- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia...czyli powoli coś zaczyna się ruszać ostatnio było na opuszek...teraz już na palec...ja na palec już delikatnie skurcze czułam...a na dwa to już nawet trochę bardziej niż bardziej
Kakaszka jesteś niesamowita z tą teściową haha masz nie złe podejście ...ale co się dziwić też chyba bym takie miała jakbym posiadała takową T.
...a arszenik pewnie za słaby...nie podziałałby haha (żart oczywiście )
...to się postawiła ...aż 4 pieluchy kupiła i płyn dla Was...nono
A my już po spacerku...normalnie na słońcu nie idzie ...taka parówa... umordowaliśmy się trochę...ale Lence pasowało spała całą drogę a spacerowaliśmy 1,5 godziny. Za chwilę ją nakarmię i pójdziemy posiedzieć jeszcze przed domek
aleksiaa...a mi tu położna powiedziała, ze smażone można tylko nie wzdymające jak kalafior, brokuł, fasola, cebula. I nie jeść truskawek i pestkowych owoców typu brzoskwinie, nektarynki.
łooo Ikunia ale emocje...już czekam na Zosię Jeśli lekarz tak powiedział to na pewno coś się zacznie dziać Pewnie to szybko pójdzie u Ciebie Ikunia
A powiedz mi co tam w sprawie ZUSu słychać? Dajesz jakoś radę?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja ostatnio pytalam polozna o te wody i mi powiedziala ze jak odejda czyste wody to spokojnie mozna sie wykapac spakowac zrobic to co sie ma zrobic i bez pospiechu jechac do szpitala, a gdy odejda wody zielone czy bazowawe jakos podbarwione to natychmiast gdyz dziecko moglo zrobic pierwsza kupke takzwana smulke i wtedy jego zycie jest zagrozone.
Po odejsciu czopu czekac na skurcze chyba ze sie krwawi jak na okres to tez natychmiast do szpitala
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu,zazdroszcze pogody....
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to Ikunia trzymam kciuki zeby cos sie rozkrecilo,ale z tego co piszesz wynika ze juz tuz tuz i zobaczysz swoja core
U mnie tez dzis cieplo-28stopni,nie da sie wysiedziec na sloncu
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Viola to jak pojedziesz do tego szpitala to moze mrugnij lekarzowi i niech cie pomasuje.
A czop podobno moze odejsc dopiero przy porodzie, to nie ma reguly.
A jak wody odchodza to podobno przy pierwszej ciazy jeszcze jest jakies 10h do porodu takze spokojnie mozna sie wykapac.
Ide troszke polezec zbiore sily na nadchodzace atrakcje:)
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ja wlasnie licze na ten masaz jak juz bede w szpitalu,a jak nie to przynajmniej sie dowiem ile mam czekac czy cus-cos tam mi chyba poradza
najlepiejby bylo jakby mi najpierw odeszly wody to bym wiedziala ze napewno trzeba jechac do szpitala,bo ze skurczami to tez roznie bywa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Zaszliśmy tez do przychodni ... zważyliśmy się i mamy 300 gram na plusie no i byliśmy u pediatry ... wszystko z Bartusiem ok Ale dowiedziałam się ze kosmetyki z Johnsona są najgorsze na świecie i mamy używać białego jelenia i oliwy z oliwek
A na obiadku była u nas przyszła chrzestna i prababcia
Teraz odpoczywamy :)A Bartus spi
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Muszę pochwalić mojego A. dba mi ładnie o kwiatki, karmi, przewija Lenkę na zmianę ze mną...zrobił dziś sałatkę...szykuje mi kolacyjki i śniadanka...pomaga jak może. Oby chęci go szybko nie opuściły
Staramy się sobie pomagać. Sam chętnie wyrywa się do małej W nocy bez problemu wstaje jak malutka zapłacze i przynosi ją do łóżka. Dziś nawet on pierwszy usłyszał jej kwilenie niż ja miałam mocny sen
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu a tobie tylko pozazdroscic takiego faceta, mojemu juz sie chyba znudzilo skakanie kolomnie i stwierdzil ze jak maly sie urodzi to on sie wynosi spac do Eryka, bezczelny po prostu odrazu dostal zjebke ze ma sie angazowac w wychowywaniu obu brzdacy
Wiec ja to widze tak najpierw Zosia pozniej Arturek zeby bylo do parki.
Ciekawa jestem jak to jest tutaj z takim masazem szyjki, bo to nie jest standardowe z tego co wiem.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Nam polozna powiedziala ze tez juz mozemy wychodzic z malym wiec jutro werandujemy i w wekeend idziemy na spacerek
Dzisiaj bykismy zarejestrowac Filipa w USC
Haniu moj R. tak sie zajmuje Filipem i wogole mnie bardzo wspiera i wszystko robi w domu ze poznalam zupelnie inna osobe i wogole jestem w szoku.Jest chyba bardziej zakochany w Filipie niz ja...
Kakaszka to sie tesciowa szarpnela...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- natali
- Wylogowany
- rozmowna