ten pokoik dokończyli
Kakaszka no to fajnie, ze kolega Wam pomógł Najważniejsze już masz więc możesz teraz już rodzić
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro dzien mamy mamy jechac do siostry D. a oni maja domek wiec jak bedzie cieplo wezmiemy Emi by mogla sie wyszalec na polku z kuzynami
Haniu, to skoro cisnienie masz dopre gdy lezysz, to LEZ!!!!wszystko dla Lenki, a jakie masz jeszcze objawy gestozy?
Kakaszka, ale super prezenciki takie niespodziewane najlepsze...
ja pierdziele, juz nie mam sily, dziewczyny tez tak macie? Ja sie szybko mecze, oddech mi przyspiesza, nogi sie uginaja i czuje, ze musze usiasc lub sie polozyc...probowalam prasowac na siedzaco, ale tez mi nie pasuje...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Agusia nie jesteś sama... Ja też się męczę nawet jak ktoś do mnie zadzwoni i dłużej pogadam to zaraz sapię jak jakiś zbok do tej słuchawki ;/ Nogi mi puchną a od dwóch dni czuje dziwne kłucie z lewej strony w podbrzuszu.. Za długo siedzieć w jednej pozycji się nie da, stać też nie bardzo a z leżeniem na plecach - kręgosłup doskwiera ..Ehh
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a czesto czujecie parcie na pupe? bo mnie sie czesto zdarza...gorzej przy skurczu....