- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

ja dzis zaczelam dzien od mega strasznego bolu na dole brzuca promieniujacego w prawa noge. tak mnie zlapalo, ze nie moglam sie ruszyc, az zaczelam krzyczec. jakos sie sturlalam na czworaka na podloge i po 5 minutach przeszlo. spocilam sie jak swinia i prawie nie zemdlalam ( nie wiem czy ze strachu czy z bolu). nie mam pojecia co to bylo, skurcz czy co, ale bolalo cholernie. jak ma tak bolec przy porodzie iles godzin, to ja protestuje i odmawiam wspolpracy. nie rodze

a to pewnie dlatego, ze moj dupek wczoraj mnie doprowadzil do histerii i moja corcia sie zemscila.
teraz mam brzuch caly czas spiety i delikatnie czsami pobolewa, ale to tyle.
zdjecia dzieciaczkow macie przeslodkie, nie moge sie napatrzec.
violcia trzymaj sie i powodzenia zycze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Gabi właśnie zjadła kolacyjkę po kąpieli i leży w łóżeczku, zobaczymy przez ile...

Rysa posmarowałam sobie właśnie brodawki tą maścią co pisałaś, bo dostałam tysiące próbek w szpitalu i ta też była. Rzeczywiście czuję ulgę, a wcześniej smarowałam Bepanthenem i nic nie pomagało. Jutro kupimy tą maść, może cos pomoże, bo jeśli tak dalej pójdzie, to Przemek mi będzie kazał przerzucić się na modyfikowane, bo nie może patrzeć jak siedzę i płaczę z bólu z Gabi przy cycku

A ja jakoś dałam radę dziś nawet obiad zrobić, już się nie mogę doczekać aż mi te szwy zdejmą. Powoli brzuszek się wchłania bo dziś rano nie widziałam pępka, a teraz już widzę nawet trochę nizej

No i jak dziewczyny, która rodzi?

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Wiecie co...hormony mi buzują...mam nerwa co jakiś czas...dziś nie mogłam znaleźć rączki od laktatora to zaczełam ryczeć...ech...i na dodatek mam jakieś wrzody na małej i na piersiach. Bolą jak jasna...położna mówiła że to pewnie wina hormonów ale mam to skonsultować z ginekolożką. W piątek mam wizytę, na którą mnie zapisała jeszcze jak byłam w ciąży więc chyba pójdę i pokażę jej to.
Głos mam zmieniony...jak głośniej mówię to zupełnie inaczej. Sporo się zmienia teraz we mnie. Ale na szczęście nóg już nie mam spuchniętych

Natali może lepiej skonsultuj to co masz. Różnie może być. Ale na moje oko wszystko będzie okej

abra to czekamy z Tobą na rozwinięcie sytuacji

Kakaszka...nic się nie martw...dasz radę...malutka ci wszystko później wynagrodzi...jej rączki, uśmiech itp

A ja właśnie skończyłam prasować i teraz biorę się za zabawianie Lenki bo coś nie chce spać...ale to dla tego że praktycznie jednym ciągiem spała os 11 do 19 (z przerwami na mleczko tylko).
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

najlepszy byl moj facet, bo tez sie prawie zesral i nie wiedzial co ma robic, ale oczywiscie wymyslil sobie, ze wezmie wolne. j durna myslalam, ze on sie o nie tak martwi, a sie okazalo, ze dzis caly dzien sport leci ( siatkowka, tenis, pilka), wiec siedze i caly dzien kurde ogladam wszystko pod rzad.
a co tu dzis tak cicho? co jedne rodza, a inne sie zajmuja maluszkami?

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zazdroszcze wam dziewczyny takich spokojnych dzieciaczkow

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poza bólami powodowanymi przez małego jak się rozciąga to nic nie czuję.
Zostało mi równe 7 dni do terminu i coś czuję, że pójdę jeszcze na wizytę i usłyszę, że zamknięta jeszcze jestem zzzzzzzzz

Wczoraj miałam takie schizy tak mi było smutno, że nie będzie rannych pobudek w brzuchu, że nie będę wypychana, rozciągana, że nie będę się przez skórę z małym bawić- puk puk w mózg
tak się przyzwyczaiłam do tego gmerania, aż mi szkoda

Byłam dziś w przychodni i w końcu wybrałam położną w odwiedziny
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

My juz wrocilismy... podroz bez niespodzianek a Alanowi chyba na wsi sie bardzo oodobalo bo zaczal sie ruszac jak szalony

Miłego Wieczora dziewczyny

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Przede wszystkim na poczatku chcialabym pogratulowac Ikunii, Zosia śliczna dziewuszka.
Dziewczyny piękne zdjecia maluchów, Wiśnia ładny duecik

Fajnie że mozesz na meza liczyc.
trzymam kciuki za rozpakowujace sie wlasnie.
Jak sie ciesze ze coraz lepiej idzie mamusiom juz kilku dniowym, oby i mi tak szlo

Dzis pierwsza nocka w nowym mieszkani, ze szwagierka. Jutro ma spac ze swoim partnerem i jego dzieckiem, troche mi sie to nie usmiecha bo chcialam odpoczac a tu trzeba bedzie przy nich skakac. Moze gril na dzialce bedzie to nie bede musiala sie w domu uwijac. no i sie nie wyspie bo ich mala chodzi spac po 11 w nocy a wstaje nawet o 7 rano :/ wiec lipka, ale odmowic glupio.
U mnie narazie ok. nic sie nie dzieje, tak mi sie wydaje

Na dole uaktualniona tabelka, nadrabioalam wasze posty i raczej zadnej nie pominelam, ajkby co to napiszcie kogo pominelam na priv abym jak wejde nastepnym razem bylo wszystko uzupelnione jak trzeba.
Mam nadzieje ze szybko mi neta wlacza.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Malutkamilka milusiego grilla

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jedynie co mnie ucieszylo, dowiedzialam sie ze sa dwie sale porodowe gdzie mozna rodzic we wodzie i jak zacznie sie porod musze zapytac tylko czy aktualnie sa wolne.
Chyba przez cala ciaze nie mialam takich konkretnych badan.